Bazar

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Pantofiorii de la K 17 au fost castigati de denisamada, parca.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza

10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Buna am primit astazi un mail si tind sa cred ca este adevarat,ma gandeam in cazul lui Alex daca nu este prea tarziu.Va atasez continutul mailului.

FOARTE IMPORTANT !

Va rog sa difuzati mai departe acest e-mail, fiindca sigur exista in Romania copii amariti bolnavi cardiac ai caror parinti nu au posibilitati economice sa le salveze vietile.

Nu ezitati un moment si recomandatile aceasta adresa de contact...puteti astfel sa ajutati la salvarea vietii unui copil nevinovat...

Am controlat adresa si am primit un raspuns amabil si

garantia autenticitatii acestui anunt.

Cu stima,

Ioan (Goteborg-Suedia)

Subject: IMPORTANT: operatii gratis pentru copii

IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE

In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie independenta ce strange fonduri internationale pentru a
PLATI OPERATII DE CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA ...DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI-LE ACEST EMAIL. EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!
Site-ul fundatiei este: http://www.saveachildsheart.org/
Controlati-l singuri.
Sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere detalii.
Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator, cazare pentru un parinte.
Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors !!!
Aceasta stire s-a difuzat pe 28.05.2009 ora 13.20 la emisiunea - Stiinta in cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se difuzeaza in fiecare zi dupa Stirile de la ora 13.00
STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!!
(redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan Manolache )

SALVATI COPIII DIN TARA !!!
EI SuNT VIITORUL ROMANIEI SI AU DREPTUL SA TRAIASCA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ma bucur foarte mult ca s-au strans banii necesari pentru Alex si ma rog sa decurga totul bine de acum inainte, sa se intoarca sanatos!

Va rog sa-mi confirmati daca sunteti de acord sa trec si cazul lui Sorin pe prima pagina.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Acum ca s-au strans banutii pentru alex, asa cum a confirmat putin mai devreme ani, o sa las toate produsele disponibile pentru toate cazurile si las la latitudinea cumparatorului unde sa se duca banutii.
Deci, va rog, sa scoateti de la produse specificatia "pt alex".

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Ce ma bucur ca ati mai rezolvat un caz,sa va dea D-zeu numai bine.Depun bani in contul lui Robi

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, La D44 camasuta este pusa cu spatele. Se poate inlocui poza cu cea in care e prezentata camasuta cu fata?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

diana2242, daca nu ma insel, Alex chiar acolo urmeaza sa plece luni pt operatie.stim ca se asigura gratis costul operatiei, insa ALex are de efectuat doua interventii ceva mai complicate, din cate am inteles eu, de aceea e necesar sa suporte si parintii ceva din costuri(aprox 3000 euro, in cazul lui Alex), plus ca probabil va fi nevoie de ceva banuti pt perioada de refacere, cat vor sta acolo, si biletele de avion.noi speram sa se intoarca refacuti de acolo, cat mai repede, si sa traiasca o viata normala, asa cum merita orice copilas.

multumim ca te-ai gandit la copilasii bolnavi care au nevoie urgenta de ajutor, eu zic sa lasi linkul aici, eventual sa postezi si la alte subiecte, caci s-ar putea sa fie de mare ajutor mamicilor disperate

Cristina, mamica lui Denis Mare

HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687

NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Fetelor, faceti voi cand aveti timp urmatoarele modificari:
- informatiile de la E67 merg la E68 si vice-versa9 inclusiv numele donatorului)
- scoateti produsele D9 si K17, ca au fost licitate si le-am trimis deja
- la D7 blugii sunt mai degraba pentru 3-6 luni si sunt marca Orchestra
Unele produse au disparut, altele nu au fost transferate in noul bazar. Maine sper sa am timp sa fac un inventar si le trimit din nou la adresa comuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Am trimis si eu niste hainute pentru bazar la adresa comuna, va rog daca mai trebuie ceva sa ma anuntati.

Ma bucur mult ca s-au strans banii pentru Alex, sa reuseasca operatiile, sa fie un copil normal.

Alex_andra:un buchet mare de pentru tot ce ai facut pentru Alex

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Mai e tarcul la bazar?Se poate face si patut daca se cumpara o saltea?astept raspuns cat se poate de repede

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput