*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Stefana,Miha,...care-mi dati si mie din nou parola si id-ul...vreau sa vad si eu pe bebe LUCA_ALEXANDRU...si se pare ....ca problemele mele de memorie....sunt mult mai grave ....decat vreau sa admit

Din seria "s-a suit scroafa in copac".Am fost sambata la orele de gimnastica ale lui fiu-miu...dupa care intr-o sala alaturata la party-ul unei colege de gym de-a lui Rudy...si....m-am furisat cu mama cu tot inapoi in sala de gym...si ....mi-am indeplinit una dintre fanteziile copilariei mele....adica m-am suit pe barna!!!!Si-am pus-o si pe mama sa ma fotografieze...si raportez ca am reusit sa nu imi rup nici un picior...doar sa ma jenez putin de propria-mi imaturitate...de la nu stiu al cate-lea nivel .Cine vrea sa vada o fomeie...de 30 de ani...careia i-au plecat ultimi neuroni de acasa sa pofteasca aici http://family.webshots.com/photo/2906321520072337911OAaJGo dar...daca vreti sa vedeti ca pot arata si ca o fiinta decenta aici http://family.webshots.com/photo/2816960320072337911QCwGGS ...si am mai pus si pozici cu gimnastul binenteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Stefana,Miha,...care-mi dati si mie din nou parola si id-ul...vreau sa vad si eu pe bebe LUCA_ALEXANDRU...si se pare ....ca problemele mele de memorie....sunt mult mai grave ....decat vreau sa admit
Din seria "s-a suit scroafa in copac".Am fost sambata la orele de gimnastica ale lui fiu-miu...dupa care intr-o sala alaturata la party-ul unei colege de gym de-a lui Rudy...si....m-am furisat cu mama cu tot inapoi in sala de gym...si ....mi-am indeplinit una dintre fanteziile copilariei mele....adica m-am suit pe barna!!!!Si-am pus-o si pe mama sa ma fotografieze...si raportez ca am reusit sa nu imi rup nici un picior...doar sa ma jenez putin de propria-mi imaturitate...de la nu stiu al cate-lea nivel .Cine vrea sa vada o fomeie...de 30 de ani...careia i-au plecat ultimi neuroni de acasa sa pofteasca aici http://family.webshots.com/photo/2906321520072337911OAaJGo dar...daca vreti sa vedeti ca pot arata si ca o fiinta decenta aici http://family.webshots.com/photo/2816960320072337911QCwGGS ...si am mai pus si pozici cu gimnastul binenteles

DELIA, da si ora, ca sa vad daca neuronii tai au luat-o la fuga in acelasi timp cu ai lui barbata-miu.Exact acelasi program l-a avut cristi sambata, si a fost si el imortalizat de catre socru-su!!!!!!!!!
Si nu mai spun cati anisori deasupra ta este el!!!!!!!!!!!!!!!
Delia ai PM
Pupici pt mamici

Stefanna mami de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

La multi ani David Alexandru!
La multi ani Mario Valentin!
Iar a venit zapada pe la noi, nu se mai termina iarna asta!
Luni am programare sa ma oprez de deviatie de sept is tr sa recunosc ca imi este fricaaaaaaaaaa.
Dar trecem noi si de asta nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

LA MULTI ANI GHIOCEILOR IN SARBATOARE,DAVID ALEXANDRU SI MARIO VALENTIN!
MARI, de cand s-a nascut Luca tot vreau sa te felicit pt fetita si sa iti doresc o sarcina usoara si fara nici un fel de surprize neplacute.
Desi am ajutor din belsug, nu stiu de ce azi, am o oboseala sfasietoare.Speram sa pot sa scriu mai mult, insa nu ma simt in stare de nimic.
Revin curand...cel putin asa sper.

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CARMEN, multa bafta cu operatia! sa nu-ti fie frica, o sa treaca cu bine!
io de nu stiu cati ani vreau sa-mi operez nasul, ca am si eu deviatie de sept, sinuzita, etc., dar mereu a aparut cate ceva...acuma astept sa creasca si Roberta un pic, sa o pot lasa in grija altcuiva pana as sta in spital cateva zile.
si la noi e f. frig, ce-i drept cu soare, dar nu-i de stat pe afara.

STEFANNA, vazut pozele cu matzu care in curand va deveni matzoc!
doarme bine?
stai linistita ca nici pt. mine nu a fost nasterea o placere, dar diferenta e ca am nascut f. repede si usor, mai nasol a fost dupa...am sangerat mult, mi-era rau, pana a doua zi a fost cumplit.
Dar dupa 2-3 zile am fost ca noua asa ca nu-mi pare rau ca am nascut natural, iar de data asta s-a vindecat rapid si epiziotomia.
daca-ti vine sa crezi, in Oradea nici un anestezist nu face epidurala! adica nu se deranjeaza...iti face moasa o anestezie locala si gata...mie degeaba mi-a facut-o si pe aia, ca am simtit tot, si cum m-a taiat, si cum m-a cusut. Dar am trecut si peste asta, ideea e ca in rest totul a fost ok.
te-am vazut si pe tine in poza cu burdihanie si vreau sa-ti zic ca aratai bine!
vezi, odihneste-te, mai ales daca ai ajutoare. io, de ex., dormeam pana la amiaza

noi, din pcate suntem bolnaviori...inevitabil s-a molipsit si Roberta, tuseste urat, e plina de muci si ia antibiotic
urasc deja iarna si frigul asta

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

ghioceilor care sarbatoresc zilele astea 4 nisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI GHIOCEILOR MARI CARE IMPLINESC 4 ANI !!!

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Stefana,e de zahar Luca Alexandru,i sta bine si cand se incrunta.Esti o norocoasa si o fericita....se vede in poze si Bia ta pare tare incantata in poza de la spital.Minunati sunteti...si tati radiaza de fericire...ca are si baiat.MERSI TARE MULT de ajutor side Luca al tau.Noi fuseram la petrecere sambata intre orele 4 si 6 seara si ma bucur ca mai exista...oameni trecuti bine de 18 ani....si copii in suflet,simtire

Aida,ai niste frumuseti acolo.........sa nu le deochi!!!
AndreeaG,v-am vazut si tare mari sunt fetele tale...si au par lungut amandoua,niste frumoase cred ca esti tare mandra de ele....
Ciuf...Mi-E DOR TARE de povestioarele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

ghioceilor care s-au sarbatorit zilele astea David Alexandru, Mario Valentin, Andrei Ioan, Bogdan si Matei! Sa cresteti mari si sanatosi!

Delia esti minunata pe barna aia!

Ieri am fost la Brol...vrau sa-mi fac o mica interventie sa vad daca imi pot diminua o cicatrice...Abia in toamna voi putea sa o fac ptr ca nu trebuie expusa la soare. Asa ca abia astept toamna!

Eli e super la gradi...toata lumea o iubeste! Stie ea sa se faca iubita! A inceput sa aiba niste muci verzi specifici...incepe procesul de imunizare!

Abia astept ziua lui Cri! Ma intreaba zilnic de petrecerea lui! Aseara am fost la loc de joaca si a constuit un intreg oras din Lego si le-a spus celorlalti cand a plecat sa nu-l strice!
Ii zguduise o fetita niste cladiri si ...atat a plans! I-am zis lasa mami ca asta nu-i nimic...dar cand o sa-ti loveasca masina peste 20 de ani ce-o sa faci?

Mergi la inceput

Delia, am uitat ieri sa-ti zic ca te-am vazut pe barna
super tare!

Miha, ce fain ca ii place lui Eli la gradi! sper sa nu se imbolnaveasca.
si noi asteptam cu infrigurare ziua lui Marc
am facut rezervare pe 28 la oraselul copiilor, unde am sarbatorit si anul trecut.
iti dai seama ce nerabdare pe capul lui, ca pe 27, cu o zi inainte, e chef de ziua lui Georgi la kangoroo land

Mergi la inceput