Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 16
DanaH spune:
azi mi-am luat liber. alex e in vacantza si vreau sa petrecem o zi impreuna, numai noi doi. o sa mergem in haga, la muzeu, ca tot ma capiaza el cu intrebari de cine sunt parintii parintilor parintilor.... i-am spus de cele doua versiuni: cu maimutza si cu DD. a avut intrebari la amandoua. ma duc sa ii arat pe stra-stra-stra-bunica-su. stai sa vezi dupa aia intrebari.
asa ca am dus-o pe odo la gradi. dar parca simtea ea ceva, nu a vrut sa se imbrace, nu a vrut sa plece de acasa. si daca tot am convins-o sa plece, si l-a laut pe bebe cu ea. bebe asta e cea mai urata papusa posibila. mama mea, intr-un mare elan, i-a cumparat o papusa din piatza, ca tot nu avea fata papushi. intre timp a mai primit fata papusi (eu nu i-am cumparat). ei bine, dintre toate, care mai de care, ea il place pe bebe asta chelios. si dupa ce ca e urat bebe, i-a mai pierdut si pantalonii, asa ca acum umbla in fundul gol. sa vedti voi ce frumos ne-am plimbat noi prin cartier cu bebe in fundul gol. ba la un moment dat, eu o tineam pe odo in brate, care il tinea pe bebe in bratze, ca si cand nu ar fi fost destul de grea (de la haine, nu grutatea proprie). aaa, si asta dupa ce am plecat fara bebe, dar ne-a stiut toata strada. a plans de a rupt. pe la jumatatea strazii, dupa lupte de a o tine in brate si a o indeparta de bebe, am pus-o jos. nu va spun ,fetelor, ca a mers singura juma de strada si nu s-a oprit decat in fatza casei noastre. si tb sa va spun ca toate casele pe strada noastra arata absolut la fel (stiu, plictisotor, dar asta e stilul olandez). ei, acum stiu ca nu se pierde fata daca o las pe strada. dar ce ma fac cu bicicletele si motocicletele? ca masinile sunt rare si in geenral merg incet. eee, vise, nici pe alex nu il las inca singur pe strada.
hai ca am limbaritza azi. noroc ca plec de acasa, ca altfel va capiam de cap.
pupici
Poze
Andrada79 spune:
La multi ani Cleo!!!!! Multa sanatate, bucurii si tot ce e mai frumos in lume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Iar mi+ai facut pofta de tort, iar ma pui la treaba. E o dulce Mara!!!!
Scuze ca nu am mai scris insa am o perioada mai aiurea si nu mai am timp de nimic, acum am facut si o criya de mijloc abia merg, tocmai ce imi trecuse si m+a luat iar, abia ma ridic din pat. Noi suntem bine crestem frumos, am inceput sa rupem cateva cuvintele gen ou, apte (lapte), and (asta sunt eu, adica Andreea), mamaie sau aie. Ne+am tuns, uitati si dovada
http://picasaweb.google.com/Andreea7928/NewFolder2?authkey=Gv1sRgCN-e0ef99e6brQE&feat=email#
Va pup pe toate si sa stiti ca ma gandesc la voi!!!!
Adriana_78 spune:
Danah, o zi cat mai frumoasa cu Alex!
la noi chiar e o zi frumoasa, soare, caldut, speram ca de data asta chiar va veni primavara
Andrada, ii sta bine tuns!
Ai grija cu mijlocul! cum te tratezi? masaj? sau vreun gel?
Cleo, avem fete mari,da, asa e, nu-mi vine sa cred ca fac 2 ani.
As vrea sa fie iar micuta si sa plescaie cu boticul la san. E greu.
Cu Lara n-a fost nici o problema, n-am avut nici un regret, ca bea si biberon, iar la san nu era prea incantata, asa ca la 6 luni am trecut fara prob. doar la sticluta.
Cu Annika e altfel si chiar imi pare rau ca ne pierdem mom. frumoase cu botic la san
Da e suficient si mai vreau si eu sa dorm of of
Ylari, cauta gradi si pe site-ul gradinitebucuresti.ro , poti cauta pe sectoare
Adriana
cleo78 spune:
banc:
Doi nemti discuta intr-un showroom:
- Ce-i asta, Dacia Duster?
- Duster...da
- Romaneasca, nu?
- Da, romaneasca..
- Buna, nu? Garda inalta, cauciucuri groase...
- Mda..
- Ma, ce ti-e si cu romanii astia...ar face orice numai sa nu-si repare drumurile
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Buna dragutele
Noi am fost plecat de vineri la mama, l-am dus pe bunel acasa si am petrecut un pic la mama, ca era ziua ei de nastere vineri (am ajuns la 23.30, dar am prins-o, nu?) si sambata ca a fost Sf. Toader.
La multi ani tuturor Tudorilor, Teodorelor si sarbatoritilor de Sf. Toader
La multi ani Cleo, la 24 o sa fie si mai fain!
Am fost un pic in parc acum, e foarte frumos, dar Robert s-a pus pe jos si s-a facut "diu" adica ud si am plecat acasa. A fost un cumintel tot drumul spre Galati si-napoi, sambata a tinut concerte invitatilor mamei, pe tema "cutiute muzicale", a inceput sa ma strige pe mine "Dadana" pt ca ma striga mama Loredana... mor dupa el, cu vorbulitele lui dulci.
Vad ca au mai semnat condicuta niste mamici cu fetitele lor ducl, Liuca si Ilincuta dar si o mamica de un baietel proaspat ras, tuns si frezat, Tiberiu
Cenia ce e in burtic? Se mareste echipa baietilor sau a fetitelor?
Adriana bafta cu intarcarea, bagam si noi ultima etapa
de vineri, ca sa fie tati acasa, sa nu plece la munca dupa o noapte de urlat, asa ca incepem cu weekendul. ofofof
Am citit in mare ce s-a scris, dar ati fost cam vorbarete si eu cam fugarita de Robert...am mai retinut ca Gabi tre sa-si ia o vaca direct, m-am crucit cat lapte bea Raducu NOAPTEA, ca in general, nu mai calculez
si nuuuuu, nuuu n-am pus caciulita niciodata in casa, ma forta mama in primele zile acasa, dupa baiee, dar Robert transpira mai mult, asa ca nu am folosit, bine noi nic prea mult par nu aveam, el dupa steregrea cu prosopul e uscat-uscat, oricum si daca era ud, nu cred ca-i puneam. Daca va zic cate grade avem in casa, va cruciti...
Va pup, merg sa -i dau papa.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
belleane spune:

