*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*
Raspunsuri - Pagina 19
ciuf spune:
Auziti, cum fac sa imi aleg prietenii?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
aalina2003 spune:
La multi ani, Cri! O copilarie frumoasa si fericita!Mihaser,
!
La multi ani frumosi pentru toti ghioceii! O primavara fruumoasa si plina de bucurii! Am citit, m-am gandit la voi, dar n-am avut vreme de scris!
Acu'sunt la serviciu, dar saptamana viitoare intru in concediu si mai vin io'p'aici!
alinaalex spune:
LA MULTI-MULTI ANI FERICITI draga CRI !!!!

petrecere frumoasa si asteptam cu nerabdare pozeee!
MIHA, peste 3 zile te sarbatorim si pe tine! (de ziua lui Marc)![]()

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
alinaalex spune:
Ciuf, este sus in bara un omulet cu plus langa el, unde scrie adauga la lista de prieteni si apesi acolo, apoi astepti sa-ti confirme pers. respectiva (daca la prietenii astia te-ai referit)![]()
carmenpit77 spune:
Buna fetelor am scapat cu bine din operatia de deviatie de sept si de cateva zile am ajuns casa, de luni incep si serviciul (dc pot spune asa ca am lucrat si in spital "la telefon")
In primul rand vreau sa urez la multi ani micutilor care si-au serbat cei 4 anisori:
-Nikolas, Lara, Bianca, Iulia, Oana Cristian
Aida sa sti ca trezirile acestea ispaimantatoare din somn le are si Ali, fenomene care se intampla destul de rar, dar care revin mereu chiar at cand credeam ca am scapat de ele. Partea cu lasatul copilului in pace este f adevarata adica eu am obs din experienta ca numai tactica asta functioneaza dc pot sa zic asa.
Delia21 spune:
Ciuf,offff.BAFTA SI SPOR la invatat!!!Si eu am liber azi si ...imi propus sa fac cele 2 eseuri de 1000 de cuvinte....cu care sunt in urma
.Lung program ai...eu doar lunea incep la 9 dimineata si termin la 10 seara,ajung in casa la aproape de 11....dar daca as avea mai multe zile asa de lungi pe saptamana....as lua-o razna.
Stefanna spune:
CRISTIAN, fratiorul cel mare, sa cresti fericit cu mami, tati si Eli.Sa primesti cadouri frumoase si sa iti faca mami o petrecere pe cinste.
LA MULTI ANI GHIOCEL PRETIOS.
sint ceva poze pe contul comnun de la ziua Biancai
Stefanna mami de
BIANCA-NICOLA si
LUCA ALEXANDRU
alinaalex spune:
TEO!!!
sa ai parte de o copilarie frumoasa si de o viata fara griji!
Mari, ce mai face burtica? cate saptamani ai acum? nu ne mai spui nimic?
alinaalex spune:
Ciuf, ei, cum sa nu termini scoala? bafta in continuare!
imi aduc aminte ce greu imi era si mie cand am facut scoala sanitara - 3 ani, aveam impresia ca nu se mai termina, cata practica am facut, cate planuri de ingrijire (atunci s-au introdus si la noi metodele de nursing si eram primii care invatau sa le aplice, chiar aveam si o profa din State), ce ma mai strofocam, ehe, si n-aveam nici servici, nici familie, nici copii, phuu, asta a fost acum 15 ani - ca am terminat scoala in '95...si chiar se facea scoala serioasa pe atunci!
te admir ca te-ai inhamat la asemenea chestii, stiu ca nu-i usor!
mai ai un an?
ce specialitate vrei sa alegi?
dau o raita si prin contul comun sa vad noutati si dupa aia iesim afara. In sfarsit e cald, ieri am stat in tricou ![]()