Gravidute&Mamici de IASI (112)
Raspunsuri - Pagina 14
alynta27 spune:
Salutare!
Cristibun tu nu ne mai urmaresti din umbra?! Ce faci, nu vii si tu?!
Nu vine nici o graviduta la intalnire?!
Ani multumim!
Ionika bun venit! E in regula daca vii cu Andrei! Eu una vin singura!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
crissintibun spune:
Alina, cum sa nu va urmaresc ca stiti cat imi sunteti de dragi
. Nu am spus nimic pentru ca duminica avem musafiri sa serbam umpic inainte, ca luni sotul lucreaza pana mai tarziu si pe seara o sa iesim doar noi putin, ca vine mama sa stea cu Ami.
Eu nu mai pot sa dorm deloc bine, am niste insomnii de numa, noi dormim toti 3 in pat in dormitor si de cele mai multe ori Ami imi lasa loc cat sa stau pe o coasta. Mai fug in living, dar dupa cateva ore cel mult ma simte si vine si ma cearta- Mami, treci la nani!
.
In rest am profitat de vremea frumoasa sa iesim la plimbare noi doua, dar e un copil asa de energic si zburda intruna ca ajung acasa rupta, chiar am avut si cateva contractii dureroase, care in sarcina trecuta nu am stiut ce inseamna. Dar, desi zic ca o sa ies doar pe la bloc, sa nu mai fac asa efort, tot nu ma tin de cuvant ca ma gandesc cat se va schimba viata noastra, cat de putin timp voi avea doar pentru ea si trec peste toate si merg kilometri
.
Mami de Ami(15.10.2007) si
32 +
Alessia Stefania
crissintibun spune:
Am vrut sa editez mesajul ca uitasem sa schimb semnatura, dar cum nu am gasit butonul, cred ca de la oboseala, uite ca va mai scriu cate ceva. In primul rand m-am ingrozit cand am deschis prima pagina si am vazut ca sunt prima pe listuta, nu imi vine sa cred ce putin mai este, am niste emotii, de nu pot sa va spun in cuvinte. Chiar vroiam sa le intreb pe cele care au nascut cu cezariana, daca ati avut vreuna rahianestezie si nu in coloana? Eu dupa ce prima oara am avut anestezie generala si la vreo 3 saptamani am avut niste probleme cu ficatul, acum vreau sa optez pentru asta. Problema e ca sunt foarte, foarte panicoasa si mi-e sa nu patesc ceva daca voi constienta tot timpul, sa nu mi se faca rau acolo.
Mami de Ami(15.10.2007) si
37 +
Alessia Stefania
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte....
La noi e o nebunie totala... Sotului i-au iesit analizele rau... rau... si e pe regim.... deci de acum stau in bucatarie... si gatesc ce consider eu ca e ok.... nu mai intra in discutie prajeli si grasimi si .... si... si... Asa ca aseara am stat cu Stefy in bucatarie... Mai dar e atat de harnica.... M-a ajutat la vase, dar asta v-am mai spus, la curatat usturoi.... la ales soia.... Si in timpul asta repetam si poeziile de la cresa pentru 8 Martie.... Am avut o dupa amiaza.... super.... Doar noi doua si bucataria....
Ani, multa sanatate lui Darius... Si eu stiu ca nu o scot afara daca bate vantul, sau ploua, sau are febra mare.... dar daca e frumos.... Insa vad ca nu mai e..... LAsa ca trece... Stefy vad ca a adunat ceva mucisori.... Sper sa fie doar atat....
vanessa, nu stiu ce sa-ti raspund, ca in 2006 cand ma interesa pe mine, banca era pe undeva prin Polonia si era complicat... asa ca am renuntat si ma rog la Cel de Sus sa nu am nevoie.... Am o prietena care a nascut anul trecut si ma intreba, dar nu stiu daca a mai facut ceva in directia asta... Am sa o intreb....
Emma, multa sanatate lui Andrei.
crissintibun, sarcina usoara, ca mai ai putin....
Anilansa spune:
Buna dimineata
iulia, mersi de cafea , sanatate multa lui Stefi si sa nu fie nimic grav... ei... ai o fata gospodina
aeperju, sanatate multa
Noi suntem ceva mai bine , asera a dormit mai bine Darius ... eu am fost singurica la cumparaturi si sotul a stat cu Darius.
Maine mergem la control, speram sa fie bine. in rest mare lucru nu am facut ca a fost vremea care a fost ... pe Darius nu l-am scos din casa. Azi facem salata de vinete si avem de spalat rufe... si farfurii.![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
[Salutare!
Cristibun ce te apropii de finish! Intr-o saptamana doua iti tii fetita in brate! Moldoveanca a facut rahianestezie! POate intra si-ti spune ea! Ai pregatit bagajelul? Ce zice Ami?! Emottii,nu?!
Emma ma bucur ca e mai bine! Tu cum esti?!
Eu am mai vorbit cu Miha si cocheteaza sa vina!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Cristina dar o poza cu burtica nu ne arati?! dar cu Ami?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 [ Emma ma bucur ca e mai bine! Tu cum esti?! |
Eu....tot cu usturimi la purtator. Nu stiu daca am sa gasesc vreodata solutia sa scap de ele.
Am fost la dr. Au dat inapoi amigdalele dar puncticele de puroi tot acolo sunt deci continuam cu ospen.
Emma si Andrei (21.09.2007)
Klarisse spune:
Salutare la mamici si la burtici. Ma primiti si pe mine? UM 01/01/2010 DPN 08/10/2010. Sunt in evidenta doamnei doctor Elena Mihalceanu. Va pup
Klarisse
graviduta 8+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Celia spune:
Bun venit membrilor noi!
Sarcini usoare si bebici sanatosi!
Sanatate multa bolnaviorilor!