Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ylari hehe Jacques Villeneuve e quebecos de-al nostru de-aici. Are un bar fainut in centru, Newtown (e traducerea numelui lui din franceza in engleza) unde mergeam cand eram tanara si subtirica, dupa servici, la un 5 à 7, ma intalneam cu Gabi, apoi la un concert ceva, ne intorceam seara acasa si ne apucam de nebunii, of, of alte vremuri. Parca e o scena din alta viata.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

ooo...viiiiaaatzaaa meaaa.... mai apuc io sa umblu panala 3 dim. in parcuri cu tati si sa stam la povesti pe bancutza?
auziti, o mai fi bancutza noastra in Titan? era pe malul apei, langa barca aia care a fo arsa, cu pasarela pe sus sa se intre in ea, la 100m, si avea in fatza o salcie care se rupsese. Ultima data am fo acolo... cu Mara de 3 luni.

edit: dar lasa ca in 1-2 ani,sa vedeti ce o cocotzam pe Mara pe creste...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Aoleoooo Cleooo, ma bagashi in melancolie bre...
Ce ma mai plimbam si io cu Iuby prin 23.......

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ylari hehe Jacques Villeneuve e quebecos de-al nostru de-aici. Are un bar fainut in centru, Newtown (e traducerea numelui lui din franceza in engleza) unde mergeam cand eram tanara si subtirica, dupa servici, la un 5 à 7, ma intalneam cu Gabi, apoi la un concert ceva, ne intorceam seara acasa si ne apucam de nebunii, of, of alte vremuri. Parca e o scena din alta viata.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

ooo...viiiiaaatzaaa meaaa.... mai apuc io sa umblu panala 3 dim. in parcuri cu tati si sa stam la povesti pe bancutza?
auziti, o mai fi bancutza noastra in Titan? era pe malul apei, langa barca aia care a fo arsa, cu pasarela pe sus sa se intre in ea, la 100m, si avea in fatza o salcie care se rupsese. Ultima data am fo acolo... cu Mara de 3 luni.

edit: dar lasa ca in 1-2 ani,sa vedeti ce o cocotzam pe Mara pe creste...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Aoleoooo Cleooo, ma bagashi in melancolie bre...
Ce ma mai plimbam si io cu Iuby prin 23.......

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Noi mai mult pe la tara pe malul Siretului(bunicile noastre din partea mamelor stau la 2 case distanta una de alta)...cand ne-am mai marit ne plimbam si in Bucuresti sau Braila, dar am luat parcurile la rand....nu avem un loc al nostru..avem insa muuuuuulllte scrisori.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mai, am crezut c-am gresit capitolul...Ce melancolie pe aici. Noi mai mult prin Carol ne plimbam...Tare mi-e dor si mie de un moment de tinerete....hehe

Elenuca, bre cuscra dar ne-o fost dor de tine ...Ma bucur ca ne-am si vazut azi, Lizuca e o scumpa s-o maninci.
Hai primavara, ca am de plimbat cu cuscra prin parcuri Ntzntzntz!!!!!!!!!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Ylari, nu fusei acasa azi, bre...ne duseram "cu catel cu purcel" la cumnata-mea sa facem baby-sitting cu nebunoiul de nepotu-meu(ca sa-si mai rezolve si ea din treburi) si ne intorseram acu' pe seara...

Wow, da' ati dat in logoree, fetelor...
Am citit tot..dar, e o harababura in capul meu..sa incerc un conspect...

Desiree, Cenia...n-am vrut sa va "inflamez"..eram doar curioasa daca Victoria va invata si romana...sa fiu sincera, Desiree, chiar daca nu o ajuta, eu as invata-o macar cateva cuvinte in romana...pana la urma e limba materna, nu? nu te supara pe mine, te rog!
Succes cu croitoria! abia astept sa o vad pe Victoria in creatiile tale...
Ce fetita cuminte ai!...esti o norocoasa...

Doloress, daca n-a avut nici o reactie negativa de la supradoza de antibiotic, nu cred ca trebuie sa-ti faci mari probleme...dar mai bine verifici cu doctorii...oricum, se poate intampla oricui, n-are rost sa te invinovatesti...cum zicea Desiree, l-ai facut bine mai repede

Simona, sanatate lui Mati! sa-i treaca repede tusea...

Piggy, bine ai revenit "din barlog"...ma bucur ca esti mai bine cu greturile, ca bb2 e sanatos si felicitari pentru Ilincuta vorbareata si cantareata

Cleo, mi-o imaginez pe Mara cum pregateste ea tacticoasa nebulizatorul...cred ca e o scumpa
Ai grija cu degetul

Simonix, imi pare rau ca Robertrix e iar "grevist"...sper sa nu se imbolnaveasca...
Legat de feon, nu vreau sa-l folosesc ca sa nu-i deterioreze parul...eu asa stiu, ca feonul arde parul...

Gabitzam, super tare faza cu PET-ul cu tetina

Belleane, harnicutza...nici pitica mea nu se uita la desene, cu exceptia "Albei ca Zapada" marca Disney...de care s-a indragostit mai nou...in rest, reclame la greu si muzica

Alysh, eu fac parte din grupul mamicilor "super rele"...dar pe fii-mea o doare-n cot...si pe mine in gat
Ce face Vlady? ce poezie a mai invatat?

Mi_bebelina, succes cu vitaminizarea...poate-i revine pofta Deliutzei broscutzei

Elenuca, wellcome back! , ce dolofana e Lizuca: 13 kg!!! am cantarit-o si eu azi pe Cris si a avut 12.5 kg imbracata...deci cam 11.5 kg am apreciat noi...
Mama, dar ai rabdare nu gluma cu adormitul...eu n-as rezista sa-i spun atatea povesti...bine ca Cris nu e obisnuita asa si adoarme singura...

Doloress, cine stie ce mare sportiv o iesi din Patrick...bafta!

Fetelor, cazurati in butoiul cu melancolie ?!...lasa ca va scot ei piticii de acolo

Maine am de facut curatenie, mancare, etc...nu stiu cand intru pe aici...va urez un week-end frumos si fructuos!

Noapte buna!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

Edit: pe langa baby-sitting, am facut si putin shopping, si i-am luat fetei pantofi de primavara, o helanca si o jacheta...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Haide mai, Lumi si pleci asa fara sa ne avertizezi??? Pupici si lasa prostiile cu arsul parului ca doar nu o coafezi... chiar si asa, nu se deterioreaza cu una-cu doua... Dai si tu la treapta medie de caldura, nu la maxim, normal... Ce putere are?
Eu am culcat-o mai tarziu pe Eva azi, adica 23.30 si in 20 de min a fost adormita, cu frichineala de rigoare dar s-a linistit mai repede.
A venit Iuby de la cumparaturi saracutzul ca un albinutz Mi-am umplut camara si congelatorul cu cele necesare, sper sa ne tzina ca am cheltuit o gramada. I-a cumparat fetei o canutza frumoasa, roz cu niste figurine de fete in relief foarte frumos colorate si dintr-un material aderent sa nu-i cada din mana, o carte superba de povesti cu niste imagini foooaaarte frumoase si niste cuburi-puzzle la care Eva nu se uita ci le loveste unul de altul Maine o sa fac o supa de vitzel, snitzele cu piure si papanasi again
TUTUROR

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Ylari,si eu mai ridic tonul sau spun vreo tampenie cand nu vrea sa se culce,se da jos din pat sa cante si sa danseze sau sa ia jucarii...dar apoi incerc sa ma controlez..suntem oameni,toti gresim !!!

Desiree,sa ii vorbesti si romaneste,ca le invvata pe toate 3 odata,ai sa vezi! chiar daca nu va vorbi romaneste,o va intelege(si de asta va veti da seama tarziu,acum doar va inregistra).asa ca vorbeste-i si romaneste.
ai mei inteleg ambele limbi.credeam ca Andres nu intelege si spaniola,dar m-a surprins sa vad ca da,si raspunde intrebarilor "ti"(si).
ieri a invatat un cuvant nou "naia"(=araña=paianjen).Sofia sufla intr-o bucatica mica de hartie igineica pe care tot el o rupsese pe jos,si ea striga "arañaaa!! araña!!" si el se speria,si fugea la mine "mamii,Aia,naia"(adica mami,Sofia=Aia il sperie cu araña).
eu pe ea am invatat-o in carti PAIANJENUL !!!!!!!! nu domle,ea ii aice ARAÑA.

asa cum zice "con patatas" in spaniola si "con cartofis" in romaneste!

iar el stie cuvinte de la mine in romaneste,si de la ea in spaniola.
mie imi raspunde DA,ei ii raspunde "ti"=si.
il intreaba lumea ceva pe afara,raspunde "ti".deci face diferenta de limba.

acum vrea sa formeze propzitia "unde e X?" care iese "i-i-i"
daca nu ma vede ,si sunt la baie,o intreaba pe Sofia:"i-i-i mami?" adica unde e mami.
vine o prietena,Lori,se duce la baie,el:"i-i-i Ioli?" -unde e Lori?
Coboram din masina,eu il iau pe el,tati pe Sofia,el:"i-i-i tati ,Aia?"-unde e tati cu Sofia?

14+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LUMINEL,asa se zice,ca feonul deterioreaza parul,dar eu ma usuc iarna ca altfel ma doare capul si ma ia o ameteala de nu mai vad bine !
pt ca nu ma uscam nicodata ,eu plecam in miezul iernii cu parul pan' la cur,ud dupa dush ! si vara zilnic ieseam asa.pana cand nu s-a mai putut,10 minute daca stau cu parul ud,sunt terminata de cap.vara stau inca.
cand Andres avea par scurt,nu il uscam.acum a crescut si il are des,ramane mult timp ud,si ma gandesc ca sa nu fac cum am facut eu si acum as vrea si nu mai pot.
sofia are par lungut,la fel intarzie sa se usuce,si macar iarna i.l usuc,dar nu asa de tot,ii dau un pic ..ca oricum nu ar sta ei la prea cald.

14+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aelita, da, dar la Andres sunt 2 persoane diferite, vorbind fiecare alta limba; adica, tu romaneste si Sofia spaniola; daca eu i-as vorbi romaneste si spanioala, ar fi confusing (?) ptr. ea. Ar fi ok sa-i vb. eu numai spaniola (sau chiar si engleza-spaniola) si daddy engleza.
Mai nou cand daddy ii spune "I love you" ea ii zice "Amo".
Ce scump e cu "Con cartofis"...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am gasit unde sa mergem in martie-aprilie (depinde cand pleaca sefa lui daddy, sa stim cand putem pleca noi). Va arat poze, ce am gasit pe internet de la resort: Sirenis La Salinas Varadero, Cuba, pret rezonabil, chiar bun, $2500 ptr. toti trei.

Edit, ca am pus alt link...

http://www.tripadvisor.com/LocationPhotos-g147275-d672871-Sirenis_la_Salina_Varadero_Beach_Resort-Varadero_Cuba.html#23899260

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

suna fain Cuba! mai ales daca ai stat la frig in Canada sau Romania!

eu acum nu vreau plaja si soare ca avem aici berechet, doar suntem in Arizona. A fost mama si i-a placut la nebunie ca putea sa faca plaja in martie. In aprilie deja e cald!
Asadar canadiencelor daca vreti o vacanta exotica puteti incerca Arizona, au nise resorturi de lux, uite aici e unul de care am auzit ca ar fi cel mai fain ( nu e departe de mine, ha ha ha! ) mai ales pt cei impatimiti de golf!
am gasit linkul asta: http://www.starwoodhotels.com/luxury/property/photos/index.html?propertyID=103

aici merg tinerii sa faca pozele pentru nunti, ca au niste peisaje superbe.

inca ma incinta vremea frumoasa si faptul ca deja pot umbla in slapi in februarie!

mie imi place Las Vegas, au niste hoteluri cu piscine super faine si ai ce vedea pe acolo. deja visam la vacante....

noi cu 3 copii nu prea ne-am facut planuri, dar trebuie sa mergem!

Mergi la inceput