Gravidute&Mamici de IASI (112)
Raspunsuri - Pagina 4
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu cu un laptic cald. ![]()
Ieri am fost in vizita la niste cunostinte si toata lumea incerca sa imi faca pe plac, sa ma protejeze. M-am simtit foarte bine. ![]()
Deja a inceput nebuneala la servici...
O sa incerc sa intru pe aici mai tarziu.
Va doresc o saptamana usoara si cu vreme frumoasa.
19+ 
Anilansa spune:
buna dimineata
Asa cum a zis ALYsambata, au fost la noi... Darius a avut 10 minute de "timiditate" apoi si-a revenit la starea lui ... e prima data cand il vad asa
...Apoi am plecat la parinti ca le era dor de nepot
, seara a ramas soacramea cu dariuus si noi am fost la o partida de carti ... ca in tinerete![]()
Duminica, a fost urat, dar am mers dimineata pina la Manastirea Hadambu, apoi am lenevit acasa si pe la 7 au venit niste prieteni in vizita.
Azi va d ca a iesit soarele ... cred ca iesim un pic afara , dar am si de spalat rufe..
O saptamana frumoasa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
O saptamana frumosa si speram mai cu mult Soare!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
moldoveanca spune:
Daaaa si noi vrem mult soare sa se usuce mocirla din curte
Azi am fost bocodina mare am facut curat ,spalat,calcat,mancare,merit un premiu.Mi-a promis tati perdelute la living
sa vedem daca se tine de cuvant.
dastefa spune:
ce vreme super
am fost la plimbare cu fetele aproape 1 ora-tare placut
Daniela ai pm
Moldoveanca sper sa fii rasplatita cu cele mai frumoase perdele
Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
inutsa spune:
Hop si noi!
Azi am fost plimbareti, nu gluma. De dimineata i-am observat o buba mare de la stafilococ si m-am dus tot o fuguta la laborator pt recoltari din buba si exudat din nas. Din pacate, si verisoara Biei are bube de la stafilococ si mi-a zis cumnata ca desteptele de asistente din maternitate ii spargeau bubitele
. Drept urmare, acum saracuta are manutele pline de bube din alea. Chiar intrebasem o dr de la laborator daca se sparg bubele, si a zis NICI INTR-UN CAZ!!! Prin urmare, nasol. Dar , fiind patita eu cu stafilococul, i-am mai zis una-alta cumnatei[analize etc etc] si speram sa scape de el.
Am profitat si de vremea f faina asa ca am lungit plimbarea cam 2-3 ore.
Apoi la amiaza am mers la facultate sa depun disertatia. S-a lasat iar cu plimbare prin parcul Copou. Bia a dormit la greu, a fost chiar fain
. N-am mai pus-o in sacul de iarna si i-am dat geaca de primavara rosie, era toata gagica
. Uitati si dovada
Mai nou, suntem "diversificate". Pireurile ba le accepta, ba nu, depinde de cheful ei si de cat de gustos e respectivul aliment. In schimb ii plac legumele intregi sa le roada si se vede si in pampers
.
aly ok, sunt de acord![]()
moldo deci putem veni in ospetie?![]()
dastefa si cine a impins carutul? nu s-a oferit Daria?![]()
alina ca in tinerete?
mai ai pana la batranete![]()
m-am intins cat china. i'll be back!![]()
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Monica!
Va ofer o
fierbinte....
Am si eu o intrebare pentru mamicile cu pitici la gradi: Ce cadou luait de 8 Martie? Mie iar mi-a revenit sarcina de a strange bani si a,lua cadou si chiar sunt in pana de idei.... si de timp....
alynta27 spune:
'Neata!
La multi ani Monica!
Lacra multam fain de cafea! Eu auzisem pe la vecinele mele cu copii la gradi asa: bani in plic, aur:cercei, bratari, lantic! Eu zic ca oricui ii place aurul!
Si flori!
Baietii mei au bronsite! Is bucuroasa ca in gat si plamani sunt curati! Sunt pe un antibiotic usurel, antialergic si expectorant! Azi vreau sa-mi fac curaj sa ies cu amandoi, ca nu am facut-o pana acum singura! E asa soare!
Inesa am vazut ca ai scos albinuta cea ochioasa la aer! Bravo! Ma bucur pt tine ca iti dai exemenele!
Dastefa la tine e fain ca stai la curte! E mai usor cu iesitul!
Moldo harnicuta mai fusei! Mai arunca si la mine un pic de elan! Eu asa repede ma epuizez!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Buna
iulia, mersi de cafea
Aly... sper ca nu esti suparata pe noi
... sanatate multa baietilor
inesa... ca sa nu storci tu bubitele si sa nu ramana semn fa asta
: galbenusul de ou cu faina alba amestecat pina devine o placintica ... si pusa pe bubita... scoate tot puroiul... fara sa storci si fara durere ...la inceput cand trage puroiul o sa devina ca un fel de ceara care se intinde cand o scoti... sa nu te sperii![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Am venit si eu cu o cana de laptic. ![]()
M-am trezit dimineata ca imi curgea sange din nas.( destul de mult) Acum vad ca s-a oprit. Sper sa nu o ia de la capat.
LA MULTI ANI, MONICA! 
Fetelor va doresc multa sanatate voua si copilasilor vostri care sunt niste nazdravani.
Imi place sa citesc povestioarele voastre.
19+