in ameteala mea am uitat desi imi propusesem sa-i urez lui Cleo ieri.

merit 

Mami de Mara sa-ti fie viata frumoasa ca zambetul puiului drag. Sa ai parte de sanatate, veselie, ganduri bune, intelegere deplina,buzunare pline. O ce varsta frumoasa!!!!
Mama, Mara parca-i din Decorul de la Diverta.
gabitzam spune:
Lori, pai mai mult noaptea bea laptele ala asa mult. Ziua cred ca per total ajunge la vre 250ml, la cele doua somnuri. Inca mai doarme 2 somnuri peste zi, unul in timpul diminetii si unul dupamiaza dupa ora 3. De-acum cred ca o sa va vedeti mai des prin parc cu Raducu meu.
Ai ajuns la vreo concluzie cu gradinita?
Alaturi de SEBI
mihaser spune:
Saluti!
Fetele din ce in ce mai des incep sa cred ca viata mea e ca-n povesti...de exemplu azi...l-am pus pe verisor din dotare sa dea jos faianta din baia mica sa o reamenajam ptr copii...nu credeti ca mi s-a spart singura conducta care se mai putea sparge...cea de la bazinul de wc din ala sus...la cucurigu...si curgea apa ca la plitvice la cascada mare...Eli era paparuda..cu picioarele prin apa dansa...era integrata in absolut
...vecini de la 1 si 2 la mine la usa, sotul stresat ca-l chem de la serv sa aduca iun instalator...
Jesus...inca nu m-a batut nimeni...dar va rog sa ma vizitati si pe mine la spital. 
Va pup! Tre sa spal mocheta!
aldaesme spune:
| Citat: |
Stiati asta?: (scuze pentru cum apare )Pe pachetele de pâine Titan scrie deja c#259; pâinea este fabricat#259; cf Codex Alimentarius. Am citit cu ochii mei. România va experimenta pe popula#355;ie produsul cancerigen initium 13 January, 2010 15:05 PM Experimentul "Codex Alimentarius" începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat s#259; înceap#259; implementarea "Codexului", al#259;turi de alte 165 de state semnatare (95% din popula#355;ia planetei). .................. |
Am primit si eu chestia asta prin mail. Una dintre multele si marile tampenii vehiculate pe bunul net.
www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp" target="_blank">Codex Alimentarius nu e de ieri de astazi, nu e o conspiratie de a intoxica o jumate din populatia lumii defapt e chiar pe dos. E o organizatie deja veche, de standarde in ale mancarii...ma gandesc ca daca in inginerie sa zicem s-a trecut de la STAS la ISO sau EN atunci si in alimentatie se poate face la fel. Culmea e ca toate tarile dezvoltate unde atat durata de viata cat si sanatatea generala a populatiei sunt mai bune decat sa zicem ...in romania...sunt aliate la standardul acela. Guvernul Boc nu a fost OBLIGAT sa faca asa ceva...a facut-o fiindca altfel i-ar veni din ce in ce mai greu sa exporte. Eu am un deja vu in legatura cu ce scriu acum. Sunt aproape convinsa ca am mai scris asta. Daca vreti puteti citi unele www.codexalimentarius.net/web/standard_list.jsp" target="_blank">standarde sa vedeti cat de "infricosatoare" sunt.
Cat despre Initium e o substanta asa noua incat nimeni nu are de unde sa stie daca e sau nu cancerigena, desi compozitia nu arata ca ar fi. Nu are nici cea mai mica legatura cu PAINEA! A fost mai intai aprobata in Olanda...si da, cred ca Romanii s-au grabit sa o accepte, ar fi trebuit sa lase macar o serie de recolte sa iasa ...da' ma rog. Insa de aici si pana la aberatiile astea e o cale lunga. De cate ori face Romania un pas inainte sunt o mana de oameni care se cramponeaza in trecut.
Diferenta e mare intre cele doua cazuri de mai sus si si mai mare daca e sa le compari cu treaba cu vaccinul numit in mesaj.
Fiecare poate dupa bunul sau plac sa decida de care parte sta insa cand vin niste informatii de asa valoare cred ca indicat este sa aprofundam putin problema inainte sa ne lansam in semnat de petitii ciudate.
Ma intreb eu, v-ati gandit vreodata in ce fel se pot utiliza datele lasate la cate o petitie din asta?
musai tre' sa ma relaxez...
O zi buna,
Esme
aldaesme spune:
Cleo draga, defapt cu un mesaj catre tine trebuia sa imi incep ziua. Iti doresc din tot sufletul sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata asta! Sa fi fericita alaturi de scumpii tai si sa ne inveselesti in continuare! La Multi Ani!
Esme