Gravidute&Mamici de IASI (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Va invit la sau laptic cald.
ALYNTA eu nu pot sa vin duminica. Am vorbit cu gasca de prieteni si iesim maine sa sarbatorim 8 Martie. Va doresc voua distractie placuta.
De saptamana viitoare incepem renovarea in camera lui Junior.( inca nu am reusit sa ii alegem numele , inca mai dezbatem).
Va doresc week-end placut.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ani -am incercat si eu siropelul asta, zic ca merge bine... si aerosoli la micut.La Domi a mers super patlagina cu propolis.Aceeasi problema cu secretiile o are si micutul meu si nu stiu sa il rezolv.
Alynta - super pozele, si la voi seamana fiecare baiat cu unul din parinti, ce mari au crescut.Povestea inca nu am citit-o.
Inutsa - ce fetita dulce ai.

Vanessa-felicitari pentru vestile bune! Am recoltat celule la prima sarcina cu CBC.Multumim de cafeluta. Distractie placuta maine!

Emma-multa snatate lui ANdrei si tie!

Crissintibun - ce putin mai ai, trebuie sa pregatim majoretele, eu am avut de 2 ori anestezie generala.

Klarisse - bine ai venit! Sarcina usoara!

Thestoasa - bine ai venit! De Dr Dumitrascu am auzit lucruri bune... Aspirina normala sau aspenter? Ma gandesc ca stie ce face, nu cred ca trebuie sa iti faci griji...

Lacramioara - multa sanatate! Ce fata harnica ai , si ce fain ca ai companie in bucatarie.

Daniela - mult succes in ce v-ati propus!

Bilica - vrem si noi sa vedem poze cu tine. Dar ce locatie exotica... acolo locuiesti?

Edit: unde vad poze cu btz-ovi? ca eu nu am vazut-o.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Mihamora bine ai revenit! Mateo e bolnavior?!
Vanessa distractie placuta si tie!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alynta - avea ceva secretii si tuse,acum e mai bine.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

vanessa, special pentru tine am intrat. Aseara am vorbit cu prietena mea si iti scriu mai jos ce mi-a spus. Daca ceva e gresit... sper ca nu...
A a vut de ales intre "Cord blood" la care ai reclama si pe pagina Despre Copii, in stanga sus... e pe fond rosu si are un copilas... si "Biogenis". Piima are banca in Slovacia, a doua in Polonia. Ea a ales Cord Blood din doua considerente: Era mai ieftin (3000 RON fata de 4400 RON la cealalta) si apoi fetele cu care mergea la cursul Lamaze s-au orientat tot catre Cord Blood. Trebuie sa te decizi pentru ca in luna a saptea trebuie sa contactezi firma, ei iti trimit 3 contracte(unul e de transport, unul de recoltare si unul parca pentru pastrare). Dupa ce le semnezi si le trimit inapoi ei iti trimit un kit pe care il pastrezi si il va deschide medicul cu care nasti, pentru ca el va face recoltarea. Fiecare firma are "frigiderele" ei in maternitate pentru pastrarea probelor dupa recoltare pana vin sa le ridice. Dupa ce nasti, tu trebuie sa ii anunti sa vina sa i-a proba. Ei dupa ce o iau o analizeaza si cam in doua luni iti trimit un buletin de analize al probei si greutatea pana la care se poate folosi proba(in functie de cantitatea de sange recoltata). Daca tu spui ca esti de acord si vrei sa continui, ei iti trimit prima factura, pentru prima rata si apoi urmatoarele doua luni, facturile pentru urmatoarele doua rate. Toata suma se plateste in trei rate.Dupa ce platesti cele trei rate de cate 1000 RON, anual, in luna nasterii copilului iti vine o factura cu 100 RON, taxa pentru criogenare (pastrarea probei).
Pentru mai multe detalii, da cautare pe Google dupa cele doua firme. Ea mi-a zis ca au si contractele puse pe site si ca le poti studia ca sa stii exact ce semnezi.
Sper sa-ti fie de folos ce ti-am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Intalnirea e la ora 17 la Alila? Unde este facuta rezervarea, sus la nefumatori?

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Intalnirea e la ora 17 la Alila? Unde este facuta rezervarea, sus la nefumatori?

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

ti-am dat pm cu detaliile

Cristina si Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna..
multumesc ,fetelor, de ganduri si incurajari
avem noroc caci cu moralul stam bine..suntem inca la faza de speranta

am uitat sa spun ca am vazut pozici cu Cristina si Stefana .. s-a facut o frumusete de fetita !!!
ii sta bine cu codite.. si am obs ca e foarte expresiva.. se intelege din priviri cam ce ii convine si ce nu...cred ca are o mare personalitate....
e foarte foarte frumos cadouas de craciun a primit .. presupun ca s-a bucurat enorm..
tu, sper ca esti mai bine de moral...

alina am vazut si pozicile voastre..ma asteptam sa fie multe...avand in vedere ca ai spus ca sunt 60..dar, sincer, le-am savurat cu o placere ...caci nici nu mi-am dat seama cand s-au terminat...
am vazut si "anotimpurile" lui Beethoven

sa-ti traiasca feciorii frumosi si isteti..cu tot cu poznele lor
si tie rabdare, mamico, sa le poti suporta pe toate

inutsa..Bianca e superba..nu stiu ce as mai putea adauga..totul vb de la sine...

numai bine fetelor!
..nu prea ma inteleg cu timpul...trece asa de repede..dar uneori mai trec macar sa va salut si sa va urez toate cele bune macar....

PS: as vrea sa citesc si eu impresii de la intalnire si niste poze cu voi..daca nu pot fi si eu pe faza...macar sa am impresia ca am fost

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Emma, imi pare rau ca nici de data asta nu ai gasit solutia. Multa sanatate. O prietena a mea a rezolvat cu argila de la Bocan, dupa ce se chinuise cu medicamente un an.... cauta-l pe Google.... Ea era disperata de dureri si a incercat ca nu mais tia ce sa incerce...

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

O sa citesc despre ea. Mersi!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Slimatei
multumim frumos!

Eu am fost prezenta la intalnire! M-am simtit tare bine! Poate si pentru ca am fost singura care am consumat si alcool! Am fost asa: Kriss, Danielle, Inutsa, Celia( cu Andreea) si Ionika(cu Andrei)! Copii au fost cuminiti si sunt tare frumusei! Andrei a fost un adevarat cavaler ocrotind-o pe Andreea! Am stat vreo doua ore, nici mult nici putin! Important e ca ne-am mai destins, am vorbit si ne-am simtit bine! Am doar o poza care nu am descarcat-o!
Ma asteptam sa le intalnesc si pe Tuscut, Anilansa si Miha!
Am pus la cale o intalnire cu copii! Poate vor fi mai multe mamici doritoare!
O seara placuta!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput