Gravidute&Mamici de IASI (112)
Raspunsuri - Pagina 5
alynta27 spune:
Tema de gandire!
Se apropie 8 martie! Hai sa ne gandim putin la noi, mamele si sa facem o iesire intre fete! Ce ziceti?! Ce zi v-ar conveni?! Ce ora! Hai sa-si zica toata lumea parerea si sa votam!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
aeperju spune:
Salut!
Andrei e bine. I-a trecut. Cred ca salbutamolul si-a facut efectul.
Ideea e ca noi am inceput cu usurele gen eurespal, oscilo - rosu in gat nici nu avea, febra nu avea. Dar tusea s- a agravat si am revenit la medic simi-a dat tratamnet serios. Ah, da am icnercat si sare pe piept dar nu a mers nimic. in plus plangea rau cand tusea deci il ustura pe piept. Aerosoli cu dexa dupa mine ar fi fost super. dar in lipsa augmentin sai salbutamol si e ok. nu am recurs la medrolca n-a fost cazul.
numai bine tuturor!
ah eu....tot cu usturimi la purtator. nu vor sa cedeze deloc. sunt mai moderate dar tot sunt. om vedea.
Emma si Andrei (21.09.2007)
mousel spune:
Buna ziua!
Trebuie sa fac morfologia fetala de trim 2 (mi s-a recomandat dr. Iliev)
1. unde are cabinetul?
2. cat costa morfologia fetala de trim 2 ?
3. face ecograf 2D,3D,4D?
4. pretul ?
5. cu cat timp inaintre trebuie facuta programarea?
6. alti medici recomandati pt meofologia fetala de trim 2
Sper ca nu v-am plictisit
moldoveanca spune:
Emma bine ca s-a facut bine piticotul si pt tine tinem pumnii in continuare.
Inutsa am vazut pozele cu printesa ta,e absolut superba
.Cu ospetia cred ca mai amanam pana e vremea mai frumoasa si nici perdelute nu am primit
iulia-stefy spune:
Va ofer o
....
Alina, multumesc pentru raspuns. Ma bucur ca e numai atat, sper sa le treaca repede...
De 8 Martie nu zic nimic... ca nu stiu daca voi avea timp.... sunt full....
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la o
cu lapte ( poate ma ajuta in lupta cu constipatia
) Aseara am mancat 3 kiwi, dar vad ca nu au efect. Nu stiu ce sa mai incerc...
Si eu as vrea sa aflu cam cat e eco pt morfologia fetala trim 2. Urmeaza sa fac saptamana viitoare la dr Grigore. Macar niste preturi orientative ca sa stiu cat bani sa am la mine. Se da cumva si filmulet?
Am o zi full la servici. Si cand vad si vremea de afara.....
Vreau sa vina primavara si sa am timp sa ies la plimbare.
Va doresc o zi frumoasa. 
19+ 
alynta27 spune:
Salutare!
Tot ma chinui cu un mesaj care imi apare pe jumatate!
Lacra multumesc de cafea! Ce ai hotarat sa cumperi de 8 martie?
Eu ecografiile fetale le-am facut in Maternitatea Cuza VOda la pret de 100lei! Mi le-a facut dr. mea gineco Mihalceanu Elena! E un aparat care reda imagini 4d! Mi-a dat si poze pe dvd.
Matei a avut 3 episoade febrile de aseara! Si cand credeam ca reintru in "normal"... Am iesit afara cu amandoi ieri! Spre surprinderea mea m-am descurcat!![]()
Cum de vati "ingramadit" cu toatele la propunerea mea?!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
buna
mersi de cafea.
of, ce vreme... noi ieri am iesit afara un pic chiar daca batea vantul, ne-am saturat numai in casa ... darius ieri a mai colorat un perete ...
Azi nu stim daca iesim, sa vedem ... azi imi programasem sa mergem la ai mei, dar maicamea e racita bocna
... asa ca nu mergem la ei
o zi frumoasa sa aveti
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mousel spune:
chiar nu a facut nici una din voi eco morfofetala de sem 2 la dr. Iliev (va roggg...da-mi si mie niste detalii)
iulia-stefy spune:
vanessa, incearca cereale integrale cu lapte, compot de mar, gutuie...para.... Iaurt facut in casa, cel din supermarket, culmea, constipa, ca are gelatina sa stea teapan.... Daca mai vrei, mai scriu, ca noi ne luptam cu constipatia....
Alina, imi pare rau de baieti... Multa sanatate.
Mousel, nu stiu ce sa iti raspund... imi pare rau ca nu te pot ajuta, Gaza mea are trei ani, deci e muuuult de atunci....