*LMA Ghiocei de martie - aprilie 2006 (67)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Felicitari Stefanna! Luca Alexandru, sa fii sanatos si cuminte, si sa aduci mii de bucurii parintilor, si surioarei! O sa fii un rasfatat, mai, mai... :)

Eu am amindoua fetele racite (Alex se chinuie cu febra si muci, pe cind Sophia nu vad sa aiba febra, deocamdata). Colac peste pupaza, de aseara ma doare si pe mine-n git, si ceafaaaaa... aoleu, ce ma doare ceafa. Si cum copiii mi-=s bolnavi, ati ghicit, noaptea fac transee intre camerele lor. Deci somn ioc. Si pic din picioare, credeti-ma.

Acum o saptamina mi s-a stricat ecranul de la laptop, asa ca singura solutie, deocamdata, e sa intru de pe telefon (si stiti ce "usor" e sa scrii mesaje de pe telefon, da?).

Pup si aveti grija de voi :**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Stefanna felicitariiiiiiiiiiii sa-ti traiasca voinicul
La multi ani Andrei! sa cresti mare si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Bun venit pe lume mat Luca Alexandru! Sa aduci multa bucuriein viata tuturor!
Stefanna, mami si de baiat, felicitari! Refacere usoara!

Biuta te pup! Anthony e ca Tzumpininu...asta stie povesti cap-coada cu replici si tot tacamul!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

FELICITARI STEFANNA, mamica de ghiocei!!!

BINE AI VENIT PE LUME LUCA ALEXANDRU!!!

deci sunteti acasa deja...
ma bucur ca sunteti bine si asteptam cu nerabdare pozele cu matzul drag

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

ANDREI (Doina_cel)
MARIA (Nshiro)
ANDREI (Irina)!!!

sa cresteti mari si sanatosi!

Irina, asteptam poze!

Mergi la inceput

AIDA, multa sanatate va dorim!
si noi suntem raciti, in afara de Roberta. Marc iar a inceput sa tuseasca, plus muci, cum a fost de altfel aproape toata iarna, el care racea o dat pe an...
eu m-am trezit dimineata cu o durere de cap si cu ameteli
si ma enerveaza ca nu trece odata frigul asta, abia astept sa se incalzeasca un pic, sa stam mai mult pe afara...a fost o iarna grea!

CATRINEL, multa sanatate si tie! Oana ce face?

MIHA, ma bucur ca lui Eli ii place la gradi! mi se pare mie sau fetele se acomodeaza mai usor?

BIUTA, pai cum sa te uitam? poze, pliz, ca nu v-am vazut demult!

am vazut o poza cu KIM si Alicia nou nascuta (sunt sigura ca sunt ele!) pe prima pagina, la un subiect despre cezariana. Oare ce mai fac? la un mom. dat a scris la subiectul lui Noe de la "in 1 sau in 2..." si cam atat. Imi pare rau ca n-a mai scris la noi de tare multa vreme.

noi am fost ieri la petrecerea fetitei nasilor, la oraselul copiilor, si am dus-o si pe Roberta cu noi, care nu s-a dezmintit si a dormit tot timpul, in harmalaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Stefanna, FELICITARIII !! pentru fiul tau Luca Alexandru ! Sa-ti traiasca mult si sa fie sanatos !! In sfarsit !!

Noi am avut tort si la gradinita, si acasa. A fost tare emotionat cand am sosit cu tortul la gradi, parca nu-i venea sa creada ca i se intampla lui La ora 16 au avut si o mica serbare, "Vestitorii primaverii". Pe urma am ajuns acasa, unde ne-am tratat cu pizza (ii place mult !) si ... iar tort.

Multumesc mult de tot fetelor, pentru urari.
Poze de ieri puteti vedea incepand de aici : http://family.webshots.com/photo/2598732370104795194iMmuKd

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mari78,felicitari pentru samburel!!!

Irina,ai un frumos acolo...,sa-i dea dumnezeu noroc cu carul ca iubit si adorat de voi este!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Fetelor dragi, acusica atasez poze..pe mail-ul comun, sa il vedeti pe tamburica..care kk naked complet..ca altfel nu se screme eficient :)
Aidamulta sanatate la toata gascuta,si putere..de au muci..sa cauti med homeopate speciale pt muci, ca sunt si la tubulet..dade merge..pe mine mucii astia ma termina cel mai mult
Stefanna..tu cate zile vei fi un pic pe spate :) Sper sa iti revii repede sa ne explici cat de sugacios e micutu'
Miha..te pup :)
Alina..te pup :)
Irina..e rusinos Andrei? Frumuselul mare..al meu inca nu papa decat aluatul de la pizza..de gaseste rosu, sau alta culoare..face ca atare :)
Ma duc sa imi desfac pachetul de la Yves Rocher..ca mi-o trimis mai multe decat am crezut :)
Va puppppppppp si numai bine la toata gascuta si toti copilasii..si mari..si mici:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am vazut poze de la ziua lui Andrei...am salivat la torturi..., cu Anthony cel mare si cu cravata si cu cele 2 soreline frumoase de andreea...Astept si cu sexy Ada una!

Aida sanatate fetelor si tie!

biuta si eu comand constant la yr...imi plac gelurile de dus cel putin...am colectie!

Va pup!...revin mai tarzior!

Mergi la inceput