HAI CLAUDETZ, BRAVO FLORICEL! pufuleti (131)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Legat de soacra, a mea este de milioane. Sta la o statie de noi dar nu vine niciodata neinvitata. Ne ajuta in principal cu Andreea. A stat la ea de la trei luni jumate cand m-am intors eu la servici. Statea cat eram noi la munca acolo si o luam cand veneam acasa. A fost si este f super din punctul asta de vedere. Ne face mancare cand vrem, ne sfatuieste, niciodata nu se baga aiurea. Unde mai pui ca e si medic pediatru .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Norocoaso! Si sta aproape, nici nu se baga, face mancare si e si pediatru Nu o imprumuti?

38 + Lucas + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui marse

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Ce bine e sa .Dupa o noapte fara am reusit sa vreo 2 ore .Bine ca au refacut forumu si merge bine acuma.Nici o veste de la cele 2 fete?Lorex a venit buretelul?

35+ Maria Alexandra

da, a venit buretelul si e fain!am si binus doi buretei mai mici de baie!
e roshu, da inca n-am avut pe cine sa-l probez
merita 15 lei. si am luat si lenjerie pt patut tot de pe saitul ala, lyla cu ursuleti!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

da' halatu', cat e halatu' te stresez si eu.
Cat ai platit posta?

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010)

cam scump fata de alte site-uri
17 lei prin posta romana si 27 prin curierat rapid, la usa!
incerc sa caut saitul...nu reusesc sa-l gasesc, dar ma straduiesc

_

L-am gasit!!
www.myreclama ilegala - avertizare/baia-si-igiena-copilului-c5/siguranta-la-baie-s25.html" target="_blank">ultima din dreapta jos AICI

Si lenjeria la fel, ultima de jos www.myreclama ilegala - avertizare/camera-copilului-c1/lenjerie-pentru-patuturi-copii-s67/set-lenjerie-patut-120x60-d72.html" target="_blank">AICI

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Oricum, credeti-ma ca eu o sa fiu dintre parintii aia pe care ii uraste toata lumea ce pleaca cu copii foarte mici in vacante, la teatru sau cine stie pe unde.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

si euuuu!! Deja maine mergem la niste prieteni la gratar...cu bebe, joi plecam in Grecia...cu bebe. Azi vroiam sa ma duc la primarie sa iau livretu ca m-a apucat disperarea ca eu vreau sa termin cu toate acum! si tati sa stea dimineata cu bb o ora acasa pana rezolv i cu livretu sa mearga mai tarziu la birou da aseara a primit un tel ca trebuia urgent sa fie dimineata la biro si el nu avea nici o problema zicea ok ma duc la birou ...cu bebe!!! deci e clara tendinta nu? pana la urma am zis io ca ok nu i asa graba ma duc luni la primarie sa se duca linistit la birou

de Yannis

io nush cum o sa fiu dar cert e ca nu suport parintii care vin la nunti sau petreceri tarzii cu copiii dp ei, mi se pare ca-i chinuie si ca ar trb anuntata protectia copilului

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Legat de infashat... eu am 2 bb-itze diametral opuse. Alena este gen Yannis, da din maini si din picioare de nici paturica nu sta pe ea, nicidecum scutecul. Si afara cand iesim ducem "lupte" pana reusim s-o imbracam in cosmonaut si chiar si dupa aceea abia se linisteste. Natalia, in schimb, vrea stransa si deshi o imbrac cu hainutze, uneori inainte de somn o infasor intr-un scutec sau intr-o paturica si nu se mai trezeste la prima tresarire. Dupa cateva minute de somn adanc o mai desfac un pic...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Ce dragut! Asa de mici si deja cu personalitati diferite! Tare te admir, larisel, cum reusesti sa faci fata fara sa te plangi

38 + Lucas + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

larisel, trebuie sa fie amuzant la tine in casa...
eu unghiutele le tai mai nou cat il tine tati in cadita, si se holbeaza unul la celalalt, ca altfel, zici ca il tai cu lama...

cris.d, cris.m... pe unde umblati?

feteleeee... inca 9 zile si ne luam adio de la odisee...
si nu am reusit sa egalam nr de capitole ale predecesoarelor..

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

aici sunt...mai tarziu,dar....

am avut super noapte...dupa baitza de la ora 8...s-a trezit la 23:00 (ca niciodata) si NU A MAI ADORMIT !!! pana dimi la 8:30 (pe picioare,leganata) ... CRUNT!!! o durea burtica...colicii astia ...am pus-o si la mine pe burta,am leganat-o...nmk nu avea efect...si apoi a dormit pana la 10:30 ... iar SHOW!!! si akm doarme de la 12:30 ...

si am facut si eu curatenie,am aerisit(tmp in care a stat cu buni la ea in camera )

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Lorex nu mai cauta saitu ca vad ac e cam scump asa mai bine iau din c-ta unde gasisem eu cu 25 ron si era transportu gratuit.

35+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

mie mi-a convenit pretul ca am luat produse de 130 de lei de la ei, din care buretelul a fost 15 lei

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

lorex - am citit si eu despre dormitul pe burta si sindromul mortii subite. E doar o statistica, din pacate nu se stiu cauzele exacte.
De ce zici tu ca te paste depresia? Unde ti-ai pierdut optimismul ?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

I dont know..dar incerc sa-l regasesc...as avea mai putine emotii daca n-a s intreba ca disperata in stg si-n dreapta "cum a fost anestezia la tine?"..ca asta e problema mea.
Desi am mai facut din asta in coloana acu vreo 14 ani fara probleme, nush de ce acum mi-e frica, da nu vreau sa adorm cu din aia generala ca simt ca nu-s acolo si pierd momentul cel mai important: MAREA INTALNIRE CU MY PRECIOUS PRINCES!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

alexutzza, ema nu stie de accesorii, da' stie sa ceara atentie si caldura mea cand e in pat, carucior, scoica. sta ce sta, dar nu se linisteste daca ii vorbesc, mangai etc se linisteste in brate, plimbata, leganata. eu asa inteleg:plange, deci vrea ceva:le iau pe rand: papa, pamppers, etc si cand ajung la linistit inseamna ca aia vroia..
cat despre loc: ema doarme seara dupa baie in patutz, pana la prima trezire, 3-4 ore, apoi la mine pe burta, langa mine in pat pana dimi. ziua e peste tot cu mine:scoica, landou, carrier, bratze si...de la capat
de acord cu rutina, desi nu se pupa cu plecatul cu bb peste tot, prieteni, concedii, birou, nu? ca asa ar trebui sa doarma oriunde, mai putin in patul lui, pe care nu-l poti cara peste tot, nu?
io si de asta sper sa fie ok cu cele 5-7 locuri de dormit, ca vreau sa poata dormi oriunde, adormita de mami, ana sau tati, cine se nimereshte la impins carutzu/leganat scoica.
ofc, fiecare face cum ii e bine. mami relaxata si bb fericit e important sa fie, restul e...colateral

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

legat de infasat si eu o puneam intr-o paturica subtire la nani, in asa fel ca sa-i tina manutele si sa poate dormi, altfel se trezea - asta cam vreo 3 sapt, acum nu mai e nevoie

si eu incerc sa o obisnuiesc sa doarma in patut, nu la noi in brate; daca nu adoarme dupa ce papa, o pun in patut si sta linistita o vreme; daca incepe sa tipe, ma duc la ea si o ridic cateodata sa mai dea aerul afara (daca e cazul - plange altfel cand o doare burtica) sau doar o linistesc, o mangai, vorbesc cu ea, ii dau suzeta si dupa cateva reprize d-astea adoarme.
asta nu prea imi reuseste cand e tati acasa , ca el mi-o cam plimba si mi-e teama sa nu o invete asa....

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

Eu sunt Marcu!
www.simonasibogdan.piczo.com/madalina-19ianuarie2010?cr=1" target="_blank">Eu sunt Madalina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

lorex...dk tot poti decide eu zic sa alegi 1 MARTIE ...ar fi si pacat..o zi atat de frumoasa

La ora 3 noaptea? cum supravietuiesc io pana atunci fara somn?? ca banuiesc ca n-o sa mai pot dormi cu 2 nopti inainte... im so scared...

_

eeee...rezisti tu ptr bobitza

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput