*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

BIANCA NICOLA!!!
SA CRESTI MARE SI SANATOASA!

Stefanna, am vazut poze cu matzocu iubit
sa vazi ce o sa-l iubesti cand o sa inceapa gangureala si sa va zambeasca
aoleu, are febra? a racit?
va uram multa sanatate!

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

si un LA MULTI ANI din toata inima si printeselor ce sarbatoresc azi,

IULIA si OANA!

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI GHIOCEILORCE SARBATORESC FIE ZI DE NASTERE FIE ZI DE NUME!!MULTA MULTA SANATATE SI FERICIRE!!

Am pus poze de la party in contul comun.
Va pup si va doresc o zi placuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

buna

La multi ani ghiocei dragi!
Sa cresteti mari si frumosi, sa ascultati de parinti, sa mancati, sa va jucati, sa .......si un pic nazdravanii, sanatate si pupici!

V-as mai zice cate ceva dar sunt in mare graba si stresata ca Bia face greva la gradiiii!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutari!

Oana si Iulia! Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase!
Va pup!

Tania pls ne poti trimite costumasul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna dimineata,
Am si eu putin timp si am reusit sa vad pozicile noilor veniti pe lume!!Sunt atat de dragalasi, mai ales in pozele cu suriorele si fratiorii lor.SA VA TRAIASCA FETELOR!!

LA MULTI ANI IULIA SI OANA!! SA FITI NISTE COPII FERICITI!

Va multumesc frumos pt aprecieri si pt ca ati avut timp sa va uitati la pozele noastre !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

multumim!!!

la multi ani CRI pe maine!!!!!!!!!!!! numai bucurii si noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

catrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI CRISTIAN,mult noroc si copilarie fericita pui de om!!!!MIHAELA,multe pupaturi si sa te bucuri de flacau si de fata toata viata!!!

Noi iar tusim...iar avem febra...si iar suntem pe antibiotic;numa ce gataram antibioticul joia trecuta,...offfff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salut fetelor
Scuze ca vin si eu asa cu intarziere cu urarile. Dar sa stiti ca m-am gandit la fiecare ghiocel in parte. Le urez la toti sarbatoritii copilarii fericite, cu amintiri cat mai frumoase si inocenta multa. Sufletele sa le ramana curate si sa aduca numai zambete pe chipurile parintilor si al bunicilor.
La multi ani ghiocei albi de primavara!

Mai fetelor, eu daca scap de semestrul asta ma declar o eroina. Sunt intr-un continuu stres, la o materie am luat primul meu 78%. Daca nu reusesc sa fac o medie de 74% la toate cele trei examene, atunci trebuie sa repet cursul. Nu aveti idee ce ar insemna asta. Adica am pierdut doua zile pe saptamana. Lunea am clasa asta, o termin la 11, la ora 2 ma duc in spital sa mi se dea pacientul, caut in baza de date a spitalului fisa lui medicala despre tot ce tine de acest pacient, inclusiv date sociale, psihologice, religioase si fiziologice. Dupa ce am adunat toate datele astea (care in total imi ia cam doua ore sa le adun) vin acasa si fac un plan de ingrijire al bolnavului pentru a doua zi. Acest plan de ingrijire imi ia cam 8 ore. Trebuie sa stiu tot despre medicamente, reactii adverse, intercatiuni, despre boala, analize de laborator, etc. Deci faceti un calcul ca daca vin acasa la vreun 4-5 lucrez pana noaptea la 12. Data trecuta m-am dus la culcare la ora 1. A doua zi dim. trebuie sa fiu in spital la 6:45. Daca intarzii un minut mi se duce ziua clinica. O pierd.
Saptamana trecuta am avut o pacienta de 47 de ani cu stadiu terminal de ficat care era pe lista de asteptare pentru transplant. Nu va spun ce pomelnic de medicamente avea pacienta asta si cate alergii.
Imi place tare mult interactiunea care o am cu pacientii. Pana acum am avut parte numai de experiente pozitive.
Am avut intr-o zi o pacienta de 70 de ani cu tub in trahee care nu putea vorbi. Era intr-o asa mare suferinta ca se vedea pe chipul ei. Incerca sa ne explice ca o doare si nu putea sa ne arate. Am rugat-o sa ne scrie pe hartie (nu putea vorbi din cauza tubului) ce avea de cerut si de-abia tinea creionul in mana. Candva pe la sf. zilei a reusit sa scrie pe hartie HELP ME. Atat. Mi-a venit sa plang. E groaznic sa te simti neputincios. I-am facut baie cu un prosop, i-am masat pielea si o vedeam cum inchidea ochii de placere si mai-mai ca adormea. M-a marcat tare mult cazul asta.
Scoala asta imi mananca timpul. Ha, ce naiba e nou!!!
De doua zile ma screm sa scriu un eseu la patofiziologie de 10 pagini. Nu va imaginati cate articole am putut citi ca sa incropesc eseul asta. Ca imi trebuiau dovezi pentru studii ce au fost facute si eu sa vin cu concluziile. Azi am simtit ca o iau razna. Sunt in vacanta si nici nu simt. Maine ma apuc de alt eseu si voi vorbi despre "Metode de confirmare a pozitionarii tubului nasogastric". Se invarte eseul tot pe la vreo 10 pagini. Compunerile astea imi sug toata energia. Simt ca imi vajaie capul cand scriu la ele. Inca gandesc in romaneste si scriu in engleza si asta imi incetineste mersul.
Copilasii imi sunt tare cuminti. Nu stiu cum sa ii multumesc lui DD pentru ce bijuterii de copii am. Poate mi i-a dat asa ca sa ma ajute sa fac scoala asta. Ma incearca tot felul de ganduri de vinovatie ca nu stau cu ei suficient, ma bate gandul sa nu ii mai trimit in Ro. Vreau sa stau cu ei acasa pe timpul verii si sa ne petrecem o vacanta frumoasa undeva intr-un loc frumos.
Luca a inceput sa scrie si in romaneste si in engleza. Citeste binisor in engleza. Cu romana inca nu am exersat. Eva e argintul viu. Nelipsita in orice loc. Le stie pe toate, la teorie este maestra. Vorbeste ca o doamna, gesticuleaza de zor. E caraghioasa rau de tot. Incantata de gradinita ei, ne povesteste de prietenii ei, ca X nu a tinut furculita cum trebuia in mana, ca Y scuipa si nu e frumos sa faci asa ceva. Ce sa mai, AS e la teorie.
Si ca o "lady" ce este Mamzel a mea, ieri isi arata funduletul si pasarelul la niste baietei afara. Daaaaa. Asta face Evuta mea. Eu am incercat sa nu fac mare tamtam din asta ca mai rau fac. I-am explicat numai ca este urat, fetitele nu procedeaza asa. Acums a vedem daca repetitia va avea loc.
De Paste suntem invitati la niste prieteni. A doua zi de Paste am examen, asa ca va imaginati ce chef o sa am eu de Paste. Si examen la materia cui, aia la care scartzai eu.
Fetelor, credeti-ma ca ma rog la DD sa termin cu bine semestrul asta. Am temerile mele ca nu o sa fiu capabila sa termin scoala asta. Este din ce in ce mai greu, ma solicita mai mult, eu simt ca nu mai fac fata, acasa am alt stres si uite asa. Ajung la capatul puterilor.
Vremea asta ne joaca feste. Alaltaieri am avut 22 de grade, ieri a nins. Si anins de ziceai ca nu se va mai opri.
De dimineata, la 7:20 avusei programare la dintar sa imi mai stranga "suruburile" la aparatul dentar. La 8 Cezar avu programare la dintarul lui sa ii curete dintii de tartru. Nu va spun ce griji avusei ca multe animale nu s-au mai trezit din anestezia generala. Si uite ca il lasai de dimineata si il luai la ora 4. Bietul de el era asa de somnoros ca nici nu se bucura cand ma vazu. Doctorul i-a curatat dintii si i-a scos NUMAI 15 dinti. Costul total: $400. Plecai frumos cu jivina la subrat si cu un pumn de medicamente pentru el.
Acum stau cu ochii pe el sa doarma bine. La naiba. In loc sa ma culc ca aseara m-am culcat la 1 ca sa mai scriu idei "geniale" la eseul ala, acum stau sa pazesc jivina sa ii fie bine. Dar sper ca de acum incolo nu ii va mai mirosi gura. Ca zau de nu era sconcs.
Hai va pup ma duc la somnel. Ne mai auzim noi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput