*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti

Ioana Timeea!

tina si noua ne e dor de tine? ce mai faci?

delia...las ca-i bine!

irina sanatate!

am fost azi la 2 petreceri...am mai pus cateva poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI BIANCA NICOLA!!!!Sa fii iubita si norocoasa toata viata!Copilarie frumoasa!!!Stefana,sa iti traiasaca printesa ,sa te bucuri de ea in fiecare moment,chiar si cand va face boacane!!!Vrem poze cu sarbatorita si cu parintii norocosi de printesa de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, BIANCA !
SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA, ALATURI DE PARINTII TAI !
Stefanna, ti-am vazut pisoiasul scump. E un frumoooos Sa-ti traiasca copiii si sa te bucuri de ei !

Delia, Bravo ! pentru rezultatele la examene ! Daaa, si eu m-am gandit ca mai avem putin si plecam de la Clubul Scutecelor ...

Aida, bine ca ai pus poze in paralel cu fetele tale, la varste aproximativ egale ... am vazut acum ca fiecare are frumusetea ei

Andreea, m-ai sunat tu cumva ieri ? Ca m-a sunat cineva, dar nu se auzea bine .... si m-am gandit ca poate sunteti prin Constanta ...

Tina, mai treci pe la noi ! Ce mai faci, ce mai face David ?

Eu, cu buba mea, stationar. Colac peste pupaza, ma doare si in gat ca naiba, de aseara sunt pe amoxicilina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

la multi ani, Bianca

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Maine iar am o zi...stresanta si aglomerata,...nu ca azi ar fi mai lejera...dar in cazul in care nu o sa am minunte pentru calculator...vreau sa urez de pe acum

LA MULTI ANI IULIA si OANA,copilarie fericita,mult noroc si tot ce-i mai bun pe lume puiute scumpe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Keane ! Ryan!

Bia! Sa cresti mare si frumosa! Sa bagi in boala toti cavalerii!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

La multi ani, Bianca Nicola, fiica de parinti mandri si surioara de mat iubit! Sa fii sanatoasa si sa ai noroc in toate!

Irina, n-am fost noi, n-am avut vreme nici de respirat, asa incarcat a fost programul nostru. Dar a fost minunat acest weekend!

Revin maine, am o groaza de treburi. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

la multi ani si mult noroc si bucurii!!!
Andrei, Mario, Bogdan, Matei, Alesia, celalalt Matei, Bia, Nick, Lara, Stefania, Maria, Bianca!!!!!
IRINA, in dreapta? Banuiesc ca au exclus apendicita, nu? Pe mine ma durea in dreapta la gastrita!!! Multa sanatate!!!

AIDA nu am avut asa probleme, dar se pare ca-s temporare, nu? Ce scrie pe net ca trebe sa faci? Tin minte ca si Oana dupa ce n-a mai dormit la pranz se trezea noaptea des, dormea cam prost. A durat cam vreo 4 luni.

TINA, mai zi despre voi!

La multi ani maine pt Iulia!!!! Si pentru Oana mea, dragostea mea mare!!! [:-)]

Well, noi ne-am luptat saptamana trecuta cu o tuse groaznica, Oana nu putea expectora. Martea trecuta a tusit cel putin 2 ore jumate, cu intervale de max 30 de sec intre accese. Cumplit. Dr a zis ca o bronhie s-a ingustat dupa raceala, si nu poate expectora. Am primit pic de largire a bronhiei, 2 zile tusit ca apucata si ziua, si acuma e aproape OK. Brrr. Teribil!!

Maine e ziua Oanei, fac la prajituri, trebe sa duc 36 de bucati, pt toti copii!!! Aici se face o praji gen cozonac, si se pun pe ea ursuleti de gelatina (uex!!) sau smarties. Eu am facut un aluat de pandispan, cu glazura de ciocolata, si am gasit confetti de zahar, am pus peste glazura, si arata vesel. Sper sa le placa.
Deci asta e pt gradi, iar sambata prajituresc iarasi pt petrecere. Vor veni 10 copii, eu vreau sa fie si parintii, ca ma inteleg tare bine cu toti. Trebe sa organizez jocuri, etc. va zic mai pe larg, trebe sa mai tai 20 de bucati de praji!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

IULIA SI OANA, LA MULTI ANI, copilarie frumoasa si fericire cat cuprinde.Doamne-Doamne sa va poarte mereu de grija.
Il am pe Lucutz cu febra, revin cu povesti in scurt timp sper.
Saru-mana la toate fetele care nu ne-au uitat.Va multumesc din inima pt tot ce i-ati urat marii mele iubiri.
va pupic

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani Iulia & Oana!

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput