HAI CLAUDETZ, BRAVO FLORICEL! pufuleti (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

deci se reactioneaza numai dk face cnv prezenta...hmm...a zis bn lorex...ai promis

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

pai ma rusinez tare, tare cand ma prinde cineva prin preajma, parca as sta la spionat si, in plus, nu-i politicos sa nu raspunzi la prezenta
Dar am o scuza (intotdeauna se gaseste una, nu-i asa?), ca incercam sa recuperez din urma.
Inca n-am vazut capitolul in care mi-ati facut galerie. Am reusit sa citesc in spital cateva pagini, dar apoi am ramas fara bani pe tel.
Si ca tot veni vorba, mersi cristies pt transmiterea mesajului si pt urari si gargaritz-ul scump.

38 + Lucas + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mesteacan spune:

Buna fetelor la amiaza !

Eu nu am dormit aproape deloc asta noapte ma antrenez pt bebe ? ! Am dormit in schimb de la 9 la 12 ziua, ce ciudat suna, dar nu e prima oara . . .

Nu am reusit nici asta noapte, nici acum sa citesc din capitolul trecut, aveam un pic de recuperat, nici voi nu puteti accesa capitole vechi astazi?

Va rog frumos sa imi dati si mie pe pm adresa comuna de mail si parola, ca nu am nici un nr de telefon sa va anunt in caz de se declanseaza nasterea.

Va ma duc sa pap si sa ma pregatesc ca la 4 merg la consultatie la doctoritza.

39 sapt cu Matei- Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Lorex nu mai cauta saitu ca vad ac e cam scump asa mai bine iau din c-ta unde gasisem eu cu 25 ron si era transportu gratuit.

35+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata fetele, cochetele! hai sa fim hai si sa facem si astazi precum fluturasii.

mai am tort, asa ca astazi va poftesc la tort diplomat, cu spuma de cafea, o bunatate si jumatate! plus un ceai cald si aromat, asa, ca sa nu va las pe uscat.

am si eu o problema. (bine, recunosc, am mai multe, dar ma limitez la una pe zi!) bbTo doarme numai infasat. daca ii dau drumul si il las cu manutele si piciorusele libere, se foieste, se invarte, se bate singur, si... in max 15 min se trezeste. plus ca am momente cand nu reusesc sa il alaptez daca nu e infasat, ca n-are stare si incepe sa urle la titi. vad ca bb-ii vostri sunt bine mersi liberi, nu legati ca hotii de cai. cum reusiti?

a, si... inca ceva. al meu, doarme ziua, cand eu am treaba, si ma fatai de ici colo, dar noaptea... ioc. plus ca noaptea 20 min doarme, 10 suge, si tot asa... pana pica mami in cur, vin fortele nato, mami stoarce supply, lasa in bibe, si trece in dormitor si doarme vreo 3-4 ore ca lemnul. vreau sa ii scot bibe din timpul noptii, dar daca ma tine in pozitie de drepti, nu rezist. am si eu nevoie de cateva ore de somn, totusi. am decretat azi de dimi la sot ca duminica i-l dau in brate, ma trezesc sa pompez food pt pastaie, si sa beau apa sa nu ma stafidesc, si in rest... 24 de ore sa nu vad sa nu aud... HAI, CA SE TREZESTE! sa se descurce 3 oameni cu el, ca eu vreau sa dorm... si o saptamana daca se poate!

daca mai doarme, intru sa recuperez si sa mai raspund si eu una alta!

u all, si... o zi frumoasa sa avem! in special, un buchet de pt burtici. ce bine era 2in1... ce somn... ce trai... dormiti, dragele mele, ca eu acum regret fiecare ora pe care as fi putut sa o dorm in toata viata mea, si nu am facut-o...

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

si printesa mea tot infasata doarme...akm ei se sperie de manute....si dk nu au manusi se si zgarie

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mesteacan spune:

Sper ca am reusit sa activez PM

39 sapt cu Matei- Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

alexutzzza adevarat graiesti tu acolo...pare atat de simplu de pus in practica...dar ... Mai ales cu patulul...cand incepem munca...nu stiu cum vom face.Sper sa ne dezobisnuim pana atunci.

stiu ca vor sa pape non-stop din cauza ca in uter nu erau privati de mancare, leganat...tot din uter unde au crescut si i-am leganat de cate ori ne-am miscat...bataile inimii, caldura trupului...nu stiu ce sa zic si cum e mai bine.in spital mi-au zis sa-l tin langa mine in pat ...era marait...ca simte caldura mea si se linisteste...si asa a fost. Faza e ca nu stiu cand plange ca l-am invatat asa sau ca are nevoie de mine, de dragostea mea. Sunt prea mici ca sa fie rasfatati,...au nevoie sa se simta ocrotiti,protejati.Parerea mea!

din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

hi!
am citit si-am tot citit si-am uitat ce-am vrut sa zic!

felicitari dastefa pentru prima lunita a Mirunei! sa fie sanatoasa si sa aiba parte de o viata frumoasa!

multumim cris.dogarel pentru urari! adevarat, azi implinim si noi o luna!

am tot citit despre vaccin si cu prima ocazie verific si eu locul vaccinului sa vad cum e...

aaa... s-a trezit, ii e foame
trimit mesajul si revin

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

Eu sunt Marcu!
www.simonasibogdan.piczo.com/madalina-19ianuarie2010?cr=1" target="_blank">Eu sunt Madalina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Neata, asa mai pe la pranz. Noi raportam o noapte sexy rau, prima de cand am venit din spital si, culmea, nu din cauza bebecului ci din cauza fratiorului mai mare
André aparent a reactionat bine, il iubeste tare pe bebe, ii da pupici, il tine in brate (spre groaza mea), dar s-a bebelusit groaznic. Se prosteste, tipa, sare si cere foarte multa atentie. Stiu ca e normal, dar e asa obositor cateodata. Incercam sa-i dam toata atentia, chiar mai multa decat inainte, ii spunem ca il iubim enorm, petrecem timp numai cu el, atat eu (mai putin) cat mai ales tati. Toata lumea imi spune ca e normal, asa ca astept sa treaca. A, si se trezeste noaptea de 2 ori, ca si bebecu´

Ma duc sa citesc din urma capitolul asta si revin

off...tre sa fie tare epuizant...

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

plateea - bine ai revenit. Ne era dor de dulcicurile tale speciale . Ce noroc ai tu cu socrii, sa-ti traiasca!

Nu pot sa nu ma intreb si eu ca mamaidepuiuti ce fel de soacra voi fi eu, cu 2 nore. Mi-am jurat la un moment dat sa nu uit prin ce am trecut eu si sa nu repet greselile altora

cris.dogarel - m-am prapadit de ras cu RABDACOL-ul. Vreau si eu, RABDACOL sirpo pt bebei si RABDACOL tablete pt copiii mai marisori . Ai reusit pana la urma sa o culci pe Ana la ea in camera si la ce varsta?

ayanna_xem - felicitari pt micuta crestina

dastefa - felicitari pt prima luna, sa-ti traiasca printesa! Si bine ai revenit!

RABDACOL avem doar solutie ptr nebulizare, adica inspira mami adanc ori de cate ori e cazul....da' merge si la copiii mai mari, care regreseaza spre bebelushenii
ana a dormit in camera ei si-n patutz pana la un an, cu metoda "barbara", lasata sa planga, ca asa zicea dr. Spock, pediatra si alte neamuri. mami plangea si ea la usa. de aici cred eu ca provin problemele ei ulterioare de somn: dupa un an s-a mutat in pat de copil si la fiecare trezire - cel putin 2 pe noapte, a cate 1-2 ore- se dadea jos si venea la noi.o insoteam inapoi, mangaiat, dat parul meu/manutza, etc. adormea ff superficial, daca plecam se trezea. asa ca dupa cateva luni de zombie, am mutat patul ei la noi in camera, la capul meu, astfel incat sa-i dau mana/parul pana adormea. a fost ok, tot se trezea pt apa, pp, etc, dar adormea repede inapoi.asa a fost pana la 5 ani juma, cand am 'shantajat-o' cu conditionarea: daca doarme la ea in camera, o lasam sa se joace cu o fata cu care altfel nu eram de acord. a acceptat, de dragul fetei sau...nu stiu. doarme cu lumina de la lampa aprinsa, aprindem lumina de la baia de pe hol ca sa "vada scarile", se scoala cel putin o data pe noapte, iar de cand e ema, mai des
repet, ma consider vinovata de somnul asta...anormal al ei.

nu cred ca vroiai un rasp asa de luuung, da' m-am descarcat si io

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

oani_2002 - Si vecina mea a avut aceiasi problema cu fetita mai mare. Se trezea plangand noaptea. I-a trecut de la sine dupa vreo luna. Probabil cand s-a mai obisnuit cu ideea. Multa putere va doresc sa rezistati!!

cristies - Andreea mea s-a linistit dupa botez si a terminat si cu colicile .

lorex - am citit si eu despre dormitul pe burta si sindromul mortii subite. E doar o statistica, din pacate nu se stiu cauzele exacte.
De ce zici tu ca te paste depresia? Unde ti-ai pierdut optimismul ?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput