Bazar
Raspunsuri - Pagina 7
alex_andra spune:
Si eu vreau sa vad geanta
In alta ordine de idei:
la produsele mele scrie "pentru alex".
In masura in care nu e f complicat si se poate, as vrea ca toate produsele mele sa fie pentru toata lumea si sa las la latitudinea cumparatorului care sa fie beneficiarul.
DAR DUPA DATA DE 22 FEBRUARIE. anca are dreptate.
Nu am regasit in haine femei : pozitia 22 , de la adulti, bazarul lui alx, blugi 3 sferturi, marimea 28. Poate nu am vazut eu bine?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Eseea spune:
hai luati geanta , va dau un indiciu : e verde praz cu gri ( argintiu)!! eu am o gramada de lucruri verzi, ca e culoarea mea preferata, dar toate sunt pe alt verde, nu merge !
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Eu vreau sa propun ceva si sper din tot sufletul sa nu supar pe nimeni ,propun ca la toate produsele liciatate la momentul asta sa se incheie liciatatia acum si banutii sa mearaga la Alex ca pe 22 pleaca la operatie si nu are toti banii. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
anca eu sunt de acord, desi nu am produse licitate acum, tb sa vrea fetele care liciteaza, daca ai timp poate poti lua legatura cu ele!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
mihaela77O spune:
ancule,un mare ...eu am vrut sa propun din prima,insa m-am gandit ca fiind bazarul de care m-am ocupat sa nu fiu inteleasa gresit!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
alex_andra spune:
AM NEVOIE URGENT de o copie de buletin al unuia din parintii lui Alex si de un document medical al lui alex.
Eu lucrez intr-o banca, am vorbit cu presedintele bancii pt o donatie pentru alex, dar vrea documentele astea. REPEDE!!
ancadragoman spune:
Andra am sunat pe Miha si ea o suna acum pe Ani sa ia toate actele astea
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alex_andra spune:
Multumesc, anca, tocmai am vorbit cu mihaela
ancadragoman spune:
Avem acordul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148838
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
mihaela77O spune:
unde este bunavointa,intelegere si mai ales dorinta de a ajuta,trebuie sa mearga treaba!
sunteti the best!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
ancadragoman spune:
are toti banii acum?
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!