Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Esme, ca bine le zici. Incepusem si eu un mesaj in genul asta, dar parca nu mi se legau cuvintele. Taaaare multe prostii mai circula pe net!

M-a adus la disperare Raducu in weekendul asta cu nemancarea. Nu stiu ce sa-i mai fac. Daca-l vedeti ce copanele are si ce bolovanel este (cam 13.5kg) o sa ziceti ca-s sarita. Dar nu cred ca am vreo frustrare mai mare pe lumea asta decat sa nu manance copiii.

Andrei de bine de rau a inceput sa manance. Chiar si la gradinita. Ba chiar mi-a zis niste chestii de la gradinita pe care vrea sa i le fac si acasa (spaghete, mamaliguta cu branza). Eu de frica sa nu manance copilul nu prea i-am variat meniul, si am facut doar cateva chestii de stiam eu ca mananca. ca tare sclifosit e si asta mare.

Ajunsesem la concluzia la un moment dat ca nu-i mai place lui Raducu sa manance in scaun. Eram gata sa-l desfintez, il pliasem, ii pusesem gand rau. Ieri dimineata a mancat pe scaun normal, chiar am zis sa- nu-l deochi si ma bucuram ca am gasit cauza. La prinz i-am zis hai la masa si s-a dus sa traga de scaunul lui "caun...caun..." Deci nici asta nu e cauza. Mai cercetam... Intre timp el bea lapte din greu si face cate un kk de zici ca a mancat toata ziua la greu.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Moama..ce-i cu pajina asta de un km latime??

Gabi inca nu am ajuns la o concluzie, pt ca n-am mai putut vizita gradinite, l-am avut pe Bunu si nici chef de nimic. Treb sa vaed "Lions" si apoi Smart kids, inclin spre a doua, si din info de la tine si din snobismul meu ca mai scump=mai bun..nu stiu, sa vedem daca ne putem permite asa ceva. Ar fi gradi>salariu meu de bugetar. Mai vedem

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi o fi vreo faza, vreo noua masea, mai lasa-l, mai ai rabdare cu el; daar DA nu exista frustrare mai mare, cunosc. Poate mai multe feluri de mancare, putin din fiecare.

Mihaser ce faza..ufff..mereu mi-e frica de faza asta cu pocnitul tevilor, maia les cand suntem plecati. Spor la smotruit si sper sa nu te bata nimeni, trimit o

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Servus, fete dragi.

Am scapat de audituri, foarte obositor a fost. Am fost si la control vineri, nu sunt foarte ok, colul cam scurt si orificiul exterior intredeschis. Nu mi-a dat tratament, iau doar no-spa si magne B6 insa tre’ sa ma potolesc, sa ma odihnesc mai mult, sa nu mai fac efort. Ce sa va zic ? Sunt putin speriata pentru ca la sarcina cu Vladuc nu am avut asemenea probleme. Ma rog la Dumnezeu sa nu nasc prematur. Oricum deja m-am apucat sa-mi pregatesc toate cele.

Vladuc este un scump, am mare noroc ca este cumintel, mai ales ca nu-l mai pot scoate la plimbare, ne facem de lucru prin casa amandoi, iar in week-end il scoate taica-su mai mult, incercam sa ne descurcam cum putem. De vorbit nu doreste inca, chiar deloc, nu stiu ce sa zic, poate nu-l stimulez eu indeajuns, ma rog, o sa vina si vremea aceea. Ma bucur ca stie absolut tot, orice ii cer imi aduce sau imi arata, a invatat si formele geometrice, culorile, eu consider ca stie destule pentru varsta lui.

Va imbratisez cu drag, urez multa sanatate la copilasi, gravidutelor sarcini usoare in continuare si fara probleme.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 33+

Dani, imi pare rau de problema cu colul...poate e asa si pentru ca te-ai agitat mult cu auditurile alea...stai mai potolita si nu mai face efort... la DD sa stea "sorelina" in burtica pana la termen

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dimineata!

Luminel, greu de citit articolul tau.
Numai Painea Titan se face cf Codexului sau si alte fabrici de paine sunt obligate sa aiba produse "rele"?

Cleo, tinerico, arata bine tortuletul si a avut succes si la Mara.

Noi am inceput de aseara dez-alaptarea.
Sunt f. trista , chiar e frumos sa alaptezi, ma simt de parca pierd ceva de pret - da nu mai putem continua asa, Annika se trezeste f. des pe noapte si sunt convinsa ca numai ca sa stea sa molfaie la san.
Azi-noapte a plans ca nu mai vroiam sa.i dau sa suga, ma batea, da nu am cedat desi spre dim. ma dureau sanii, de abia mai puteam sta in pat.
Sper sa trecem repede si cu bine peste.

Adriana

Da, stiu dar in mail (de unde am dat copy-paste) era in regula...habar n-am daca e adevarat si oricum imi pare rau acum ca l-am postat, dupa reactia virulenta a lui aldaesme...m-am lecuit!

Bafta la intarcat! iti inteleg sentimentele, chiar si mie care n-am alaptat decat doua luni, mi-a parut rau cand s-a intarcat

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

La multi ani Cleo!!!!! Multa sanatate, bucurii si tot ce e mai frumos in lume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Iar mi+ai facut pofta de tort, iar ma pui la treaba. E o dulce Mara!!!!

Scuze ca nu am mai scris insa am o perioada mai aiurea si nu mai am timp de nimic, acum am facut si o criya de mijloc abia merg, tocmai ce imi trecuse si m+a luat iar, abia ma ridic din pat. Noi suntem bine crestem frumos, am inceput sa rupem cateva cuvintele gen ou, apte (lapte), and (asta sunt eu, adica Andreea), mamaie sau aie. Ne+am tuns, uitati si dovada
http://picasaweb.google.com/Andreea7928/NewFolder2?authkey=Gv1sRgCN-e0ef99e6brQE&feat=email#

Va pup pe toate si sa stiti ca ma gandesc la voi!!!!

Bine ai revenit,Andrada! Sanatate multa! durerile de spate pot fi foarte neplacute! si pe "tunsulica" scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello,

Am stat azi 3 ore in parc, a fost minunat! Am ajuns chiar pana in 23 la Riviera, desi nu era planuit ca altfel o anuntam pe LAURITA.

Laurita, da, scumpa stiu ca nu aveti cum sa ajungeti la aniv luI vlad, desi mi-ar fi facut mare, mare placere. Dar de la anu' nu mai scapati.

Luminel, n-a mai invatat Vlad nici o poezie, pt ca n-a mai avut niemni timp de el. Am tot alergat. Dar oricum pt mine faza cu poeziile e asa....un fel de repetitie, nu mi se pare ceva extraordinar, desi pt varsta lui e super ca a retinut 2 strofe. Dar n-o sa-l chinui niciodata cu poeziile...cum am vazut chiar sin in familia mea, mi se pare aiurea. Ce face scumpa Cristiana? Tu pe unde stai, poate ne vedem intr-o zi in parc...scuze daca ai spus si n-am retinut.

Elenuca, v-am vazut pozele, ai o copila superba!

Dani, cu putina odihna si relaxare, bebe va sta in burtica pana la termen. Ai grija de voi!

Lorich, ce dulce tre sa fie Robertelu' cand te striga. Si pe mine ma mai striga Vlad "Ali" si pe ta-su "Stefy" e tare scump, dar nu-l incurajam. Suntem mami si tati.

Mihaser, wow, prin ce aventuri ati trecut. sa treaca supararea.

ALI, mami de Vlady si 23+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Luminel: Eu cand e vorba de alimentatie is sarita de pe fix. Analizez,verific,caut; Si mai cred ca in ultimii ani s-au folosit anormal de multe pesticide si ingrasaminte inclusiv in gospodarii mici. Pe langa faptul ca toata lumea cumpara rasaduri care sunt din seminte tratate deja sau modificate genetic. Mai cred ca in Ro agicultura se face dupa ureche si atunci cand taranul cumpara un pesticid sau ingrasamant da; nu se-ncurca ca doar nu e inginer agronom. El da nu cat scrie pe pachet ci mai mult sa fie. Ma enerveaza ca avem multe institutii care ar putea sa verifice daca hrana noastra e buna dar nu o fac. Aflam ca s-a importat nustiu ce cantitate de fructe conservate cu nustiu cati sulfiti dar asta o aflam de la autoritatile din alta tara si nu de la cei platiti de noi sa ne pazeasca.... Ma deranjeaza mult faptul ca suntem un fel de carpe care se ofera sa experimenteze tot felul de chimicale pe noi. Painea Titan pentru noi este persona nongrata de mult. La fel ca painea neambalata sau faina din comert. Toate contin umflatori si conservanti. De aceea m-am hatarat la masina de paine ca sa aduc faina de la tara fara nimic pus in ea. Sarea pe care o consumam zi de zi contine antiaglomeranti si iod. Noi nici nu mai consumam sare din magazine luam de la plafar fara iod si antiaglomeranti. Ma enerveaza teribil sa fac parte din experimente. Hai eu pot ca am trait destule ..dar nu vreau sa vad copiii mei terminati de mine. Nu cred in chestia cu reducerea populatiei concertat. Cred ca natura are ea grija sa ne selecteze cumva daca intre timp nu ne-o facem cu mana noastra. Despre vaccinul contra virusului porcin cred ca este si a fost o chestiune pur financiara; Daca-ti e sa mori mori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

...habar n-am daca e adevarat si oricum imi pare rau acum ca l-am postat, dupa reactia virulenta a lui aldaesme...m-am lecuit!

Reactia nu a fost deloc virulenta si nici macar adresata tie personal ci respectivelor mesaje care circula. De aceea cand am facut citarea nu am lasat numele tau si am spus cat se poate de clar ca am primit si eu mesajul asta prin email. Trebuie sa stii insa ca daca tu iti rezervi dreptul de a cita mesaje din email , drept pe care bineinteles ca il ai si nu e scopul meu sub nici o forma sa te fac sa renunti la el, am si eu dreptul sa imi exprim parerea cu privire la astfel de mesaje. Suntem pe un forum, nu e asa? Ti-ai inceput mesajul cu o intrebare "stiati ca?" eu am raspuns argumentat "da stiam, din punct meu de vedere e o mare minciuna."
Te apreciez si cred ca putem dialoga civilizat si mai ales ca putem fi deacord ca nu totdeauna suntem deacord.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Teodore si Teodori mari sau mici.

Mergi la inceput