Gravidute&Mamici de IASI (112)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thestoasa spune:

buna seara
De vreo 3 ani nu am mai intrat pe forumul acesta, dar acum am venit si eu cu o rugaminte din partea voastra. Sunt insarcinata in 10 saptamani, iar de la 9 saptamani mi s-a descoperit o tromboflrbita. Sunt la dr. dumitrascu irina din iasi si mi-a dat sa iau 2 aspirine pe zi, am luat sapte zile, iar piciorul stang care era umflat la glezna si ma durea pulpa piciorului a trecut. Ma intreb daca e afectata sarcina???ce stiti de dr.dumitrascu??mai este cineva la ea??doza de aspirina e prea mare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o .... Ca sunt captusita cu o raceala urata... rau... de ieri.... m-a luat in primire de pe la pranz si azi sunt.... "fresh" Sper sa nu o i-a si Stefy, ca ea de vineri prezinta niste mucisori... si dimineata a si tusit de doua ori... I-am pus Colargol... i-am dat Plantusin si sper sa ramana asa....

Klarisse, bine ai veit.....

thestoasa, mie mi se pare mare doza de aspirina... A mai intrebat cneva ziele trecute.... Ori aici, ori la Iasule.... Si parca era vorba de acelasi medic....

Emma, imi pare rau ca nici de data asta nu ai gasit solutia. Multa sanatate. O prietena a mea a rezolvat cu argila de la Bocan, dupa ce se chinuise cu medicamente un an.... cauta-l pe Google.... Ea era disperata de dureri si a incercat ca nu mais tia ce sa incerce...

vanessa, n-am gast-o ieri pe prietena mea, dar nu am uitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Raisa!

La multi ani, Ilinca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Vin si eu la o , poate ma mai trezesc.
KLARISSE bine ai venit! Sarcina usoara.
AEPERJU imi pare rau ca inca nu ai scapat...
IULIA_STEFY multumesc ca nu ai uitat.
Va doresc o zi buna.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna fetelor!

Vanessa multumim de cafea! Tu nu vii duminica?!

Klarisse felicitari pentru bebe si sa ai o sarcina usoara! D-ra dr. e foarte de treaba! Pe amandoi baietii i-am nascut cu d-ei si mi-a ramas "un gust dulce"! DD sa-i d-ea sanatate! Unde mergi la control?! Cat mai costa cosultatia, daca mergi la particular?! Cand eram gravi (acum 9 luni) era 1 milion ecografia in spital! Ce nume deosebit! Sorginte frantuzesti?!

Lacra nici tu nu vii duminica?!

Celia vati facut programul pe duminica?! Vii?

Thestoasa nu stiu prea multe detalii, dar iti spun din ceia ce stiu! Cand m-am internat sa il nasc pe mezin in salon era o doamna care avea afectiunea ta! Era pacienta d-rei Mihalceanu(dr. mea)! Cheguletul ii era fixat la plica dintre femur si abdomen! Era nevoita sa stea in pat si urma sa faca cezariana! Ii spusese ca nu are voie nici sa se screama la buda, pentru a nu "sparge" cheagul! Ea era in 28 de saptamani! II facea injectii si multe investigatii!
Cumatra mea tot cu tromboflebita s-a luptat in sarcina! Si ea a stat mult in spital insarcinata fiind! Tot mai mult in repaus! A avut probleme si dupa nastere si a stat internata! Ideia e ca nu trebuie tratata cu indiferenta! De obicei la afectiune asta se intervine cu metode invazive- antibiotice puternice, dar fiind vorba de bebe mai mult se previne, nu se poate trata! Din ce imi aduc aminte li se facea injectabil de mentinere a sarcinii! De dr. ta nu stiu nimic!

Hai ca m-am intins in dimineata asta!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salut!

Deci ne vedem duminica la 17, sper sa nu intervina nimic.

Azi e baba mea...cam nasoala, dar is bucuroasa ca de baba sotului a fost frumos, deci tot e bine pt noi. Eu sunt cam aglomerata cu treburile, de aceea scriu cam rar. Saptamana viitore incep scoala de soferi si m-am apucat de invatat, de la 1 aprilie ne mutam la socri (deja am cosmaruri) pt ca ne-am luat teren sa ne facem casa si trebuie sa ne restrangem cu cheltuielile...incet incet impachetez din lucruri, nici nu stiu unde o sa ducem mobila, electrocasnicele...

Aaaa si mi-am schimbat putin look-ul ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare eu nu ma simt prea bine ,ma tarai de pe un pat pe altul iar Vladut are o energie nu mai stiu cum sa-l potolesc
Hei, eu am avut anestezie generala nu rahi.Adica mi s-a facut epidurala si apoi generala pt cezariana .
Dani multa bafta,e tare bine la casa pt piticoti.Noi umblam toata ziua dupa catei,cocosi gaini si e in culmea fericirii cand vede cate unul.Am plantat un mar si a inmugurit deja,ce bucurie pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Am uitat sa va spun ca am vazut poze cu nazdravani frumosi multi pupici tuturor.Acusi scoatem si noi aparatul si ne pozam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Moldo multa sanatate!
Danielle nu e prea placut statul la un loc, dar daca este pentru un scop bun... Succes cu casa! Si felicitari! Ai inceput munca?!

Eu tocmai am vazut pe MTV "Insarcinata la 16 ani"! E greu pentru o mama matura cu un copil mic, dar pentru un copil cu copil! Arata toate etapele din viata de graviditate, nasterea si apoi inca vreo 4 luni dupa! Intereseul partenerului a scazut de la o zi la alta! El nu s-a adaptat la viata de tata! Iesea in oras cu prietenii mereu! Ea a terminat liceul, a inceput facultatea, avea o slujba! O ajutata mama ei cu bebelusul! Parintii lui vedeau ca e iresponsabil si-l cam scuturau, fara mare efect!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani Raisa si Ilinca!!

Cristina si Alessia Stefana

Mergi la inceput