*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*
Raspunsuri - Pagina 5
mihaser spune:
salutari
Stefanna suntem alaturi de tine...iote ca vine pe zapezi bebe ca Mariuca atomica...si sunt si f apropiati ca data!
Va multumesc ptr urarile la adresa frizurii...ideea e ca eu am avut o pareza de multisor si desele nevralgii m-au facut sa cedez ispitei de a-mi taia pletele.
Dar ma simt bine si asa...sunt happy ca vine primavare si s-ar putea sa trag si o vizita scurta la londra in aprilie...are husband ceva delegatie de 3 zile.
va pupez! intru maine dupa tort!
Stefanna spune:
Da, ALINA a ajuns Bambi cu bine.Si io is asa de bine ca am pasat puradelu la maria ei.Io stau in pat si casc gura la stele, la fulgii ce cad si astept ziua de luni sa imi vad puiul.Bianca cand i-a vazut a fost la inceput timida, s-a ascuns dupa noi,dar apoi si-a intrat in apele ei si sta calare pe ei de cand au venit.
Incerc sa pun azi niste poze cu balena de 80kg.
Va pup dulce si va multumesc din toata inima.
Stefanna mami de si 39+
Delia21 spune:
Multumim enorm la toata lumea pentru urarile frumoase
Stefana,tare ma bucur ca a ajuns bambi cu bine....si deja te simti in siguranta...si relaxata.Nu-mi fac griji ca ...si chiar nu am nici un dubiu ca iti vei iubi flacaul la fel de frumos precum o iubesti pe printesa Bianca.Asteapta doar sa-l vezi...si mai vorbim
aalina2003 spune:
La multi ani, Rudy! Sa fi sanatos si vesel!
La multi ani, Mariuca! Sa ai o viata buna si fericita!
La multi ani, Anthony!
mihaser spune:
La multi ani Mariucu atomicu! Sanatate, sa creasca mare, cuminte, frumoasa si sa fie devreme acasa!
Ieri am vb cu poli si am rezervat si eu sala ptr party...norocul nostru...ca deja se interesase cineva fix ptr data de 25 Acum totul e stabilit...asteptam ziua cea mare.
Azi am fost la Scufita rosie...asa le-a placut...chiar si Eli a stat cuminte. Maine e ziua cea mare ptr ea...sunt curioasa ce-o sa iasa!
Stefanna tinem pumnii ptr maine...si ptr voi e ziua cea mare
gasca!
Delia21 spune:
Stefana,deci maine e ziua cea mare.Doamne ajuta!!!!Pe noi cine ne anunta ca sunteti bine,sanatosi si dolofani?Sa vina bebe norocos,sanatos si tie refacere rapida ca sa te bucuri de puisori!!!