*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

AndreeaG,nu m-au dat ai mei si doamne cat imi doream.Ajunsesem in clasa a 2-a si inca ...o rugam zilnic pe mama sa ma mute la scoala de gimnastica...si mama imi spunea ca nu....pe motiv ca numai parintii au drept sa-si bata copilul...si nu strainii.Sa mai spun ca mi-am facut acolo prietene...si fugeam cam o data pe luna sa vad si eu antrenamentele lor ....de pe margine binenteles.Rudy mai innoata,am fost duminica vreo 4 ore...e tare pasionat manca-l-ar mama.S-a mai incalzit vremea la noi...asa ca in weekend ajungem o data acolo la piscina,a noastra e rece rau pana in luna mai.

Aida,...brrrr ce povestesti tu acolo
POLI,hai repede si pe la noi....si spune-ne de NICK!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna seara fetelor,
VA MULTUMESC DIN SUFLET PT URARILE FACUTE SI CA NU NE-ATI UITAT!!
Si eu vreau sa urez tuturor sarbatoritilor LA MULTI ANI SI MULTA MULTA IUBIRE SI SANATATE!!!
Din pacate nu am mai apucat sa mai intru pe net din mai multe motive...Nick a tot fost bolnav....suntem "terminati" si el dar si noi..nu mai scapam de rosu in gat,de virusi si tot pachetul.Ma si mir cum de mai rezista.....mai mult il tin acasa decat sa mearga la gradi....Insa petrecere i-am facut.O sa pun si poze.A fost frumos,desi Nick a fost bolnavior.I-am avut invitati si pe Gummy Bear si alte animalute,am avut si tort si copii si multe multe cadouri.
La locul meu de munca e bine dar e stres....unde nu e ??!!acum e o perioada mai aglomerata pt ca dam si note,teste,seminarii si toate se aduna.De-abia astept vacanta de Pasti sa ma odihnesc si eu un pic.
Sper sa reusesc sa ma pun si eu la curent cu noutatile voastre.
Va doresc o seara placuta si o sa pun pozele in contul comun.

Mergi la inceput

Poli,stiam eu ca nu ne uiti!Astept pozicile

fetelor...m-am luminat;deci dupa 3 mai cand cea mai tanara dintre ghiocei implineste 4 ani....noi ne mutam de la copilasi de 1-4 ani,nu-i asa?....no ca ma ia nostalgia de nas....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI !!
DRAGILOR GHIOCEI CARE AU IMPLINIT 4 ANII
DAVID ALEXANDRU
MARIO VALENTIN
ANDREI IOAN
MATEI DE Tili
ALESSIA IOANA
MATEI CALIN de MP
ANA
NIKOLAS
LARA

SA FITI SANATOSI, FERICITI SI SA VA BUCURATI PARINTII MEREU !

Aida, aoleu .... chiar nu se poate face nimic ? Sper sa-i treaca repede Alexandrei ...

Delia, ce ai facut la examene ?

Andreea, pai daca ai timp, ne putem intalni in w-e ..... o iei si pe Anna ? Nr. meu de mobil este in contul comun. Daca sunteti pe fuga, nu-i bai. Poate veniti la vara mai multe zile. Mie mi-ar face placere sa ne vedem, chiar si pentru o jumatate de ora ... simt ca te cunosc de muuuuult !

Stefanna, deci te-ai indragostit deja .....eeeeee... ai vazut ? Eram sigura. Stai sa vezi mai incolo ....
Ce faceti luni, petrecere mare ?

Fetelor, eu nu stiu ce naiba am, ma doare burta in partea stanga, de vreo 2 luni. Si unde nu m-am cautat ... Am facut : ecografie pe burta, ecografie vaginala, control ginecologic, Papanicolau, am ajuns si la Urologie, am facut un CT (compuetr tomograf) abdominal, cu si fara substanta de contrast ... pe urma am ajuns la gastroenterologie, mi s-a dat sa fac o colonoscopie, dar am nimerit o doctora .... indiferenta, care a vrut sa-mi faca pe viu (!) colonoscopia, si, pentru ca pacienta "zbiera prea tare", mi-a facut numai recto-sigmoidoscopie ... a fost ceva ingrozitor .... si acum, nu stiu. Marti am programare la un homeopat, miercuri la alt ginecolog .... chiar nu mai stiu unde sa ma duc. Am o mie de ganduri negre. Noroc ca a venit mama, sa ma mai scoata din butoiul depresiei.
Sper sa aflu pana la urma ce naiba ma doare.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Irina,
Nu e splina acolo, in stinga? Uof. Sper sa iti treaca...

Mihaser, deci si voi treceti prin asta? De mult timp? Ca la Alex cred ca a inceput de cind nu mai doarme de prinz, deci citeva luni.
S-a trezit si in ultimele 2 nopti, dar n-a mai tipat asa de tare. A ajutat mult si ca noi n-am mai insistat sa comunicam cu ea sau sa o stringem in brate etc... Ce-nseamna sa te informezi si sa lasi copilul in pace, cind trebuie lasat in pace...

Andreea,
ce bine ca ati scapat!
Am primit emailul, multam mult :) Promit sa iti raspund cit de curind :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Salutare fetelor. Nu am timp sa va scriu dar vreau sa va spun ca va iubesc si imi este dor de voi tare! La multi ani tuturor bebelusilor si mamicilor! Bun venit pe lume noilor bebelasi sa fie sanatosi si sa aduca numai bucurii! Sper sa reusesc sa va scriu mai multe despre noi!
Un mare mare pupic la toate fetele si bebelasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mamicilor, nu va place nimic de la bazar ?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

IRINA,da m-am indragostit rau de tot.Il am in casa de 2 sapt si jumate, si parca il am de-o viata.Nu vreau sa treaca timpul, mi-e frica sa creasca.Stiu ca el e ultimul bebe, si asa as vrea sa il pastrez o vreme mai lunga in aceasta etapa de viata.Pt mine e incredibil ce simt, aproape nu imi vine sa cred, luand in consideratie miile de temeri pe care le-am avut ca voi face dif intre copii.Ce mi-as dori sa fiu mai tanara...acum dupa al doilea, parca mi-as dori casa si mai plina de puradei.Multumesc Cerului ca am putut trece pe aici, si sa traiesc asa minunate clipe.
AIDA am vazut fetele in paralel.Is asa de scumpe si totusi nu-s idetince asa cum am crezut eu la inceput.Ai 2 frumuseti.Sa iti traiasca.
Am trimis ceva poze pe contu comunn.Se aude cum scartie un matzuc pt una din mesele nocturne.
va pupic

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani sarbatoritilor de saptamana asta! sanatate maxima si distractie "fara numar":-)

Tina, ma bucur sa te citesc din nou

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

TINA,te asteptam cu noutati si poze cu David

IRINA,offff....off.sa te faci bine repede!!!!
Stefana tare imi place ce citesc....
Miha,am scaldat-o la examene,luai un 82% si un 76%...asa i notarea la astia in procente
Noi iar fugim azi la un party al unui copilas de la gradi de la Rudy.

Mergi la inceput