*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*
Raspunsuri - Pagina 6
Delia21 spune:
Am reusit sa pun pozici de la gradinita,de la Disney...aici http://good-times.webshots.com/photo/2561706430072337911WotUvv
Catrinutza,nu ne spui noutati de minunile tale?Pupam atomica si pe fratiorul ei!
Stefanna spune:
FETELE salut... sint asa dezamagita.Trebuia sa ma sune in seara asta de la maternitate si nu m-au sunat.Sper ca totusi maine sa imi induca nasterea ca simt ca nu mai pooooooooooooooooooooooot.
Va pup si sper sa va dau vesti frumoase cat de curand
Stefanna mami de si 39+
mihaser spune:
Salut
anthony de biuta! sa cresti mare si sa asculti de mami!
biuta mai baga si tu o veste pe aici! o sulioala de anthony ceva?
stefanna scot si eu agitale si iti tin pumnii azi!
sa vina fratior de bia!
delia e super frumos flacaul...iar la disney e cool...poate ajungem si noi pe acolo...cine stie! ni se muta rudele in sacramento.
va pupacim! mii de pupici, floricele si imbratisari! o primavara frumoasa!
alinaalex spune:
STEFANA, iti tin pumnii sa vina minunea azi!!!
phu, ca ma napadesc iara emotiile, ma pun in pielea ta...
de parca eu as fi in locul tau!
cand ma gandesc ca eu stiam inainte cu 10 zile ca o sa-mi induca nasterea si cand am mers in ziua cea mare, pe 21 (tot luni!) la ora 8 fara contractii, dureri, alte alea si n-aveam pic de emotie... cand m-a intrebat dr. cand vreau sa nasc si am zis "azi", sa ajung de Craciun acasa, a zis "ok, azi nastem" si in 2 ore am si nascut...
parca nu mi se intampla mie...acuma mi se ridica tensiunea numai cand ma gandesc...
io sper sa vii cat mai repede cu vesti frumoase !!!
pe noi cine ne anunta?
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
alinaalex spune:
o primavara cat mai frumoasa dorim si noi la toti ghioceii si ghiocelele!!!
alinaalex spune:
io-s f. fericita ca Roberta a inceput si ea de cateva zile incoace sa se culce mai devreme, pe la 9-10 seara si se naneste pana pe la 8-8.30, dupa care papa si iar doarme pana la amiaza. Cam acelasi program l-a avut si pana acum, numai ca se culca tarziu.
In rest, toata ziua e un zambet si o fericire, a inceput sa se joace si e toata ochi si urechi la ce se intampla in jur, gangureste si e atata de dulce!!!
v-am pus si niste pozici mai noi in contul comun.
vineri, la controlul de 2 luni avea 6 kg si 61 cm. N-a facut febra dupa vaccin.
Cam astea sunt noutatile despre noi.
Acuma astept sa se trezeasca, sa iesim la plimbare, ca e vreme faina.
v-am pupat
Delia21 spune:
Stefana,la mine-i 7 dimineata acum...si m-am trezit cu gandul la voi.Am visat ca nascusesi si imi spuneai la telefon ca ai inca o fetita,ca au gresit cei cu ecografu....si eu ma tot minunam....Nastere usoara si refacere rapida !!!!!Si bebe sanatos si somnoros si papacios si norocos!!!
Miha,multumim ,....si cand ajungeti nu ne ocoliti,va rog!!!!sau macar sa ne intalnim acolo
ANDREEA GEORGIANA spune:
Numai atat pot sa fac acum :
Stefanna
Sunt cu gandul la voi si ma rog sa-ti fie, sa va fie bine!
Mariuca, Anthony, LA MULTI, MULTI ANI, FRUMOSI SI BUNI, PLINI DE SANATATE SI DE NOROC!
ciuf spune:
Stefanna, nastere cat mai usoara si rapida. Sa ai parte de un martisor cat mai frumos.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea