*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Buna

La multi ani! La multi ani! La multi ani! Sa cresteti mari si frumosi!

Rudy,Anthony, Andrei (Doina_cel), Maria (Nshiro), Maria Ruxandra, Andrei

Bun venit Luca Alexandru! Sa cresti mare si sanatos!
Stefana, sanatate si laptic din belsug! Sa va traiasca matzul!

Alina, super program de sominic si-a facut Roberta, s-o tina tot asa!
Miha, cum e Eli? Sa dea domnul sa nu raceasca sa prinda bine gustul “gradi”!
Mari78, cred ca te-am mai fellicitat o data, dar de doua ori nu strica! Nu ne pui poze cu voi?
Carmen, of, imi dau seama prin ce trece. Eu in dec am facut otita, prima data in viata mea, si nu exagerez pe langa durerea de ureche, gat m-au durut ingrozitor dintii. Pupam sa treaca!
Irina, da, 2 torturi, vreau si eu........ De cand sunt la cura as manca in disperare. Andreiu e mare mare v-am admirat pozele! Sa va traiasca! Si noua ne place pizza!
Biuta, v-am admirat actorul, ce mare s-a facut!
Catrinel, ce face Oana? Sanatate multa si ai grija un pic si de tine!
Aida, voi sunteti bine? Sanatate multa si voua sa scapati de muci repede, repede!

Multumim ca v-ati uitat la pozele noastre, da, si noi suntem uimiti de parul Biei mai ales ca nu l-a avut cret, asta s-a intamplat acum 1 an si ceva, dupa ce am inceput sa o tund mai des.
Dar e o mare aventura sa-l “domolesc” , cand se trezeste dimineata ii sta in toate directiile iar dupa ce-l prind vreo 2 zile codite parca e si mai rebel.
Si Bia are ceva muci, sper sa reusim sa ajungem in we la circ.

Fetelor, un baietel pe nume Alexandru, de la gradi, s-a indragostit de Bia mea. Mi-a zis ca a mangaiat-o pe obraz si i-a dat un pupic.
Am rugat educatoarea sa nu-i incurajeze.
Sa fi vazut ce fata a facut tati!
Nu-i prea devreme, oare?
Va pupacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Tania si noi aveam un nebun Cosmin care ne pupa toata ziua la gradi...Vecina mea de un an pupa toti baietii...A venit o prietena cu baiatul si cred ca s-au pupat de 20 de ori...si ala era un pupacios...si e clasa a 2 a

rastelul cu pusti la loc de cinste ..noi asa glumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

MARI, felicitari inca o data, ma bucur ca totul e ok cu samburel, sarcina usoara in continuare!!!

IRINA, am vazut pozele, yummy ce torturi faine! si ce cavaler mare ai!

TANIA, multi baieti se vor indragosti de acum incolo de Bia ta, ca-i tare frumoasa! asta-i numai inceputul

BIUTA, ce a crescut si Anthony! ai de mine, ce a trecut timpul, avem baieti mari deja!

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Apropo de indragostiri la gradinita si ali este indragostitade un coleg si el de ea. De 1 martie i-a dat martisor, s-au pupat si azi a fost ziua lui a adus tort la camin, petrecere in toata regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

.Si RUDY e tare amorezat...si reciproca e valabila,adica respectiva...il adora,si restul fetelor ...nu-l displac deloc.Mi-a spus educatoarea ca din 11 baieti (si 8 fete)...Rudy e tare alintat de fete....si banditul meu...are bunele maniere in sange ca taica-su,pozele astea spun tot....doamne cat imi plac,iubaretu si cavaleru lu mama http://good-times.webshots.com/photo/2411091060072337911Gyrizs si ce mandr-i el aci ca se tin de mana http://good-times.webshots.com/photo/2558821890072337911OMLtds

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ha ha ha ! Pai "pestii" (ca zodie) sunt cei mai mari cuceritori, nu stiati ? Se spune ca si Casanova era Peste. Secretul lor ? Iubesc cu adevarat femeile (dar ... pe toate !) Sunt cavaleri, cuceritori, au gratie si sarm ....
Bineinteles ca nici Andreiul meu nu face exceptie de la regula asta, e mort dupa fete (si cred ca si ele il plac, caci mamele fetitelor spun ca ele povestesc acasa numai despre el ). Le pupa mana, le pupa si pe obraz, le da flori ... Nu stiu ce o sa fac la vara cu el la plaja, caci anul trecut, cum zarea niste fete fara sutien, ma abandona si se ducea la ele ..... nu le pipaia, dar era cu ochii cat cepele Vad ca acum a mai tacut, dar obisnuia sa-mi zica "mami, sa-mi aduci si mie o fetita" eu credeam ca vrea o surioara, ziceam "si ce sa faci tu cu ea, mami?", dar el : "sa ma culc cu ea in pat si sa o pup" .. am ramas tablou, eu cu taica-sau niciodata nu facem gesturi intime in fata lui, chiar dormim separat, adica eu cu Andrei in dormitor si tati in sufragerie .... deci ...

Stefanna, asteptam pozele !

Biuta, ce ochi maaari are Anthony, intotdeauna mi-a placut asta la el ! Are un farmec aparte, asa brunet ochios si sprancenat. Dar speram sa te vad si pe tine in poze ....

Delia, mai-mai, ce cavaler ai acolo ! manca-l-ar mama, cum le tine el pe toate fetitele dupa umeri si de manuta ! Mai cunoastem noi asa exemplar. Imi inchipui ca toate fetitele mor dupa el.

Tania, ne amuzam si noi, caci ei sunt inocenti si puri, au inima curata ! Cum sa se supere sotul tau ? E prea serios omul ala. Spune-i ca ai mai auzit cazuri de asa "iubiri".
Imi amintesc de cosmeticiana mea care imi povestea acum cativa ani, cand fetita ei era la gradinita - avea 5 ani - si a povestit acasa ca un coleg a cerut-o in casatorie ! "Si tu ce i-ai raspuns, mami"? "I-am zis : Eeeeeeiiii, suntem prea mici acum ! Lasa, LA ANUL ! " .... ea s-a amuzat, dar tatal ei, adica bunicul fetitei la fel s-a suparat, bombanea ca nu o sa mai invete fata carte, etc .... si acum fata e clasa a sasea si e premianta, prima pe scoala !

Mari, FELICITARIIII !!! pentru fetita ! Sa se nasca cu bine (cand ai DPN-ul ?) sa fie sanatoasa si sa va aduca doar bucurii !

Aida si Catrinel, multa sanatate !

P.S. Vad ca iar au aparut emoticoane noi :

Mergi la inceput

pai Marc si cu Georgi sunt "iubiti" inca din maternitate, de cand se cunosc
si deja isi fac planuri de casatorie , Georgi cica e mireasa lui, el e mirele , asa il prezinta Georgi la toata lumea - 'mirele meu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Wow, Mari, sa fie intr-un ceas bun sarcina. Felicitari pentru fetita!!!
Stefanna, ce face bb? Cum va descurcati? Surioara ce zice?
Fetelor, eu noutati nu am. Scoala imi ocupa tot timpul. Incerc sa ma impart sa am timp si de copii si de sot. Cam asta e tot despre mine.
Weekendul asta mergem la ski iar. A inceput si Eva sa scchieze si e tare incantata. Vazand atatea fetite in jurul ei care schiau si care mai de care imbracate mai chic, in culori fosforescente, a hotarat ca vrea si ea sa incerce.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

salutare fetelor
In primul rand va multumesc din suflet pentru urarile de ziua don'soarei, pe forum sau sms-uri...
La muuulti ani cu multa sanatate si fericire tuturor ghioceilor care deja au facut 4 anisori...sa fie sanatosi, fericiti si sa va unple de bucurii...

Am citit fffff in dunga ce ati scris in ultima vreme, din pacate n-am avut timpul necesar si starea de spirit sa si raspund la momentul respectiv...
Oricum eu sunt un pic varza la capitolul odihna, emotional si timp...
Sper sa intru mai des si sa va mai zic cate 2 vorbe...

Pana atunci va multumesc inca o data pt urari si urez toate cele bune sarbatoritilor din ultima perioada...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
www.mariasirares.blogspot.com/" target="_blank">ce mai citim
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

CATRINUTA,ma bucur ca mai dai si tu un semn. Pupici la Mariuci si Stefanutzi
CIUF, pai numai atat? mi-e dor de povestile tale...

fetelor, la noi s-a intors iarna...bleax! nu ninge ca la Bucale, dar e un friiig, si mai ales un vant ca nu-ti vine nici sa iesi afara cu gunoiul
n-am scos-o afara pe Robe de 3zile ca mi-e frica sa n-o imbolnavesc.
oof, dar nu mai vine odata primavara asta???
iar Marc muceste si tuseste urat, iarasi!!!
ma mir ca fata e ok si n-a luat nici un virusache de la el, sper sa o tina tot asa.

Mergi la inceput