Bazar

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Fetelor imi cer scuze ca nu am apucat sa fac inca plata pentru locul de joaca dar am avut o sapt in care am stat aproape numai eu cu baiatul si chiar trebuie sa stau cu el ca nu sta singur.Am de depus 60 ron am licitat la ROBI dar daca e nevoie pt Alex urgent ii pot depune la el in cont.Nu vreau sa se supere nimeni pe mine asa ca intreb si eu POT? astept raspuns intre timp ma duc la treburi
Felicitari pentru BAZAR,diseara sper sa reusesc sa ma uit si eu prin el

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Am trimis si eu un mail la adresa comuna cu cateva produse de pus la bazar. nu sunt multe dar sper sa fie un mic ajutor, avand in vedere ca donatii in bani nu ne permitem sa facem.mult succes in tot ceea ce faceti aici.

Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, in caz ca s-au strans banii pt Alex ( doamne ajuta), ati fi de acord sa se transfere bazarul pt el la SORIN? ( caz prezentat ieri aici pe site si azi la antena 1 am inteles).

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

In primul rand felicitari tuturor pentru noul bazar, a iesit super!
Irlandeza, am primit coletul, mii de multumiri !
Am pus si eu azi coletele pentru alexandrina, adee si simonapro si am facut plata pentru cele doua perechi de blugi de la alex_andra si pentru setul tricou+sapca Ecologisti pe trotinete ( setul insa nu apare la licitatii castigate, rog persoana care se ocupa de asta sa verifice).
Am trimis chitanta scanata la adresa mentionata pe prima pagina- daca am inteles bine unul dintre moderatori va trebui sa faca confirmarea si sa scrie platit in dreptul produsului. Imi pare rau ca abia acum dupa ce am facut plata, am vazut ca trebuiau depusi 3 ron suplimemtari,la urmatoarea lictatie promit sa adaug niste bani in plus la produsul licitat.
Ma bucur mult ca s-au strans banutii pentru Alex! Andra, felicitari pentru demersul si daruirea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Valenita am primit chitanta
andreea.2009 acum adaug produsele de la tine

Bazar general pe DC

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Nu va suparati ca va zic dar produsele K 18 si D 12 au fost castigate si platite de mine

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza

10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Adee nu ne suparam ,daca mai sunt astfel de produse licitate si castigate va rog atentionati-ne

Bazar general pe DC

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

J1 e licitat si castigat de mine,trebuie sa depun bani dar astept raspuns de la voi pt cine ii depun.Cred ca GRATI a incurcat produsele desi eu am explicat ca vreau acel loc de joaca si nu tarcul.

IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

J1 e licitat si castigat de mine,trebuie sa depun bani dar astept raspuns de la voi pt cine ii depun.Cred ca GRATI a incurcat produsele desi eu am explicat ca vreau acel loc de joaca si nu tarcul.

IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

madalina, cred ca incurcatura vine de cand ai licitat, ca nu am inteles eu prea exact pt care din cele 2 ai facut-o. /sper sa decurce fetele incurcatura. Eu zic sa mai stai 1-2 zile sa vedem cum sta Alex cu banutzii strinsi si daca nu mai e nevoie urgenta pt el, sa ii pui in contul lui Robi.

valenita si cine a mai licitat/castigat de la mine, trimiteti-mi va rog PM cu adresele si ce anume ati castigat, ca incerc sa ajung maine la posta (in timpul saptamanii imi e mai greu).
Editez sa spun ca setul tricou+sapca castigate de tine sunt puse deoparte, nu sunt prinse in stocul ramas disponibil (erau 30, a luat cosminiq 3 si tu unul ).

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

LAURA stau nu e o problema,eu nu vroiam sa ma credeti voi neserioasa ca nu am mai intrat si nici nu am depus bani

IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

Mergi la inceput