HAI CLAUDETZ, BRAVO FLORICEL! pufuleti (131)
Raspunsuri - Pagina 20
lorex spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui cristies
Ca nu au decat un magazin primii pasi, site-ul este pentru distribuitori si sa nu vezi tu cat e adaosul . Eu l-am gasit pe shopmania la un magazin oarecare la 19 ron dar sotul merge diseara la Primii Pasi si iti spun de acolo cat a costat.Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
ok.tks!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu
Bobitza
plateea spune:
mi se pare mie sau se umplu mai cu spor capitolele zilele astea?
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
mariucasara spune:
Cris D vreau si eu RABDACOL! Muuuuult.
Puiul meu adoarme ziua cu muzica sau cu hota
Noaptea doarme destul de bine daca sunt atenta si il iau in brate de cand caraie prima oara si ii dau sa pape. Totul pe intuneric. Am o lanterna-breloc si pe aia o folosesc sa vad unde il asez in patut.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
ayanna_xem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
I dont know..dar incerc sa-l regasesc...as avea mai putine emotii daca n-a s intreba ca disperata in stg si-n dreapta "cum a fost anestezia la tine?"..ca asta e problema mea. Desi am mai facut din asta in coloana acu vreo 14 ani fara probleme, nush de ce acum mi-e frica, da nu vreau sa adorm cu din aia generala ca simt ca nu-s acolo si pierd momentul cel mai important: MAREA INTALNIRE CU MY PRECIOUS PRINCES! Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza |
vad ca te temi de anestezie...eu la cezariana am facut rahi, ca am vrut sa fiu treaza tot timpul. A fost ok in timpul operatiei, nu am simtit absolut nimic. Si nici dupa nu am avut probleme, dar la 2 zile de la operatie pur si simplu am paralizat de la gat in jos...nu ma puteam misca defel, nu puteam intoarce capul nici la stanga, nici la dreapta si nici in sus sau in jos, nu-mi puteam misca nici umerii...iti dai seama ca am intrat in panica si am crezut ca de acolo o sa mi se traga moartea. asistentele din maternitate nu stiau ce sa-mi faca, m-au pus sa stau intinsa in pat si au bagat in mine piafen la greu, pana au venit in vizita la o colega de salon doua cumnate care intamplator erau asistente la chirurgie. Si au inteles din start ca e o reactie la anestezia rahi si m-au pus sa beau o cafea. In 10 minute am fost ca noua, de parca nu se intamplase nimic. Nu-mi venea sa cred. Iar de atunci n-am mai avut nimic, ma simt super ok. Iti spun asta ca poate iti va fi de folos, oricum sa nu te temi de anestezie...cel putin de asta rahi, e mult mai usor decat cu generala, ca am vazut fete care facusera generala si erau turmentate rau dupa. Numai sa stii cum sa te descurci cu eventualele reactii adverse, dar poate n-o sa fie cazul.
mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele
oani_2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Oricum, credeti-ma ca eu o sa fiu dintre parintii aia pe care ii uraste toata lumea ce pleaca cu copii foarte mici in vacante, la teatru sau cine stie pe unde. Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
si eu, si eu!

Eu o am pe maica-mea la mine acum, si m-am bucurat ca a venit, ca nu am mai vazut-o din vara si ca ne ajuta cu mancarea si prin casa. La sfaturi nu prea se baga, ca s-a invatat de la Andu ca n-are cu cine. André nu prea e obisnuit cu ea, iar cu bebe ma descurc pana dupa-masa cand vine Andre de la gradi acasa. In schimb ajutorul in casa e nepretuit!
38 +
Lucas +
André (30.01.2006)
lorex spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ayanna_xem
vad ca te temi de anestezie...eu la cezariana am facut rahi, ca am vrut sa fiu treaza tot timpul. A fost ok in timpul operatiei, nu am simtit absolut nimic. Si nici dupa nu am avut probleme, dar la 2 zile de la operatie pur si simplu am paralizat de la gat in jos...nu ma puteam misca defel, nu puteam intoarce capul nici la stanga, nici la dreapta si nici in sus sau in jos, nu-mi puteam misca nici umerii...iti dai seama ca am intrat in panica si am crezut ca de acolo o sa mi se traga moartea. asistentele din maternitate nu stiau ce sa-mi faca, m-au pus sa stau intinsa in pat si au bagat in mine piafen la greu, pana au venit in vizita la o colega de salon doua cumnate care intamplator erau asistente la chirurgie. Si au inteles din start ca e o reactie la anestezia rahi si m-au pus sa beau o cafea. In 10 minute am fost ca noua, de parca nu se intamplase nimic. Nu-mi venea sa cred. Iar de atunci n-am mai avut nimic, ma simt super ok. Iti spun asta ca poate iti va fi de folos, oricum sa nu te temi de anestezie...cel putin de asta rahi, e mult mai usor decat cu generala, ca am vazut fete care facusera generala si erau turmentate rau dupa. Numai sa stii cum sa te descurci cu eventualele reactii adverse, dar poate n-o sa fie cazul. mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |

_
Bobitza
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea mi se pare mie sau se umplu mai cu spor capitolele zilele astea? Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
pt ca am aparut eu

_
Bobitza
lorex spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui larisel
Daca faci rahi este foarte important sa nu misti capul din momentul cand ti-o face si pana ii trece efectul (adica 6-7 ore). Daca respecti asta garantat nu vei avea efecte secundare gen dureri de cap, ametzeli sau mai stiu ce. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi![]() ![]() |
Merci Larisa,
stiu asta, insa era vb de niste efecte secundare in tp operatiei.cica n-ar fi asa buna anestezista noastra si ca unele fete au avut simtome gen senzatie de sufocare, una zicea ca a simtit usturime tot timpul...

ma gandesc ca oricum unele au mania de a exagera cand povestesc si apoi din gura in gura se face din tzantzar, armasar...ma autoincurajez si eu..
Nu stiu ce-i cu mine, ca undeva ..inside me, stiu ca o sa fie bine si frumos totul, insa mintea...cauta parca motive d epanica!
Trebuie sa ma linistesc!

_
Bobitza
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
Pai nu mai intreba ... Stii ca iti va face generala? In alta ordine de idei cred ca e normal, si eu aveam stresul asta sa vad copilul. Eram stresata sa nu se intample ceva cu copilul, sa vad eu exact cum decurg lucrurile. Slava Domnului ca a fost rahi si la tura a doua. Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
stiu ca imi va face rahi!
deci la tine nu au fost probleme!
_
Bobitza
lorex spune:
intru sa fac capitol nou apoi ma retrag!
va tzuc! 
_
Bobitza

Nu reusesc sa rezolv problema asta.
!!! De unde ai luat suportul pentru cadita?
de gargaritz Alexis.
mami de
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi