HAI CLAUDETZ, BRAVO FLORICEL! pufuleti (131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Legat de infashat... eu am 2 bb-itze diametral opuse. Alena este gen Yannis, da din maini si din picioare de nici paturica nu sta pe ea, nicidecum scutecul. Si afara cand iesim ducem "lupte" pana reusim s-o imbracam in cosmonaut si chiar si dupa aceea abia se linisteste. Natalia, in schimb, vrea stransa si deshi o imbrac cu hainutze, uneori inainte de somn o infasor intr-un scutec sau intr-o paturica si nu se mai trezeste la prima tresarire. Dupa cateva minute de somn adanc o mai desfac un pic...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Ce dragut! Asa de mici si deja cu personalitati diferite! Tare te admir, larisel, cum reusesti sa faci fata fara sa te plangi

38 + Lucas + André (30.01.2006)

Pai eu am o mama de milioane care e o bunica ashishderea... si constituie un ajutor nepretzuit.

amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

lorex - am citit si eu despre dormitul pe burta si sindromul mortii subite. E doar o statistica, din pacate nu se stiu cauzele exacte.
De ce zici tu ca te paste depresia? Unde ti-ai pierdut optimismul ?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

I dont know..dar incerc sa-l regasesc...as avea mai putine emotii daca n-a s intreba ca disperata in stg si-n dreapta "cum a fost anestezia la tine?"..ca asta e problema mea.
Desi am mai facut din asta in coloana acu vreo 14 ani fara probleme, nush de ce acum mi-e frica, da nu vreau sa adorm cu din aia generala ca simt ca nu-s acolo si pierd momentul cel mai important: MAREA INTALNIRE CU MY PRECIOUS PRINCES!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

Daca faci rahi este foarte important sa nu misti capul din momentul cand ti-o face si pana ii trece efectul (adica 6-7 ore). Daca respecti asta garantat nu vei avea efecte secundare gen dureri de cap, ametzeli sau mai stiu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.dogarel...vreau si eu RABDACOL

printesa mea nu vrea suzeta sub nici o forma....eu pana km nu am avut asa noapte/probleme cu ea...am leganat-o in brate azinoapte,am pus-o pe picioare dimi ... maine despachetez carutul si incerc sa o mai pun in carutz/scoica ... si bineinteles k dk nu a dormit a stat la mn in brate,sau langa mn in pat ...patutul avea ace...dar doar aseara...akm e ok

soacra mea e ok...imi face cele mai bune prajituri...si nu ii cumpara nmk bebelinei fara acordul meu..ma intreaba dk vreau,dk mi se pare ok(mi-a luat o crema de galbenele nemteasca ptr fundulet...e mult mai ok dkt bepanten-ul) ...vine la noi in week(nu mereu) ... st multumita

s-a trezit....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

I dont know..dar incerc sa-l regasesc...as avea mai putine emotii daca n-a s intreba ca disperata in stg si-n dreapta "cum a fost anestezia la tine?"..ca asta e problema mea.
Desi am mai facut din asta in coloana acu vreo 14 ani fara probleme, nush de ce acum mi-e frica, da nu vreau sa adorm cu din aia generala ca simt ca nu-s acolo si pierd momentul cel mai important: MAREA INTALNIRE CU MY PRECIOUS PRINCES!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

Pai nu mai intreba ... Stii ca iti va face generala?
In alta ordine de idei cred ca e normal, si eu aveam stresul asta sa vad copilul. Eram stresata sa nu se intample ceva cu copilul, sa vad eu exact cum decurg lucrurile. Slava Domnului ca a fost rahi si la tura a doua.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

alexutzza, ema nu stie de accesorii, da' stie sa ceara atentie si caldura mea cand e in pat, carucior, scoica. sta ce sta, dar nu se linisteste daca ii vorbesc, mangai etc se linisteste in brate, plimbata, leganata. eu asa inteleg:plange, deci vrea ceva:le iau pe rand: papa, pamppers, etc si cand ajung la linistit inseamna ca aia vroia..

Exact la fel si la noi! Dar doar in cazul Nataliei. Cu Alena e mai greu...ea sare din bratze si rupe suzeta cand ii e somn...efectiv incerc sa o stapanesc ca sa ii fuga nervishorii ca nu stie sa adoarma si atunci o strang mai tare in bratze sau o legan pe perna si dupa ce se mai zbate un pic adoarme... pt 5 minute si o luam de la capt. Dar si cand adoarme klumea doarme multishor (chiar si 4 ore ziua si 5-6 ore noaptea ... cateodata ).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

soacra mea e ok...imi face cele mai bune prajituri...si nu ii cumpara nmk bebelinei fara acordul meu..ma intreaba dk vreau,dk mi se pare ok(mi-a luat o crema de galbenele nemteasca ptr fundulet...e mult mai ok dkt bepanten-ul) ...vine la noi in week(nu mereu) ... st multumita

s-a trezit....[/teal][/size=3][/font=Comic Sans MS]

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Eu folosesc crema cu zinc de la bubchen dupa fiecare kk si cateodata si dupa pipi si nu am avut nici macar o data vreo tentativa de rosheatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Alexutzzza, bine ai revenit!

La ce ti-a trebuit livretul de familie? Pentru ce dosar?
Mama a primit recomandata acasa sa ma duc sa-mi ridic banii de trusou (fabuloasa suma de 150ron). O sa ma duc... dupa Pasti .

Bine ca ti-ai revenit cu lapticul.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

la trusou nu mi a trebuit, mia trebuit ptr celelalte 2 (alocatii)

de Yannis

Merci. Eu le-am facut pe toate, mai putin pe cel pentru concediu de ingrijire copil. Dar pe ala nu l-ai facut nici tu, nu?

nu, abia in aprilie il fac....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

plateea - bine ai revenit. Ne era dor de dulcicurile tale speciale . Ce noroc ai tu cu socrii, sa-ti traiasca!

Nu pot sa nu ma intreb si eu ca mamaidepuiuti ce fel de soacra voi fi eu, cu 2 nore. Mi-am jurat la un moment dat sa nu uit prin ce am trecut eu si sa nu repet greselile altora

cris.dogarel - m-am prapadit de ras cu RABDACOL-ul. Vreau si eu, RABDACOL sirpo pt bebei si RABDACOL tablete pt copiii mai marisori . Ai reusit pana la urma sa o culci pe Ana la ea in camera si la ce varsta?

ayanna_xem - felicitari pt micuta crestina

dastefa - felicitari pt prima luna, sa-ti traiasca printesa! Si bine ai revenit!

RABDACOL avem doar solutie ptr nebulizare, adica inspira mami adanc ori de cate ori e cazul....da' merge si la copiii mai mari, care regreseaza spre bebelushenii
ana a dormit in camera ei si-n patutz pana la un an, cu metoda "barbara", lasata sa planga, ca asa zicea dr. Spock, pediatra si alte neamuri. mami plangea si ea la usa. de aici cred eu ca provin problemele ei ulterioare de somn: dupa un an s-a mutat in pat de copil si la fiecare trezire - cel putin 2 pe noapte, a cate 1-2 ore- se dadea jos si venea la noi.o insoteam inapoi, mangaiat, dat parul meu/manutza, etc. adormea ff superficial, daca plecam se trezea. asa ca dupa cateva luni de zombie, am mutat patul ei la noi in camera, la capul meu, astfel incat sa-i dau mana/parul pana adormea. a fost ok, tot se trezea pt apa, pp, etc, dar adormea repede inapoi.asa a fost pana la 5 ani juma, cand am 'shantajat-o' cu conditionarea: daca doarme la ea in camera, o lasam sa se joace cu o fata cu care altfel nu eram de acord. a acceptat, de dragul fetei sau...nu stiu. doarme cu lumina de la lampa aprinsa, aprindem lumina de la baia de pe hol ca sa "vada scarile", se scoala cel putin o data pe noapte, iar de cand e ema, mai des
repet, ma consider vinovata de somnul asta...anormal al ei.

nu cred ca vroiai un rasp asa de luuung, da' m-am descarcat si io

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Te pup! Anducu al meu pare copia fidela a Anei! Nici nu stiu ce sa zic, saraca de tine (si de mine) sau of mai sunt si altii, ca-mi faceam probleme ca al meu e unicul "insomniac" . Andu are 4 ani, pana la 1 an si un pic a dormit minunat (dupa cateva reprize de lasat sa planga) la el in patut.Dupa ce a inceput sa sara singur din patut, am inceput sa stam cu el pana adormea si l-am mutat in patul mare. Diferenta fata de Ana e ca el nu vine singur la noi (e tare fricos, desi are becul aprins pe holul dintre camere si veioza la el in camera) ci ne striga. Inca nu am cedat presiunii de al aduce la noi si nici nu prea vad unde am mai putea pune si patul lui, dar deja sotul meu petrece destule nopti in patul lui. In 4 ani, in afara de primul an cand era bebe si se trezea sa manance, copilul asta nu cred ca a avut 30 de nopti dormite fara sa se trezeasca. Azi noapte m-a trezit la 2 la pisu prima data, la 3 ca a auzit un zgomot si la 5 ca ploua si nu ii place zgomotul

Deci tu crezi ca suntem responsabile? O sa treaca, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mesteacan spune:

Saru-mana Larisel !

Saru-mana Ioana Fota !

39 sapt cu Matei- Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Noi plecam la plimbare. E asa un soare afara...

Mergi la inceput