Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
maya71 spune:
Neata burtici! Ce bine ar fi sa fie o minuta la tot ce se vb in de peste zi... Imi tot zic... sa nu uit sa spun 'Bun venit noilor burtici cu delfinasi', sa
cesc mamicile care au venit de la doctor, vad retete de 'torturiii'....
, mamici care sarbatoresc
... asa ca... ma duc sa/mi fac un ceai si fac minutaaaa.
Se poate sa primesc si eu parola la mail comun, la poze o am...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Un tatic intra in farmacie cu baietelul de 8 ani de mana....
Baiatul vede un prezervativ si-l intreaba pe taica-su:
- Tata, ce-i asta?
- Acesta este un prezervativ, fiule. Barbatii le folosesc atunci cand fac sex, pentru a se proteja pe el si pe partenera, de boli sau de sarcini nedorite....
- A, da taticule, am auzit despre asta la scoala...
Apoi copilu' vede cutia de 3 prezervative si intreaba din nou:
- De ce sunt 3 in cutie?
Taica-su ii spune:
- Sunt pentru baietii de la liceu, un prezervativ pentru vineri, unul pentru sambata si unul duminica...
- Uauuu... ce interesant...
Apoi observa pachetul de 6 prezervative:
- Si aici de ce sunt 6 in cutie?
- Acestea sunt pentru baietii de la facultate: doua vineri, doua sambata si doua duminica...
- Uauuu.... ce interesant...
Apoi vede pachetul de 12 si intreaba si mai mirat:
- Astea pentru ce mai sunt?
- Acestea sunt pentru barbatii insurati: unul pentru ianuarie, unul pentru februarie, unul pentru martie.....
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+
arissa spune:
Imi cer scuze pentru greselile de mai sus, viteza...
Oana, felicitari! Nu-mi vine sa cred ca suntem la jumatate.Eu mai am cateva zile, cu ocazia asta mi-am amintit sa schimb si eu semnatura.
O zi frumoasa si usoara tuturor!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 19+
ochidut spune:
fetelor, vreau si eu parola la mailul comun si la poze; sper sa ma descurc
dragaica, stai linistita, fiecare copil are ciclul lui de somn si joaca; ce sa mai zic eu de a mea, care acum la eco de 20 s a stat in cap tot timpul . Oricat s-a chinuit doctorul ea nu a vrut sa se miste deloc de acolo, ma speriasem si eu la un moment dat si am intrebat daca e normal.
si a apucat-o miscarea noapte pe la 11 cand vroiam si eu
20 + cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Un tatic intra in farmacie cu baietelul de 8 ani de mana.... Baiatul vede un prezervativ si-l intreaba pe taica-su: - Tata, ce-i asta? - Acesta este un prezervativ, fiule. Barbatii le folosesc atunci cand fac sex, pentru a se proteja pe el si pe partenera, de boli sau de sarcini nedorite.... - A, da taticule, am auzit despre asta la scoala... Apoi copilu' vede cutia de 3 prezervative si intreaba din nou: - De ce sunt 3 in cutie? Taica-su ii spune: - Sunt pentru baietii de la liceu, un prezervativ pentru vineri, unul pentru sambata si unul duminica... - Uauuu... ce interesant... Apoi observa pachetul de 6 prezervative: - Si aici de ce sunt 6 in cutie? - Acestea sunt pentru baietii de la facultate: doua vineri, doua sambata si doua duminica... - Uauuu.... ce interesant... Apoi vede pachetul de 12 si intreaba si mai mirat: - Astea pentru ce mai sunt? - Acestea sunt pentru barbatii insurati: unul pentru ianuarie, unul pentru februarie, unul pentru martie..... ![]() ************************* Mihaela, ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Cris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Neata si de la mine ![]() va doresc o zi usoara care sa treaca cat mai repede ![]() ...si fac cinste azi ![]() ![]() ![]() ![]() You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana ![]() ![]() Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Felicitari, Oana!!!!!!!!!
![](floare.gif)
Paula,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
maya71 spune:
AAAA, se vb acum cateva zile de creme, deodorante si farduri... E o revista 'PSYCHOLOGIES'(preferata mea/o devorez) unde se 'trateaza' tot felul de subiecte iar la 'Dosarul' MINTE SI CORP e un articol 'Decodeaza ambalajele produselor cosmetice'(cateva reguli simple care iti vor permite sa intelegi mai bine formulele inscrise pe ambalajele cosmeticelor tale... rigorile bio si tot felul de retete sanatoase)- luna Octombrie 2009.
Daca intereseaza... o sa/l postez.
racusor2010 spune:
eu am reteta asta (combinata Alina2005 cu Belu :P)
Tort diplomat
3 oua
300 ml lapte
1 l frisca lichida
50 g gelatina granule, nu praf
100 g zahar
Piscoturi de sampanie ( 2 pachete duble)
Fructe
Compot de ananas sau de orice fel
Zahar vanilat
Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa. Laptele se amesteca cu zaharul si cele 3 oua si se pun la fiert. Cand da in clocot, se stinge focul si se adauga gelatina inmuiata. Se amesteca bine, pana se topeste toata gelatina.
Frisca se bate bine (daca vreti, adaugati zahar vanilat) si cand prima compozitie este la temperatura camerei, se adauga si frisca si se amesteca prin rasturnare.
Tapetati vasul in care faceti tortul cu folie transparenta si adaugati cateva fructe pe fund (pentru ca va fi intors si fructele vor fi deasupra). Pe margini asezati vertical piscoturile inmuiate foarte putin in compot. Apoi puneti un strat de crema, unul de fructe si tot asa, pana cand la sfarsit sa se termine cu crema. Atentie sa nu faceti ca Alinutza (Bumblebee) si sa puneti prea multe fructe, pentru ca se va lasa. Se da la frigider si a doua zi se rastoarna, ajutandu-ne de folia de pe margini.
Sper ca ati inteles cum sa faceti si daca il incercati, sa va iasa bine. Eu iubesc tortul asta pentru ca e usor de facut si light.
Tot cam in genul asta este si ala al meu , doar ca eu nu folosesc piscoturi, gelatina o inmoi in zeama de la compot, iar aia o pun la foc cu galbenusurile si ce mai este si cand se raceste un pic o amestec cu albusurile spuma( astea amestecate in prealabil cu frisca). Tot asa pun in oala cu folie, doar ca eu nu am strat+crema ci un TOTAL AMESTECAT.
Arrisa, asa faci si tu? cu ouale intregi la fiert?
mercic
Bulina 20+
racusor2010 spune:
si inca ceva pls pls....ce fel de frisca lichida sa cumpar? exista o marca mai buna?
aaaa, si eu nu am mixer :( am un blender care are si un capat ca un tel...oare e ok sa il folosesc pe ala? am incercat sa il folosesc o data si nu era o oala foarte inalta si a inceput sa improste
v-am zis ca sunt novice..sa nu radeti
ma pregatesc acum pentru cand o veni bebe si o sa-l rasfat :)
Bulina 20+