Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena ai niste fete foarte frumoase si talentate si un sot care are aptitudini de martir .
In week-end fac si eu poze si am sa le pun pe picassa , pentru ca asa e frumos...eu stiu cu cine vb, ar tb sa stiti si voi cum arat eu.

Paula, 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata si de la mine

Florentina multumim de tratatie

Bun venit noilor mamici! Sarcina usoara si la termen

Azi e vineri!!! Yuuuppiii!!!

Elena sa stii ca am cautat reteta ta de tort diplomat de la Craciun si poate reusesc sa o fac in weekend :) ca duminica facem un an de la cununia civila

Dar o intrebare...tu pui albusurile batute spuma separat, nu le pui la fiert cu galbenusurile si laptele...dar noi nu avem voie sa papam nimic crud acum, mai ales ouale trebuie sa fie bine fierte....are ceva daca daca oun ouale intregi la fiert?

De fapt inca o intrebare.....daca gasesc la cofetarie frisca naturala pot sa folosesc? Oare cat imi trebuie? incerc sa fac eu cu frisca lichida..dar daca nu imi iese e prima data cand ma bag la asa ceva

O zi minunata!!

Bulina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Andreea,

Multa bafta!!

Bulina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata burtici si mamici!

puiutz_mic, eu nu fac compot, nici nu stiu daca se poate face, doar gem.. insa nici din ala nu am facut (pt ca am inteles ca prinde un gust metalic). In schimb painea e dementiala (alba, dulce, integrala.. poti lasa doar la framantat si dospit si apoi impletesti tu si pui in tavi - cozonaci de ex, aluat de pizza)

Iuliaandreea, Lacramioara bine ati venit! Sarcina usoara si la termen!

Geanina, felicitari pentru rezultatele la DT si pentru vestile bune despre bebe!

beluistef, tare simpatice fetele tale.. cum il aranjeaza pe taticu

racusor2010, la multi ani fericiti in continuare!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata si de la mine

Biiiiiine mai este acasa , pacat ca este doar o zi....

Am intrat sa va salut si apoi o sa ma apuc de treaba ca am atata de nu-mi vad capul...cum aseara am lasat fetele sa-si faca de cap, va imaginati cum arata prin casa . Asa ca am program de , sper numai sa apuc sa fac tot ce am de facut, sa ma lase ....aaaaa. si uitasem .

Racusor albusurile se bat spuma cu un pic de sare si se amesteca cu jumatate din cantitatea de frisca..nu ai cum sa le fierbi pentru ca nu mai au aceeasi forma dupa. Daca nu gasesti reteta o mai postez odata.
Frisca lichida este foarte usr de facut...o pui intr-un vas si dai drumul la mixer pana se intareste foarte bine...SI GATA . Nu ai cum sa nu reusesti cu ea.
A, multi ani fericiti inainte...aniversare placuta

Astazi sper sa fac si eu poze la burta si sa le postez.

Otilia intr-adevar eu sunt bruneta si nu ma inrosesc imediat cand merg la plaja. DOar ca acum am observat ca cearcanele de la ochi s-au mai inchis la culoare si-mi da un aspect de "zombi" .

Andreea bafta astazi la eco si sa vii cu vesti bune.

Al meu saracu si astazi dimineata ma intreba daca i-a mai ramas ceva din "babrie" de aseara....zicea sa nu vada astia de la lucru si sa-l intrebe daca s-a machiat.

O zi cat mai usoara

p.s. Mai intru sa vad ce postati....

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iuliaandreea spune:

Buna dimineata tuturor! Mersi pt urari, asa sa fie

As vrea si eu parola de la contul de fotografii si de la cel de mail, daca se poate ;)

Fetelor, va rog sa imi spuneti daca ati auzit de doamna doctor Stanga Anca (din Bucuresti) si ce parere aveti de spitalul Euroclinic?

Am fost saptamana asta la doamna doctor, pare f de treaba, dar m-ar ajuta daca as mai primi cate o parere

Mersi si sa aveti parte de o zi cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata si de la mine

va doresc o zi usoara care sa treaca cat mai repede

...si fac cinste azi pentru ca schimbam saptamana ...am ajuns la jumatate si nu imi vine sa cred cum a tercut atat de repede ...de acum incepe numaratoarea inversa

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 20+ cu

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata mamici si burtici!

N-am mai putut sa intru aseara pe forum , imi tot dadea eroare.

Bun venit Iulia si Lacramioara, sarcina usoara si la termen .

Azi noapte am batutu recorsul personal de dua la toaleta. DE patru ori si dimineata a cincea oara.

Andreea, iti tinem pumnii la morfofetala.

Elena, ce familie frumoasa sunteti. Spor la treaba si ai grija sa nu te obosesti prea tare.

Puiut mic, Enik are poze in link la semnatura pe cont separat de picasa.

Racusor, aniversare frumoasa!

Va si o zi frumoasa va doresc

Cris 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Oana acum chiar este vineri , gata ai ajuns la jumatate, tot atat inainte si bebe sanatos.Poti sa stii ca nici nu-ti dai seama cum au trecut saptamanile astea. Acum VREM POZEEEEEE, ai tot zis ca pui si nu ai pus, hai sa vedem burtica la 20 de sapt.

Cris multumesc si incerc sa fac atat cat pot, cat nu...c'est la vie...

Michelle

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata si de la mine!

Iulia, Lacri, Bine ati venti, sarcina usoara!
Elena, am vazut pozele, veselie la voi acolo. Bravo lui tati pentru rabdare.
Andreea, sa vii cu vesti bune de la eco!
racusor, multi ani fericiti impreuna. In legatuira cu diplomatul, sa stii ca nici mie nu-mi place ideea de albus crud in compozitie, asa ca pun mereu oul intreg la fiert. Iese foarte bun. Cand pui si fructe, e un deliciu .

Merg si eu pe la treburi, azi colegul de birou are o zi de CO si sunt cam incarcate. Ce bine ca e vineri!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 18+

Mergi la inceput