*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

multumim de aprecieri

tocmai voiam sa trimit niste pozici noi sa vedeti ce bulanase a facut Roberta si m-am enervat una buna, ca nu mai gasesc folderul cu pozele ei, am dat si search si nimica, nici in recycle , nici nicaieri, ca doar Marc a bazait calculatorul aseara si vad ca a si rezolvat niste chestii , ma rog, nu cred ca a reusit sa le stearga dar cine stie pe unde le-o fi mutat (erau toate pozele, de la nastere, botez pana alea facute zilele trecute). De obicei inchid calc. de la sursa, sa nu aibe acces, dar acuma vad ca am uitat si uite ca a fost pe faza. No, astept sa vina tati deseara acasa, poate le-o gasi el, daca nu, va trebui sa o iau de la capat, sa copiez de pe CD sute de poze si le cosmetizez, of, of...

in fine, noi suntem ok, asteptam sa ne sune dr zilele astea sa facem vaccinul de 2 luni. Robe are deja 6 kg, exact cat avea si Marc la varsta asta, doar ca ea a pornit de la mai putin cu 200gr la nastere decat Marc E foarte lacoma, papa exclusiv lapte matern, fara nimic altceva pe langa - ceai nici nu vrea sa miroasa sau formula (de ex. cand ma duc la dentist si n-am voie sa o alaptez 2 ore dupa anestezie- prefera sa faca foamea decat sa puna gura pe lapte praf - si aici, fix ca Marc)
am inceput sa ne plimbarisim si cu caruciorul pe afara, stam si 2 ore, ca avem parte zilele astea de vreme buna, cu iz de primavara.
Si mie mi se pare ca Marc e imens pe langa Roberta - acuma vad ce baiat mare am! - dar si Robe e maricica deja si am trecut la marimea 3-6 luni la hainitze.
Cu somnul e ok, doarme toata noaptea si apoi inca o tura pana la amiaza, in schimb se culca tare tarziu (12-1.30)

ANDREEA, a fost foarte cumintica la botez! de fat cumintica e in general. Marc in schimb, e asa cum o descrii tu pe Thea, plin de fitze si acum trebuie sa-i dau si mai multa atentie. Nici nu vreau sa dscriu mai multe faze ca ma doare capul...

STEFANNA, pune si tu acolo niste poze sa vedem burdihania!

AIDA, multumim! am primit mail-ul de la tine

GABI, asteptam si de la tine vesti cum ca astepti sa vina barza asa cum iti doresti tu, cu o fetita! multa bafta, pune-te pe treaba!
sa va traiasca nepotica!

si noi ne pregatim de 8 martie (azi vine fotograful la gradi pt. poze), zile de nastere (din belsug in martie)

cam atat deocamdata...ma intorc la treburi pana se trezeste gaza mica.
v-am pupat





Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Buna

In sfarsit, reusesc sa scriu cateva randuri!
De cateva zile zac cu o raceala care-si face de cap, bine ca Bia este la gradi, dar, cu tota stare de kk astazi am reusit sa ajung sa ma tund si parca ma simt mai bine!

In primul rand, de fapt toate in primul rand:

La multi ani ghioceilor care au implinit 4 anisori!

Mari, felicitari, va admir pentru curaj, sarcina usoara bb sanatos si dormicios si papacios!
Mai zi-ne de Theuta, si pune si pozeeeeee..

Andreea, tu ai timp sa lucrezi? Brava tie! Eu nu reusesc nici sa ma organizez prin casa, sper in curand sa-mi gasesc ceva de munca, nu stiu cum o sa fac fata dupa atata pauza.
Am vazut pozici frumoase cu voi, Anna mi se pare mare, mare si foarte frumoasa. De dra T, ce sa zic...cunoastem fitze si mutritze, dar cum te-ai indurat s-o articulezi?
Mi s-a intamplat si mie o data si, mai tare am plans eu, dar nu suport tavaleli si alte chestii cu “acum” si atunci chiar m-a scos din sarite!Au venit patinele? Unde mergeti, la Cotroceni?

Stefana, zi-ne macar 2 randuri in fiecare zi, sa reusim sa facem galerie. Nu-mi vine sa cred , ce repede a trecut timpul!

Alina, sa va traiasca mica crestina. Si Roberta mi s-a parut mare! Tu arati f tare! Eu nici acum nu am revenit la kg initiale, la botezul Biei, tot la 2 luni, eram de parca stateam sa nasc!
Sa pastrezi hainuta aia, ca tare mi-a placut, daca mai fac o fata te sun si ti-o cer
Aida, si voi sunteti 3 frumoase. Cum mai doarme Sofia? Si-a pastrat programul?

Miha, si mie imi pare rau ca n-am reusit sa ne vedem. Poate data viitoare! Eli se pregateste de gradi? Chiar nu-mi vine sa cred!

Revin

am pus cateva poze cu Bi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

AndreeaG,ar fi un miracol....dar defapt miracole se intampla in fiecare zi....asa ca....astept unul sau chiar mai multe cand va vrea dumnezeu sa ni le trimita!Am fost la gradinita la Rudy,facuram multe poze....si le pun mai tarziu.

Ciuf,pe unde esti?Mi-e dor rau rau sa citesc ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Traian! Sa cresti mare!

Fetele m-am tuns!

Da azi am fost cu bebelina la exudat...nici mie nu-mi vine sa cred ca e de gradi, dar...asa e! Are mama fata mare...Ce tare a fost azi cand am venit de la tuns...era bulversata total

Aida multam ptr mail...a fost Cri foarte serios..a zis si poezie ...Ieri cand am intrat in gradi a venit prietena lui adelina la mine sa-mi spuna ca a lovit-o...din greseala...Asa haioasa mi s-a parut!

Mai nou Cri invita pe toata lumea la ziua lui...lu` nasa i-a zis la tel sa vina la 1 si 10.

Tania si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit!
Andreea nu stiu cand mai ajung...probabil la vara...sa vad ce fac...daca mi se arata vreun job ori ba

Alina ce de prostioare face si Marc...Am vazut pozele de la botez

Sunt franta de obosita...si mai trebuie sa-l astept si pe nebunul de verisor plecat pe la fete prin Tm...pe care le cunoaste de o sapt ...zicea ca nu mai vine acasa in noaptea asta... Doamne ce ne asteapta!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

PREZENT! Sint aici, nu am nascut, dar am niste nervi cat casa.Eu deja il simt pe bebe jos rau, a sta in picioare e imposibil pt ca am senzatia ca va pica.Azi aveam programare la medic sa vedem ce face Pampi.. si numai bine ca tanti doctor avea fiecare programare dublata, si cand am ajuns eu acolo la 4 si 15, la ea asteptau 2 tipe care fusesera programate la 3:45, 2 care fusesera pt 4, si eu si inca o tipa care aveam programare pt 4;15..... si pana sa ajunga sa ma ia si pe mine, a fost chemata la spital "sa nasca" un bebe!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si am stat si am asteptat 2 oreeeeeeeeeeee.Si nu m-as fi capsat asa de rau, poate chiar deloc, pt ca de bebe trebuia sa se nasca, ci faptul ca avea programari de astea nesimtite.
Maine dim Bumbu si Bambi se urca in avion.Il rugam pe Doamne-Doamne sa ii ocroteasca, si vineri seara sa ne vedem cu bine.
Fata mea a avut azi prima zi de gimnastica, si a fost teribil de incantata.Insa dupa ora de gimnastica imediat ce a ajuns in masina a adormit bustean.Nici macar cand am dezbracat-o nu s-a clintit.Cred ca maine la 5 dim e in picioare,ca daca doarme de la ora 6pm.
TANIA am admirat Biuta ta, are un par minunat.E o scumpa.Iti doresc sanatate si sa scapi cat mai repede de raceala.
ANDREEA tie ti-au trebuit ani de exercitiu ca sa accepti ca asa e copilul nepapacios, insa cand eu mereu am avut un copil ca Marc al Alinei, iti imaginezi ca nu imi revin din soc.Azi al meu sot m-a facut tzacanita ca mi-am iesit din minti dim cand dupa fix 4 lingurite de lapte cu cereale a refuzat efectiv sa mai bage in ea vreo gurita de orice.Abia astept sa vina mama sa i-o pasez, si faca bors cu ea.Ca m-ai intrebat cat stau ai mei, pai mama sta pana in ianuarie 2011, iar tata cica pleaca in august... as incerca sa il conving sa stea macar pana in oct-nov, ca sa nu stea asa de mult singurel in Ro.Om trai si om vedea ce va mai ingadui Cel de Sus sa fie.
V-am pupit, ca mi-e de somneala.

Stefanna mami de si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Trimis la: - 25/02/2010 : 09:20:45
--------------------------------------------------------------------------------

In urma cu 4 ani pe 25 februarie viata mea s-a schimbat,S-a schimbat pentru ca a aparut o mogaldeata de 2 kile si jumatate .Fiindca a aparut el am invatat sa ma bucur de tot ce inseamna viata,lume,oameni,univers,dumnezeire,clipa...adica sa ma bucur de tot ce mi se intampla.Nu as fi crezut cat poate un pui de om ...pentru ca e al meu...sa-mi schimbe tot sistemul de referinta.Doresc tuturor parintilor sa fie atat de nauciti in sensul bun al cuvantului de propriile odrasle!Datorita lui zambesc si in somn,sincer!La multi ani puiul mamei!La multi ani Rudy si cuvintele nu pot cuprinde sa-ti spun cat te iubesc si cat i multumesc cerului pentru ca mi te-a dat mie in grija.Norocul,sanatatea,pofta de viata si fericirea sa iti fie alaturi in fiecare secunda puiul meu!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Delia, m-ai facut sa plang...

La multi ani, Rudy! Sa ai o viata frumoasa de tot, noroc mult si sanatate si sa-ti iubesti si respecti mamica cea minunata!


Fug sa iau martisoare. Revin,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

[s[ La multi ani traiasca Rudy! Te pupam sa te faci mare mare ca frumos esti! Distractie placuta la party si la disney!

Stefanna vai ce nasol!...Vine baietelul...wow! Doamne ajuta sa ajunga Bambi la timp, cu bine!

Andreea ce martisoare iei?

Va trimit o poza cu moi pe mail!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

RUDY!!!
sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Delia, f. frumos, asa m-a emotionat mesajul tau!

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

la multi ani rudy sa cresti mareeeee si voinic!

Mergi la inceput