Locul fetelor Nou-Venite (70)
Raspunsuri - Pagina 14
violab spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Ceva bun? Eu deseara ies la o pizza ca e ziua unui prieten si aici cam asa se poarta.Se merge la o pizza. Apropos. Tu cite FIV-uri ai facut?
Anul asta voi fi mamica!
cora79 spune:
Vio,un singur FIV am facut si o inseminare,din pacate nu mai am banuti pentru FIV 2,nu am twerminat creditul
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Vio,un singur FIV am facut si o inseminare,din pacate nu mai am banuti pentru FIV 2,nu am twerminat creditul "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Of. Imi pare tare rau. Sper sa se rezolve curind si sa fie norocos numarul 2.
Anul asta voi fi mamica!
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Of. Imi pare tare rau. Sper sa se rezolve curind si sa fie norocos numarul 2. Anul asta voi fi mamica! |
cora79 spune:
Monica Anghel este insarcinata....,acum am auzit la pro tv
violab spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Si eu sa stii ca am avut doze de cal. Am facut protocolul lung. Acum o sa incerc cu cel scurt sa vedem cum raspund. Intre timp ma documentez si eu sa vad ce vitamine sa iau pina atunci.
Anul asta voi fi mamica!
cora79 spune:
Vio,trebuie sa reusesti la FIV 2,nici nu ma gandesc la altceva,decat la ziua cand vei avea un beta frumos
cora79 spune:
Vio eu am luat ca tratament de sustinere asa: 6 arefam(progesteron ovule) pe zi,omega 3,acid folic plus B-uri,aspenter (o tableta pe zi) din prima zi de stimulare si pana la beta
violab spune:
Merci Cora. Asa sa fie. Trombo-ass si aspenter sunt cam acelasi lucru, nu?
Anul asta voi fi mamica!