HAI CLAUDETZ, BRAVO FLORICEL! pufuleti (131)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui plateea

mi se pare mie sau se umplu mai cu spor capitolele zilele astea?

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

pt ca am aparut eu

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

38 + Lucas + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

lorex - am citit si eu despre dormitul pe burta si sindromul mortii subite. E doar o statistica, din pacate nu se stiu cauzele exacte.
De ce zici tu ca te paste depresia? Unde ti-ai pierdut optimismul ?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

I dont know..dar incerc sa-l regasesc...as avea mai putine emotii daca n-a s intreba ca disperata in stg si-n dreapta "cum a fost anestezia la tine?"..ca asta e problema mea.
Desi am mai facut din asta in coloana acu vreo 14 ani fara probleme, nush de ce acum mi-e frica, da nu vreau sa adorm cu din aia generala ca simt ca nu-s acolo si pierd momentul cel mai important: MAREA INTALNIRE CU MY PRECIOUS PRINCES!

_

Daca faci rahi este foarte important sa nu misti capul din momentul cand ti-o face si pana ii trece efectul (adica 6-7 ore). Daca respecti asta garantat nu vei avea efecte secundare gen dureri de cap, ametzeli sau mai stiu ce.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Merci Larisa, stiu asta, insa era vb de niste efecte secundare in tp operatiei.
cica n-ar fi asa buna anestezista noastra si ca unele fete au avut simtome gen senzatie de sufocare, una zicea ca a simtit usturime tot timpul...
ma gandesc ca oricum unele au mania de a exagera cand povestesc si apoi din gura in gura se face din tzantzar, armasar...ma autoincurajez si eu..

Nu stiu ce-i cu mine, ca undeva ..inside me, stiu ca o sa fie bine si frumos totul, insa mintea...cauta parca motive d epanica!
Trebuie sa ma linistesc!

_

Si eu am experimentat un pic de senzatie de sufocare, dar nimic de speriat...mai mult aveam senzatia ca sunt amortita de la gat in jos, parca nu-mi simteam nici pieptul si mi-era greu sa respir. si nici voce nu prea aveam, desi vorbeam cu glas tare tot ce "iesea" era o soapta de tot trebuia sa se aplece anestezistul cu urechea la gura mea ca sa auda ce spun. Dar toata faza asta n-a tinut decat maxim 2 minute si in timpul asta m-am straduit sa raman calma si sa respir adanc din tubuletul ala cu oxigen pe care mi l-au pus la nas. Totul tine si de tine si de modul tau de a percepe ce se intampla...mie mi s-a parut super ok in timpul nasterii si dupa, exceptand faza aia de care povesteam mai sus....dar si aia s-a rezolvat simplu, asa ca...in concluzie, e ok cu rahi.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

CAP 132

Asteptam vesti de la Lalitica, Claudetz, rlc_sanador, monica333!!!

Mergi la inceput