*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*
Raspunsuri - Pagina 11
alinuk spune:
va salut din nou dragi mamicutze de ghiocei si ghiocutze!
va urez putin anticipat la multi ani pt ziua de luni!
si va lansez o provocare...
spuneti drept adesea va e pusa la incercare rabdarea de catre nazdravanii vostri???
cat sunt ei de ascultatori...fata de asteptarile si dorintele voastre
actionati de fiecare data asa cum v-ati dori?
gasiti mereu calea catre inimioarele minunilor voastre?
haideti sa facem ceva pentru noi / pentru ei, pentru copiii nostri construind relatii sanatoase cu ei
haideti fetelor
se mai alatura careva noii noastre actiuni??
www.mindmaster.ro/parenting/cursuri/cursuri-in-desfasurare/disciplina-fara-pedeapsa.aspx" target="_blank">relatia cu copilul tau
Fiindca nu cred ca disciplina cea mai eficienta este cea în care ascultarea copilului are loc doar de frica, dar fiindca cred ca orice copil are nevoie de reguli si limite si fiindcs mi-as dori ca aceste reguli ss fie transmise cu blândete si ulterior respectate de copil din convingere, am ajuns la realizarea acestui workshop. La care va invit din toata inima sa descoperim împreuna metode de interactiune cu copilul nostru care ne multumesc într-adevar si ne fac sa; ne simtim bine împreuna.
psih. Mihaela Zaharia - parenting trainer & coach, Mind Master
eu zic ca pot fi 'impuscati' doi iepuri deodata:
1. construim relatii sanatoase cu ai nostri micutzi
2. ajutam si alti copilashi mai putin norocoshi sa lupte pt visul lor, acela de a fi sanatosi!
pt ca:
Toate incasarile acestui workshop vor fi donate Asociatiei Umanitare M.A.M.E. in vederea achizitionarii unui ecograf pentru sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni.
eu, sotiunea din dotarea-mi,
Alina1976 + bona,
fetele din echipa Asociatiei MAME
mai sunt cateva locuri de ocupat pt cursul din 24 martie ora 18!!!
(av. Th. Iliescu - Piata Dorobanti nr. 3-7, alte detalii pe linkul de mai sus)
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Stefanna spune:
LA MULTI ANI!scumpilor de ghiocei care au facut edja 4 ani... 4 ani, nu stiu cand a trecut timpul!
Multumesc tuturor pt primirea ce i-ati facut-o lui Luca, baietelul, care da, ANDREEA , m-a cucerit din clipa in care s-a nascut.In principiu nu am nascut greu, insa am experinetat o ora de dureri adevarate in intrevalul in care mi s-a pus oxitocina si pan a ajuns anestezistul la mine.M-am gandit la voi, Alina si Andreea, oare cum ati nascut asa? Eu plangeam ca un copil, imi venea sa ii strag pe toti de gat, insa imi era jena pt ca toata lumea a fost mai mult decat amabila si grijulie cu mine.Luca s-a nascut pe 1 martie la 9:30 pm si eu vreo 2 ore si ceva mai traziu cand am scapat de efectul anesteziei am fost ca noua.Desi m-a rupt un pic si am niste fire trase,disconfortul e minim, asa ca poate fi ignorat.Laptic nu am avut vreo 3 zile, abai de aseara a inceput sa curga ceva si sa pape luca san si f putin din formula.
Papa mult, la un mom m-a luat frica, pt ca el la 2 zile papa cat tre sa pape un bebe de 10 zile.Deci matzul meu va deveni curand motanoi.
Am trimis ceva poze pe contul comun.
V-am pupat, ma duc sa ma nanesc cu matzuc.... ce bine ca are Bianca cu cine se juca.Depsre reactiile ei in mare, is f bune, amanunte insa intr-o editie urmatoare.
Stefanna mami de si 39+
ANDREEA GEORGIANA spune:
Am apucat doar sa vad matul mic si dragut al Stefannei. Da tare-i serios!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii, impreuna cu sara-sa, evident! Asteptam mesaje mai elaborate...cand vei putea. Stiu bine cum e...
La multi ani, Alessia si Vivian! Sa aveti o viata minunata!
mihaser spune:
Salutare!
ghiocelelor Alessia-Maria si Vivian! Sa creasca mari si sa fie frumoase si gratioase ca niste printese!
Va pupez! Fug la contul comun!
Delia21 spune:
LA MULTI ANI tuturor mamicilor si fetitelor cu ocazia zilei de 8 MARTIE!!!
Bucurii si impliniri multe de tot scumpelor!!!
mari78 spune:
La multi ani Alessia si Vivian!
La multi ani David-Alexandru !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu
mari78 spune:
La multi ani doamnelor ! Sa fim sanatoase, iubite si fericite alaturi de cei dragi !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu