HAI CLAUDETZ, BRAVO FLORICEL! pufuleti (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Multzam pr raspunsurile privind caditza cu suport (sagetutza, mariucasara, dcenuela, mamidepuiuti). Acum inteleg de ce voua va convenea de la inceput... bb-ii vostri erau mai mari. Ieri am facut si noi baitza in caditza cu suport si a fost binishor, dar cat au fost fetele mititele de tot nu prea mergea.

onitza Mie pansamentul de la ceza mi l-au scos inca din spital, plus ca am avut unda verde la dush inca de la inceput.

Legat de buricel ... noua ne faceau baitza totala zilnic inca din spital, deci se uda klumea, apoi dadaeau cu betadina. Acasa am dat cu spirt si cu baneocin pudra si pana sa cada si dupa inca o vreme, dar nu am ferit deloc de apa.

lorex Intr-adevar eu am luat maalox la prescriptzia ginecoloagei mele ... si am luat multicele si sntem ok toate 3 .

cris.dogarel Noi le-am luat la nashi ca amintire cate o bratzara de argint si cate o poza cu fetele inramata frumos. Dar nici nu am facut vreo mare petrecere cum se obisnuieste... am marcat momentul in familie.

Legat de canalul lacrimal infundat: si Natalia a avut ceva de genul... ii tot lacrima ochishorul stang si neonatoloaga ne-a zis ca-i posibil sa fie infundat canalul dar ca probabil va trece de la sine. Tratament: ser fiziologic si masaj local (dinspre nasuc spre ochishor). Dupa 1 luna cand am mers iarashi la dr, ochishorul tot lacrima dar si cu secretzii mai galbui... acum ne-a zis ca ar fi fost conjunctivita si ne-a dat tobrex. Dupa o saptamana de tratament am scapat, deci nu stiu ce a fost pana la urma.

mariucasara Noi am facut bcg-ul mai tarziu la 3 saptamani (fiind sub greutate la nashtere). Reactzii nu am vazut decat acum (la 10 saptamani) doar la Alena ... parca s-a umflat putzin locul si e mai roshu. La Natalia e ca la inceput ... e locul un pic roshu si arata ca o ciupitura. Si au facut vaccinul deodata amandoua ... poate or aparea reactzii ma tarziu. Am auzit ca pana la 8 luni ar tot lucra ceva acolo.

Despre noi... se pare ca vaccinul de 2 luni se lasa asteptat si-l vom face (sper) saptamana viitoare (adica la 2 luni jumate). Am vb cu dr la telefon si ne-a zis sa nu facem si Act-hib-ul dar nu stiu de ce, o sa-l intreb, asha ca nu l-am mai cumparat deocamdata. Fetele sunt cam maraite seara, dar nu ca le-ar durea ceva (colici ) ci mai mult cred eu ca de prea obosite. Si deshi facem baitza mai devreme (orele 17-18-19) nu adorm inainte de 9.

Hai ca iar le aud pe interfon...daca-i alarma falsa revin...daca nu...nu.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

cris.dogarel Noi le-am luat la nashi ca amintire cate o bratzara de argint si cate o poza cu fetele inramata frumos. Dar nici nu am facut vreo mare petrecere cum se obisnuieste... am marcat momentul in familie.

Io stiu ca la nasul de botez nu se da cadou, poate doar ceva simbolic. Cica iti face o pomana ca-ti crestineaza copilul un cadou inseamna ca le intoarca pomana, ceea ce nu e bine, nu stiu de ce .
Nu dati cu roshii. Si eu ma gandesc sa-i dam o icoana, sa-l aiba-n paza, ca doar e al treilea parinte (spiritual) pt bb.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
poftiti la ,un ceiut ,un lptic

fetelor multumesc pt raspunsurile legate de salariul acordat ca prima de nastere
azi sun la scoala ,am chef de scandal

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!!!!

Ce fac fetele? Cum ati dormit?

Merci de cafea Dastefa!

Noi ieri am avut o zi de credeam ca vine politia dar am avut o noapte parfum: somic de la 22.30 la 4 si de la 4.30 la 8.

Acum sunt odihnita sa ma tin dupa el toata ziua!!!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marse

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Io stiu ca la nasul de botez nu se da cadou, poate doar ceva simbolic. Cica iti face o pomana ca-ti crestineaza copilul un cadou inseamna ca le intoarca pomana, ceea ce nu e bine, nu stiu de ce .
Nu dati cu roshii. Si eu ma gandesc sa-i dam o icoana, sa-l aiba-n paza, ca doar e al treilea parinte (spiritual) pt bb.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)

Aaaaaaa? Asta n-o stiam. Si noi ne gandim de nu stiu cand ce sa le luam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Am pus pe blog poze de la baitza.
Avem si un prieten nou: ursuletul Winnie the pooh.
Aici.
Eu ma chinui cu constipatia. Nu reusesc sa rezolv problema asta.
Alimentatia e de vina dar tre sa tin regimul.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Super tare!!! De unde ai luat suportul pentru cadita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neatza'
multumesc,dastefa pt cafea...

am verificat manuta lui alex si vad ca e rosu locul unde a fost vaccinat si mai indurat[adica mai tare] ... uraaaaaaaaa... inseamna ca a fost un lot bun...

bag de seama ca voi intrati mai mult seara...eu seara nu am timp nici sa mor..... noroc cu diminetile cand e radu la scoala;sunt curioasa daca apuc in week-end sa intru

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Am pus pe blog poze de la baitza.
Avem si un prieten nou: ursuletul Winnie the pooh.
Aici.
Eu ma chinui cu constipatia. Nu reusesc sa rezolv problema asta.
Alimentatia e de vina dar tre sa tin regimul.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Am vazut la plafar un ceai pentru reglarea digestiei la gravide si femei care alapteaza. De la Fares parca... Daca mai ajung la plafarul ala ma uit mai atent.

Mergi la inceput

Neata Mamidepuiuti.

Am auzit o chestie si vroiam sa intreb pe cineva. Cica dupa botez copii dorm mai mult si mai bine. Asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata fetele, cochetele! hai sa fim hai si sa facem si astazi precum fluturasii.

mai am tort, asa ca astazi va poftesc la tort diplomat, cu spuma de cafea, o bunatate si jumatate! plus un ceai cald si aromat, asa, ca sa nu va las pe uscat.

am si eu o problema. (bine, recunosc, am mai multe, dar ma limitez la una pe zi!) bbTo doarme numai infasat. daca ii dau drumul si il las cu manutele si piciorusele libere, se foieste, se invarte, se bate singur, si... in max 15 min se trezeste. plus ca am momente cand nu reusesc sa il alaptez daca nu e infasat, ca n-are stare si incepe sa urle la titi. vad ca bb-ii vostri sunt bine mersi liberi, nu legati ca hotii de cai. cum reusiti?

a, si... inca ceva. al meu, doarme ziua, cand eu am treaba, si ma fatai de ici colo, dar noaptea... ioc. plus ca noaptea 20 min doarme, 10 suge, si tot asa... pana pica mami in cur, vin fortele nato, mami stoarce supply, lasa in bibe, si trece in dormitor si doarme vreo 3-4 ore ca lemnul. vreau sa ii scot bibe din timpul noptii, dar daca ma tine in pozitie de drepti, nu rezist. am si eu nevoie de cateva ore de somn, totusi. am decretat azi de dimi la sot ca duminica i-l dau in brate, ma trezesc sa pompez food pt pastaie, si sa beau apa sa nu ma stafidesc, si in rest... 24 de ore sa nu vad sa nu aud... HAI, CA SE TREZESTE! sa se descurce 3 oameni cu el, ca eu vreau sa dorm... si o saptamana daca se poate!

daca mai doarme, intru sa recuperez si sa mai raspund si eu una alta!

u all, si... o zi frumoasa sa avem! in special, un buchet de pt burtici. ce bine era 2in1... ce somn... ce trai... dormiti, dragele mele, ca eu acum regret fiecare ora pe care as fi putut sa o dorm in toata viata mea, si nu am facut-o...

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

Mergi la inceput