HAI CLAUDETZ, BRAVO FLORICEL! pufuleti (131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

stiam eu ca mai vreau sa zic ceva!

cica o noua inventie revolutionara in materie de colici este Colief!
a auzit cineva de el?
ca e 83 de lei, si parca nu as da banii astia daca nu mi-ar da si garantia ca isi face efectul!
de banii aia, fac shopping pt mine, si cand il legan de la colici, ma gandesc la jeansii, sau bluzitele cumparate , decat sa plang langa cutia de colief, si sa raman si cu leganatul si urletele de rigoare

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata Mamidepuiuti.

Am auzit o chestie si vroiam sa intreb pe cineva. Cica dupa botez copii dorm mai mult si mai bine. Asa e?

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

ai zis bine "cica"...
alex are nopti in care doarme bine:de la 23 la 3-4 apoi la 5-6 sau de la 24 la 4-5 si apoi la 6-7-8 ... dar asa dormea si inainte de botez,chiar a avut noapte in care a dormit aproape 6 ore legat!
dar avem si nopti sexi rau...acum 2 nopti am facut planton de la 3 la 5,desi a adormit abia la 24 cand eu eram innebunita de si colici si plans/urlat si a dormit abia de la 5 la 7 ...
iar eu dimineata il "impachetez" pe cel mare pt scoala

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

stiam eu ca mai vreau sa zic ceva!

cica o noua inventie revolutionara in materie de colici este Colief!
a auzit cineva de el?
ca e 83 de lei, si parca nu as da banii astia daca nu mi-ar da si garantia ca isi face efectul!
de banii aia, fac shopping pt mine, si cand il legan de la colici, ma gandesc la jeansii, sau bluzitele cumparate , decat sa plang langa cutia de colief, si sa raman si cu leganatul si urletele de rigoare

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

Are efect combinat cu Infacolul, dar nu stiu poportii.Poate gasesti un pediatru care sa fie la curent.

Mergi la inceput

Plateea, stiu ca nu te incalzeste acum cu nimic, dar sa te ajute socrii e mai mult decat minunat.Daca-i stii ce mi-a facut mie socrosenia... imi venea sa-i rup capul. Imagineaza-ti numai ca pleca din camera cand schimbam pampersul.

Crede-ma ca am plecat fericita ca platesc 35 de ani la banca dar nu imi mor neuronii langa ea.

Aaaaaaaa, si copilul nu dormea din cauza ca nu era infasat si plangea ca ii era sete (nu a fost infasat niciodata si ceai nu i-am dat nici macar o data).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

srry de absenta dar marti si miercuri am alergat dupa indemnizati acte trusou etc si am stat o groaza in trafic si tot degeaba ca astia iti cer in fiecare zi altceva alte acte de la sect 1 unde ma cheama de 2 ori ma trimit la 4 ca acolo am adresa ce daca am nasc in 1 si la 4 imi cere alte acte, la 1 erau suficiente actele de identitate si certif nastere al copilului la 4 treb si declaratie de al catelea copil si livret de familie , nu am livret de familie si cik nu i-l da lu mama treb sa ma duc in persoana..alte drumuri....
Sunt plina de draci ca de la atatea drumuri si stat la volan am sarit niste alaptari si nici nu prea am mancat in zilele alea si m-am trezit ca pun copilu la san si e tot agitat si dupa ce trage flamand si cu putere 1-2 minute arunca sannu plange, urla iar il bag iar arunca....eu nu aveam lapteee!!! am zis ca mor!!! ieri am stat toata ziua si am mancat si am baut multe lichide si ceaiuri de lactatie, suntem ok acuma avem laptic decent offff

si am si citit din urma ieri da nu mai tin minte mare lucru

O sa raspund la capitolul asta numa

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

neata fetelor!

Dupa ziua agitata de ieri cand abia daca a dormit o ora..si cu plansete de rigoare cand credeam ca o sa auda tot blocul....a dormit de la 23.30 pana la 2.30 si apoi de la 3.30 la 6.30.la 7 i-am dus-o la tati si a mai dormit o ora...timp in care am bagat si io somn.

In legatura cu vaccinul problema...noi avem semn ca o piscatura..si e un pic vanat..o fi bine?

in legatura cu vaccinul de la 2 luni...med.pediatru ne-a spus ca exista 2 vaccinuri...unul romanesc ..care o va intepa pe matza mea de 2 ori si unul strain care e mai eficient decat cel romanesc , costa 255 lei si o inteapa doar odata.

Noi l-am ales pe cel strain...dar oare trebuie sa-l cumpar sau il are ea si-l platesc la cabinet?

Mami de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
Mai vroiam sa zic ceva, astia cu medicamentele efectiv isi bat joc in tara asta: de ce naiba nu scrie pe Vigantol: "Bey, daca nu-l tii la frigier sau in Siberia si nu sigilezi dopul sau orice, dupa 30 de zile il arunci? Era greu sa faca un desen pe eticheta? Pe Infacol e mare:cutia si 30d. Clar pentru toti prostii. Asta, pe care il iau absolut toti copii din tara asta, au omis. Informatia circula "oral", ba 20 de zile, ba 30, ba la frigider, ba aiurea.

Mie mi au zis in "instructiunile de folosit copilu" de la euroclinic precum si la farmacie (tot farmacia din cadrul euroclinic) ca Vigantol treb sa il arunc dupa o luna.

de Yannis

Mergi la inceput

Alexutzzza, bine ai revenit!

La ce ti-a trebuit livretul de familie? Pentru ce dosar?
Mama a primit recomandata acasa sa ma duc sa-mi ridic banii de trusou (fabuloasa suma de 150ron). O sa ma duc... dupa Pasti .

Bine ca ti-ai revenit cu lapticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
Mai vroiam sa zic ceva, astia cu medicamentele efectiv isi bat joc in tara asta: de ce naiba nu scrie pe Vigantol: "Bey, daca nu-l tii la frigier sau in Siberia si nu sigilezi dopul sau orice, dupa 30 de zile il arunci? Era greu sa faca un desen pe eticheta? Pe Infacol e mare:cutia si 30d. Clar pentru toti prostii. Asta, pe care il iau absolut toti copii din tara asta, au omis. Informatia circula "oral", ba 20 de zile, ba 30, ba la frigider, ba aiurea.

Mie mi au zis in "instructiunile de folosit copilu" de la euroclinic precum si la farmacie (tot farmacia din cadrul euroclinic) ca Vigantol treb sa il arunc dupa o luna.

de Yannis

Mie mi-a zis d-na pediatra ca putem sa-l folosimt pana cand mergem sa ne facem vaccinul de 2 luni ca atunci ea ne da altul.

Mami de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

Neata Mamidepuiuti.

Am auzit o chestie si vroiam sa intreb pe cineva. Cica dupa botez copii dorm mai mult si mai bine. Asa e?

ai zis bine "cica"...
alex are nopti in care doarme bine:de la 23 la 3-4 apoi la 5-6 sau de la 24 la 4-5 si apoi la 6-7-8 ... dar asa dormea si inainte de botez,chiar a avut noapte in care a dormit aproape 6 ore legat!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Aha... preotul care ne-a citit la inceput a zis ca dupa 40 de zile sa ducem copilul duminica la impartasanie, deoarece copii impartasiti sunt mai linistiti. Duminica poate mergem si noi, maine oricum mergem sa ne citeasca de 40 de zile (au trecut de luni dar nefiind tati cu noi...)

Mergi la inceput