Club chic (30)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
carina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Sa-mi dau si eu cu parerea. Dupa cum te stiu (sper sa nu gresesc ![]() Ultraviolet este cam greu pt. primavara, Omnia Jade nu prea persista, Boss e prea lesinat... Oricum ar fi mergi pe varianta EDP. Eu as alege: Moschino si Noa ...fara dubii...ambele sunt Floral Woody Musk si persista bine. Sa ne zici ce alegi, pana la urma...Spor ! ![]() |
Bravo,Geniest!Subscriu si eu pt Noa si Moschino...
Dar daca Mephala e iubitoare de Alien,nu i s-ar potrivi si ei un www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Sunessence-EDT-Legere-5769.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Sunessence-EDT-Legere-5769.html?
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
geniest spune:
Multumesc Carina !!!
Evident...Mephala arunca un ochi pe link-ul dat de Carina. Nu vei regreta ...
PS Nu mi-a vandut Mr Mugler actiuni, sa stiti ..
Editez, un pic: Mephala a zis ca doreste ceva mai usor, s-ar putea ca Alien de primavara-vara sa nu fie tocmai ceea ce-si doreste...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 Carina, multumesc, ![]() Vreau sa ma cadorisesc de 8 martie si nu stiu ce sa aleg intre: H.B - Boss women, Bvlgari - Omnia Jade, Moschino - Couture, Paco Rabanne - Ultraviolet ori Cacharel - Noa? Caut ceva primavaratic, cald, luminos, linistit si persistent, ![]() Sfaturi? |
Sfatul meu (de care oricum nu vei tine cont) : nici unul sa nu iei!
![](icon_smile_wink.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rose_selavie/rose_selavie.jpg)
rose_selavie spune:
Carina din felul frumos in care ai descris Eau d'Hadrien deduc ca ai perceput si altceva decat doar lamaia, probabil trebuia sa-i dau si eu mai mult credit.
Cine stie cum, cu care si cat parfum voi mai folosi anul acesta incepand din vara, poate nu voi putea decat sa dau cate un puf razlet de ceva f usor. Ale mele sunt toate tari, orientale, floral-gurmande, as avea nevoie de ceva mai "light", ceva cu multa prosmetime in el.
Ar fi Vicolo Fiori, Infusion d'iris, mi-ar placea si de la Goutal...in general caut pt vara un miros suav, pudrat, usor de purtat, sa aiba o latura fresh accentuata si o tenta discreta de note dulci.
Mephala, cred ca as alege Noa...as fi ales si unul de la Bvulgari, Omnia Amethyst, dar pe piele nu prea tine , in schimb pe o esarfa a tinut si 2 zile (l-am testat doar de cateva ori in parfumerii si pe piele si pe haine).
Hot Couture edp am avut prin 2003-2004. Mi l-a luat mama si eram teribil de incantata, am primit cu el multe complimente de la prieteni. Mi se pare cel mai evident miros dulce-piperat din cate am incercat. Mi-ar placea oricand un Hot Couture reloaded. 22+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
mephala, daca lista e inchisa, as zice NOA. e EDT dar persista bine.
l-am luat recent pt. o prietena care isi cauta parfum cu nota de lapte si e incantata de el.
Moschino , din pacate, nu mi spune nimic ca parfum, Ultravioletul nu are treaba cu primavara, Bvlgari -pana la lift nu mai miroase.
Boss nu stiu, am inteles ca miroase bine.
daca lista nu e inchisa, as propune un CHAMPS ELYSEES( EDT SAU EDP).
geniest, SUNESSENCE da semne ca e ruda cu ALIEN clasic ?
seamana pe undeva? sau e doar un parfum f fain, cu individualitate proprie?
imi place mult ALIEN ( alexia , thanks again, o sa te pomenesc mereu ) dar l-am luat exact in gura primaverii, nu mai spun ca urmeaza pana miercuri ANGEL LA ROSE si OPIUM POESIE DE CHINE!
deci, imi tr un parfum !
ieri, purtand ALIEN, am avut si eu aceeasi senzatie ciudata de care vorbeati voi: acest parfum nu-mi statea pe piele ci era parca in jurul meu, daca ma scanau extraterestii mi-ar fi vazut aura alienata care ma inconjura!
ce culoare o fi avand ALIEN EDP, lichidul propriu zis?
mi s-a parut a fi un parfum "violent" , nu doar violet!
sunt adepta parfumurilor tari in general dar la ALIEN cred ca merge fara probleme ( mai ales pt firile mai simtitoare) in varianta EDT!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexia718/alexia718.jpg)
alexia718 spune:
Sali, ma bucur tare mult ca-ti place Alienul, m-am distrat copios citind ce scriai tu, cu parfumul care e in jurul tau, cu extraterestrii cate te scaneaza, alea-alea. Ti-am zis eu, parfumul asta te face din om neom. Cat era la mine, eram sub puterea lui - vezi din nou Stapanul inelelor.
Acuma ca m-am trezit cu rafturile goale, m-am gandit sa le reumplu. So, pe langa Jaipur Saphirul care troneaza la loc de cinste, i se vor alatura curand Noa - Cacharel, Shalimar light, Sensi - Giorgio Armani si, mai mult ca sigur, un Alien - EDT.
sali spune:
citat din mesajul lui alexia718 Sali, ma bucur tare mult ca-ti place Alienul, m-am distrat copios citind ce scriai tu, cu parfumul care e in jurul tau, cu extraterestrii cate te scaneaza, alea-alea. ![]() ![]() Acuma ca m-am trezit cu rafturile goale, m-am gandit sa le reumplu. So, pe langa Jaipur Saphirul care troneaza la loc de cinste, i se vor alatura curand Noa - Cacharel, Shalimar light, Sensi - Giorgio Armani si, mai mult ca sigur, un Alien - EDT. ![]() Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
alexia, ti-am dat, mi-ai dat!
![](floare.gif)
ma bucur ca JAIPUR SAPHIR e apreciat si mai e sigur cineva aici pe forum care se bucura la fel ca mine pt asta!
ALIEN EDT pare o alegere buna ...insa pt cineva care nu a avut ALIEN EDP inainte !
pe principiul: dupa cocaina , ce mai poate face o biata pastila de Ecstasy
![](icon_smile_big.gif)
nu stiu insa daca e asa!
are cineva ALIEN EDT sa ne spuna daca are potential sa te duca " high in the sky"?
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
sali spune:
citat din mesajul lui mihaeladm [Sali, ma bucur ca iti place Alien si pe mine ma convinge Geniest in directia asta. ![]() Mihaela |
pai mi-am cam luat deja.
dar nu am mers pe drumul drept si batatorit, cu angel clasic, ci am ales o carare laturalnica, cu ANGEL LA ROSE!
sper sa nu ma ratacesc! sau sa fie drum infundat!
![](icon_smile_big.gif)
geniest spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Hot Couture edp am avut prin 2003-2004. Mi l-a luat mama si eram teribil de incantata, am primit cu el multe complimente de la prieteni. Mi se pare cel mai evident miros dulce-piperat din cate am incercat. Mi-ar placea oricand un Hot Couture reloaded. ![]() ![]() |
Rose, tu vorbesti despre HOT COUTURE al lui JPG, asa-i ??? Nu despre COUTURE al lui MOSCHINO...ca este mare diferenta. Moschino mu e dulce piperat...
geniest spune:
citat din mesajul lui sali mephala, daca lista e inchisa, as zice NOA. e EDT dar persista bine. l-am luat recent pt. o prietena care isi cauta parfum cu nota de lapte ![]() Moschino , din pacate, nu mi spune nimic ca parfum, Ultravioletul nu are treaba cu primavara, Bvlgari -pana la lift nu mai miroase. Boss nu stiu, am inteles ca miroase bine. daca lista nu e inchisa, as propune un CHAMPS ELYSEES( EDT SAU EDP). geniest, SUNESSENCE da semne ca e ruda cu ALIEN clasic ? seamana pe undeva? sau e doar un parfum f fain, cu individualitate proprie? imi place mult ALIEN ( alexia , thanks again, o sa te pomenesc mereu ![]() ![]() deci, imi tr un parfum ! ![]() ieri, purtand ALIEN, am avut si eu aceeasi senzatie ciudata de care vorbeati voi: acest parfum nu-mi statea pe piele ci era parca in jurul meu, daca ma scanau extraterestii mi-ar fi vazut aura alienata ![]() ce culoare o fi avand ALIEN EDP, lichidul propriu zis? mi s-a parut a fi un parfum "violent" , nu doar violet! sunt adepta parfumurilor tari in general dar la ALIEN cred ca merge fara probleme ( mai ales pt firile mai simtitoare ![]() "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali Cacharel - NOA cred ca este si EDP. Trebuie verificat.
Am mai zis: Sunessence si Eau Luminescente sunt ALIEN pur la baza, cu note suave de citrice....ffff frumos imbinate cu iasomia si ambra.