Club chic (30)
Raspunsuri - Pagina 3
cait spune:
Felicitari Rose..Sa vezi cand o sa inceapa sa-ti umble la parfumuri ce frumos o sa fie..lol
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cait Felicitari Rose..Sa vezi cand o sa inceapa sa-ti umble la parfumuri ce frumos o sa fie..lol Cait Home is where heart is... http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate# |
Hi hi asta da, trebuie sa invat de la mamicile cu experienta de pe forum care-i tactica si procedura.
22+
carina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Hi hi asta da, trebuie sa invat de la mamicile cu experienta de pe forum care-i tactica si procedura. 22+ |
Rose,felicitari!Ce mult ma bucur!...
Si noua,la inceputul sarcinii,toti ne spuneau ca ne vad parinti de fetita...Imi faceau tot felul de teste...de la pendulul cu verigheta ,pana la pus sare pe crestetul capului...Si verdictul era clar...Fetita...Deja alesesem si nume...Ne intrase rau de tot in cap cum ca o sa avem fata...Ei...iti dai seama ca nu mi-a venit sa cred cand mi-a zis medicul ca e ...baiat...Am fost cam dezamagita si am sperat ca poate totusi e o greseala .Dar cand mi-a spus si medicul care mi-a facut ecografia 4D ca e baiat...Am inceput sa caut nume de baietei.
De fapt,important e ca tu sa te simti bine si bebe sa se dezvolte armonios din toate punctele de vedere in burtica ta!De aceea iti urez sarcina usoara in continuare si ai sa vezi ce repede o sa treaca astea cateva saptamani cate au ramas.Nici n-o sa-ti dai seama cand ai sa ajungi la sfarsit de drum...
Multa sanatate si pupiciX2
carina85 spune:
Fetelor,am primit si eu pachetul de pe fragrancex!
Am presimtit eu ca va veni ,inca din momentul in care a zis Sali ca a primit Opium...M-am gandit ca poate a venit un lot de parfumuri pt Romania.Si dreptate am avut...
Mi-a venit deci Annick Goutal-ul ,care mi-a dat putine emotii ,pentru ca atunci cand am pulverizat pe mana ,mi s-a parut ca nu seamana cu ce am avut in mostra...Vorba Danei,prea se simteau acide lamaile...iar acum detectam si mierea (in sfarsit)...Dupa aceea,a inceput sa se incalzeasca pe piele si am recunoscut notele care m-au atras...Mirosul de coaja de lamaie strivita intre degete...
Si pentru ca e din citrice,si cica e din ingrediente naturale... mi-am luat libertatea sa pulverizez si pe piele...in speranta ca putina lamaita n-o sa-l deranjeze pe bebe...
Oricum,e un parfum pentru zile calduroase,care se dezvolta incalzindu-se pe piele.Caldura ii tempereaza mult din aciditate.
Persistenta e destul de buna pt edt si AG ,pentru ca m-am dat acum 5 ore si inca mai simt ca ma invaluie...
Per total,thank you fragranceX!
Ca sa nu mai zic de celalalt parfum ,Hugo Boss-Boss Woman,care e edp de 90ml si arata absolut im-pe-ca-bil.Iar de pret nu mai zic...Cred ca am facut economie de cel putin 100 lei la el...
Deci,yupeee,am avut si eu azi o zi parfumata...
carina85 spune:
Clarisss,Clarisss,unde esti?...
Uite ,pentru tine:www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/She-Wood-Crystal-Creek-Wood-8110.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/She-Wood-Crystal-Creek-Wood-8110.html
..........
sanse spune:
Sali ti-a raspuns Danamiha
Si pe mine ma zapaceste Alien-ul...
Sunt curioasa cum miros celelalte.
Tu Sali trebuia sa-l descrii sau rose_selavie ?
Felicitari pentru fetita Rose Sa fiti sanatoase.
Fetitele mele folosesc Petit et Mamans de la Bvlgari .Asteptam sfaturi de la tine
Sa va spun si ce prefer eu:
Allien
Mademoiselle
Pur Poison Elixir
Nr.5
Coco chanel
Jean Paul Gaultier Classique
Eu nu scriu pentru ca nu ma pricep...dar va citesc zilnic
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
carina85 spune:
citat din mesajul lui sanse Fetitele mele folosesc Petit et Mamans de la Bvlgari . MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
Ooo,Mirela,ce fetite mari ai ...Sa-ti creasca sanatoase si voioase!
Petits et Mamans o fi unisex?...
sanse spune:
Petits et Mamans o fi unisex?. |
Habar nu am... Sa ne spuna fetele .Eu il simt asa dulcic si pufos de bebelusi
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
rose_selavie spune:
Carina, Sanse, va multumesc pt urarile de bine!
Carina sa stapanesti Goutalul sanatoasa, zi-mi despre care este vorba e Eau d'Hadrien? Pe acela il stiu asa fresh-lamaios, bun pt racorit in miezul verii.
Sanse fetitele tale au gusturi foarte rafinate, Bvulgari a facut un miros pudrat fin pt bebe cand a creat Petits et Mamans. L-am incercat si eu inainte cu mult sa raman insarcinata, ma gandeam ce dragut arata sticla. Mai stiu si de la Mustela, vine intr-o cutie cu o papusica.
22+