Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Racusor acea reteta cu ouale fierte cu laptele este postata de andreea84, eu eram cu cea de-a doua cu albusurile batute cu frisca. Acum o faci cum consideri, sunt sigura ca o sa-ti iasa buun si sa ne pui poze sa-l vedem.
Poti sa iei frisca HULALA si mai este o marca pe care o folosesc, dar nu imi mai amintesc cum se cheama, are cutie albastru cu alb si nu scrie romaneste demirea...upf....am un lapsus acum.....aaa...este de la MEGGLE si se cheama CREME PATISSERE.
Poti amesteca si cu un tel nu neaparat cu mixer, cu blender nu am incercat nu stiu cum iese.

***************************************************
Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

neata delfinariu!

maine intram si noi in 13 sapt!!
si va rog...numai vb de parjituri...sunt singurele lucruri a care pofteste fata mea si nu de alta dar bubuie glicemiaaa!!!!

Glumesc bineinteles! ii multumesc lui DD ca imi stapaneste pofta de dulce...ca altfel nu as fi fost printre voi!

pupici!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Daa, ou intreg. Si tot un TOTAL AMESTECAT am si eu. As pune niste poze cu ale mele "opere de arta", dar ma tem sa nu starnesc pofte.

Frisca-am folosit si Hulala, si Meggle si frisca din piata, de la micii producatori, doar ca aceea a fost foarte scumpa. Daca faci din smantana naturala, ea trebuie sa fie grasa, altfel nu se intareste.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Racusor acea reteta cu ouale fierte cu laptele este postata de andreea84, eu eram cu cea de-a doua cu albusurile batute cu frisca. Acum o faci cum consideri, sunt sigura ca o sa-ti iasa buun si sa ne pui poze sa-l vedem.
Poti sa iei frisca HULALA si mai este o marca pe care o folosesc, dar nu imi mai amintesc cum se cheama, are cutie albastru cu alb si nu scrie romaneste demirea...upf....am un lapsus acum.....aaa...este de la MEGGLE si se cheama CREME PATISSERE.

***************************************************
Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)



mercic! nu mai stiam cine a postat dar stiam ca tu faci cu albusurile separat...asa asa face si eu (din mica mea experienta cu alte prajituri e mai bine), dar acum mi-e frica sa mananc albusuri crude



Bulina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata fetelor.. eu sunt o lenesa si ma trezesc mai tarziu.. deh ..daca nu lucrez.. nu mai vorbiti de prajituri va roggg..de ieri se pare ca devin incet incet cea dinainte..pt ca am inceput sa poftesc iar...mi groaza, eu eram inainte o mancacioasa si jumatate.. acuma in 3 zile am pus o jumatate de kg.. nu-i bine...

14+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Enik. relax, nu se asimileaza juma de kg asa repede, e probabil prin tranzit, nici nu zic sa dai buzna-n frigider, dar ia-o usurel, nu te impacienta.

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Racusor acea reteta cu ouale fierte cu laptele este postata de andreea84, eu eram cu cea de-a doua cu albusurile batute cu frisca. Acum o faci cum consideri, sunt sigura ca o sa-ti iasa buun si sa ne pui poze sa-l vedem.
Poti sa iei frisca HULALA si mai este o marca pe care o folosesc, dar nu imi mai amintesc cum se cheama, are cutie albastru cu alb si nu scrie romaneste demirea...upf....am un lapsus acum.....aaa...este de la MEGGLE si se cheama CREME PATISSERE.
Poti amesteca si cu un tel nu neaparat cu mixer, cu blender nu am incercat nu stiu cum iese.

***************************************************
Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

oauuuuu,ce gospodina sunt!pardon,n-am postato eu caci daca as fii sigura ca iasa as zice:DA,E SCRISA DE MINE SI FOARTE BUNA!dar na ca nu este a mea,eu tortul diplomat intotdeauna l-am facut din ou crud,fiert nici nu stiam ca se poate,dar albusurile fierte cum le mai bati?la mine este altfel,adica pun la inmuiat gelatina,pe urma separat bat albusurile,frisca,le bag la frigider si pe urma pun la fiert gelatina la abur,adaug galbenusurile crude,zahar pruda,fructe confiate,arome,pana se formeaza o crema uniforma,separat pregatesc ex.:chiuveta cu apa,pun in ea vasul cu gelatina calda,mestec pana se raceste la temperatura degetului,adaug albusurile,frisca,amestecarea se face de jos in sus si cand incepe sa se intareasca scot vasul din apa rece.rastorn peste tava pregatita anterior cu piscoturi stropite cu un amestec facut din zeama de la fructele din compot si 50gr.rom
o aranjez un pic,o bag la frigider si ma mai uit la ea peste 2ore,abia dupa aceea o scot din tava cu ajutorul unei pungi care se pune prima data pe tava si apoi piscoturile,punga poate fii si cea de alimente,orice,numai sa nu lipeasca si incep cu ornarea,frisca,fructe,cioco alba sau neagra rasa,etc
pofta buna!

16+ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

eu am trimis carticelelesa crestem copiii

16+ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

ELENA,mie nu-mi deschide gmail!
dadu-i din picasa la gmail(in partea de stanga sus)si de30min gandeste daca deschide(redirecting)asta imi scrie

16+ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ce bucatarese sunteti toate!!!!!!! Eu sunt cam antitalent la bucatarie si incep sa-mi fac pb ca nu ma voi descurca cand va incepe copilul sa pape mancare gatita.

Paula, 17+ cu

Mergi la inceput