Bazar
Raspunsuri - Pagina 8
alex_andra spune:
astept documentele si sper sa putem face azi ceva. DIn pacate programul nostru se termina la ora 16. Daca nu azi, luni. Nu stiu inca cat va fi, dar sper la cat mai mult.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman are toti banii acum? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Da?? Ce bine ar fi sa se rezolve...!
Eu postasem oricum link-ul si la mine la odisee.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
alex_andra spune:
GATA, se face plata azi. 5000 ron. Sper sa ajute, doamne ajuta!
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Eseea spune:
super, doamne ajuta!
mai donez o cutie si jumatate Gynipral, am trimis pe mail.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta!
Andra
Sa dea Dd sa se intoarca sanatos....
Mihaela cu acestia sau strans toti banutii pentru Alex?
Bazar general pe DC
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mari_paun spune:
fetelor sunteti minunate, i eu sunt de acord cu banutii donati pt Alex...doresc sanatate la toti copiii
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
Dodo-pui spune:
Valenita felicitari pentru licitatiile castigate pentru Alex
Bazar general pe DC
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
kariguld spune:
Kid, felicitari pentru subiect! nu se poate vota, dar meriti 5 stele de aur, le meriti din plin!
si inteleg ca s-au mai strans bani pentru Alex? daca e asa, ma bucur alaturi de voi
felicitari tuturor fetelor care se implica aici
Andra pentru ca ai mijlocit pentru Alex.
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Eu vreau sa propun ceva si sper din tot sufletul sa nu supar pe nimeni ,propun ca la toate produsele liciatate la momentul asta sa se incheie liciatatia acum si banutii sa mearaga la Alex ca pe 22 pleaca la operatie si nu are toti banii. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Eu sunt pentru.
BAZAR - hainute
Sa o ajutam pe ALINA
Sa-l ajutam pe ROBI
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Dodo-pui spune:
Eseea am adaugat si o cutie si jumatate Gynipral la diverse(Q)
Bazar general pe DC
Dumnezeu imposibilul!