*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*
Raspunsuri - Pagina 12
Delia21 spune:
Stefana,Miha,...care-mi dati si mie din nou parola si id-ul...vreau sa vad si eu pe bebe LUCA_ALEXANDRU...si se pare ....ca problemele mele de memorie....sunt mult mai grave ....decat vreau sa admit

....adica m-am suit pe barna!!!!Si-am pus-o si pe mama sa ma fotografieze...si raportez ca am reusit sa nu imi rup nici un picior...doar sa ma jenez putin de propria-mi imaturitate...de la nu stiu al cate-lea nivel .Cine vrea sa vada o fomeie...de 30 de ani...careia i-au plecat ultimi neuroni de acasa
sa pofteasca aici http://family.webshots.com/photo/2906321520072337911OAaJGo dar...daca vreti sa vedeti ca pot arata si ca o fiinta decenta aici http://family.webshots.com/photo/2816960320072337911QCwGGS ...si am mai pus si pozici cu gimnastul binenteles
Stefanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia21 Stefana,Miha,...care-mi dati si mie din nou parola si id-ul...vreau sa vad si eu pe bebe LUCA_ALEXANDRU...si se pare ....ca problemele mele de memorie....sunt mult mai grave ....decat vreau sa admit ![]() ![]() Din seria "s-a suit scroafa in copac"![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....adica m-am suit pe barna!!!!Si-am pus-o si pe mama sa ma fotografieze...si raportez ca am reusit sa nu imi rup nici un picior...doar sa ma jenez putin de propria-mi imaturitate...de la nu stiu al cate-lea nivel .Cine vrea sa vada o fomeie...de 30 de ani...careia i-au plecat ultimi neuroni de acasa sa pofteasca aici http://family.webshots.com/photo/2906321520072337911OAaJGo dar...daca vreti sa vedeti ca pot arata si ca o fiinta decenta aici http://family.webshots.com/photo/2816960320072337911QCwGGS ...si am mai pus si pozici cu gimnastul binenteles |
DELIA, da si ora, ca sa vad daca neuronii tai au luat-o la fuga in acelasi timp cu ai lui barbata-miu.Exact acelasi program l-a avut cristi sambata, si a fost si el imortalizat de catre socru-su!!!!!!!!!
Si nu mai spun cati anisori deasupra ta este el!!!!!!!!!!!!!!!
Delia ai PM
Pupici pt mamici
Stefanna mami de
si
carmenpit77 spune:
La multi ani David Alexandru!
La multi ani Mario Valentin!
Iar a venit zapada pe la noi, nu se mai termina iarna asta!
Luni am programare sa ma oprez de deviatie de sept is tr sa recunosc ca imi este fricaaaaaaaaaa
.
Dar trecem noi si de asta nu?
Stefanna spune:
LA MULTI ANI GHIOCEILOR IN SARBATOARE,DAVID ALEXANDRU SI MARIO VALENTIN!
MARI, de cand s-a nascut Luca tot vreau sa te felicit pt fetita si sa iti doresc o sarcina usoara si fara nici un fel de surprize neplacute.
Desi am ajutor din belsug, nu stiu de ce azi, am o oboseala sfasietoare.Speram sa pot sa scriu mai mult, insa nu ma simt in stare de nimic.
Revin curand...cel putin asa sper.
Stefanna mami de
BIANCA-NICOLA si
LUCA ALEXANDRU
alinaalex spune:
CARMEN, multa bafta cu operatia! sa nu-ti fie frica, o sa treaca cu bine!
io de nu stiu cati ani vreau sa-mi operez nasul, ca am si eu deviatie de sept, sinuzita, etc., dar mereu a aparut cate ceva...acuma astept sa creasca si Roberta un pic, sa o pot lasa in grija altcuiva pana as sta in spital cateva zile.
si la noi e f. frig, ce-i drept cu soare, dar nu-i de stat pe afara.
STEFANNA, vazut pozele cu matzu care in curand va deveni matzoc!
doarme bine?
stai linistita ca nici pt. mine nu a fost nasterea o placere, dar diferenta e ca am nascut f. repede si usor, mai nasol a fost dupa...am sangerat mult, mi-era rau, pana a doua zi a fost cumplit.
Dar dupa 2-3 zile am fost ca noua
asa ca nu-mi pare rau ca am nascut natural, iar de data asta s-a vindecat rapid si epiziotomia.
daca-ti vine sa crezi, in Oradea nici un anestezist nu face epidurala! adica nu se deranjeaza...iti face moasa o anestezie locala si gata...mie degeaba mi-a facut-o si pe aia, ca am simtit tot, si cum m-a taiat, si cum m-a cusut. Dar am trecut si peste asta, ideea e ca in rest totul a fost ok.
te-am vazut si pe tine in poza cu burdihanie si vreau sa-ti zic ca aratai bine!
vezi, odihneste-te, mai ales daca ai ajutoare. io, de ex., dormeam pana la amiaza ![]()
noi, din pcate suntem bolnaviori...inevitabil s-a molipsit si Roberta, tuseste urat, e plina de muci si ia antibiotic 
urasc deja iarna si frigul asta
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
alinaalex spune:
ghioceilor care sarbatoresc zilele astea 4 nisori!
Delia21 spune:
Stefana,e de zahar Luca Alexandru
,i sta bine si cand se incrunta
.Esti o norocoasa si o fericita....se vede in poze si Bia ta pare tare incantata in poza de la spital
.Minunati sunteti
...si tati radiaza de fericire...ca are si baiat![]()

.MERSI TARE MULT de ajutor si
de Luca al tau.Noi fuseram la petrecere sambata intre orele 4 si 6 seara si ma bucur ca mai exista...oameni trecuti bine de 18 ani....si copii in suflet,simtire![]()

.....sa nu le deochi!!!AndreeaG,v-am vazut si tare mari sunt fetele tale...si au par lungut amandoua
,niste frumoase cred ca esti tare mandra de ele
....Ciuf...Mi-E DOR TARE de povestioarele tale

mihaser spune:
Salutare!
ghioceilor care s-au sarbatorit zilele astea David Alexandru, Mario Valentin, Andrei Ioan, Bogdan si Matei! Sa cresteti mari si sanatosi! 
Delia esti minunata pe barna aia! ![]()
Ieri am fost la Brol...vrau sa-mi fac o mica interventie sa vad daca imi pot diminua o cicatrice...Abia in toamna voi putea sa o fac ptr ca nu trebuie expusa la soare. Asa ca abia astept toamna!
Eli e super la gradi...toata lumea o iubeste! Stie ea sa se faca iubita! A inceput sa aiba niste muci verzi specifici...incepe procesul de imunizare! ![]()
Abia astept ziua lui Cri! Ma intreaba zilnic de petrecerea lui! Aseara am fost la loc de joaca si a constuit un intreg oras din Lego si le-a spus celorlalti cand a plecat sa nu-l strice!
Ii zguduise o fetita niste cladiri si ...atat a plans!
I-am zis lasa mami ca asta nu-i nimic...dar cand o sa-ti loveasca masina peste 20 de ani ce-o sa faci?
alinaalex spune:
Delia, am uitat ieri sa-ti zic ca te-am vazut pe barna ![]()
super tare!
Miha, ce fain ca ii place lui Eli la gradi! sper sa nu se imbolnaveasca.
si noi asteptam cu infrigurare ziua lui Marc ![]()
am facut rezervare pe 28 la oraselul copiilor, unde am sarbatorit si anul trecut.
iti dai seama ce nerabdare pe capul lui, ca pe 27, cu o zi inainte, e chef de ziua lui Georgi la kangoroo land ![]()