Locul fetelor Nou-Venite (70)
Raspunsuri - Pagina 13
trutzi spune:
Daaaaaaaaaaaaaa
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 neata... azi e vineri ! LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA http://zilepentruluciana.wordpress.com/ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Eu vreau un ceiut
citat din mesajul lui violab Neatza la fete cucuiete. Va invit la o sau ceiut sau ce vreti voi. Anul asta voi fi mamica! |
trutzi spune:
Cum adica ai renuntat la odisee? Nu renunta ca acolo ai mult mai multe de discutat cu fetele, mai ales in perioada asta. In plus dupa ce se termina odiseea si veti fi mamici o sa va ajutati in diferitele "probleme" care vor aparea, mai ales ca esti la primul copil. Daca erai la al doilea, al treilea erai mai experimentata si nu mai aveai nevoie de atatea sfaturi.
citat din mesajul lui nike974 arianna,inscrie-te la odisee,dar ramai si aici,ca altfel.........ne suparam.eu am renuntat la odisee,din motive obiective. imi e f rau azi.am viroza cu complicatii.sper ca bebelul meu eok. |
lorin7774 spune:
fetele, ce-i cu linistea asta ?
aaa, sunteti deja in week-end si petreceti !
e asa soare si frumos afara...canta pasarelele...
cred ca m-a lovit astenia de primavara
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
violab spune:
Am revenit si eu. Am fost la coafor si la prinz la socrii. Si la noi e soare si frumos. Sper sa fie asa cind ajung in tara.
Anul asta voi fi mamica!
nike974 spune:
fetele,
trutzi, la odisee nu maiintru atata timp cat agresivitatea si lipsa de bunacrestere si instruire ii determina pe unii sa jigneasca.nu multumesc.e decizia mea.
ma descurc eu cu bebelul.le mai intreb pe fetele de la rugaciune colectiva...
violab spune:
citat din mesajul lui cora79 Buna fetelor "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Buna draguta. Ce mai faci tu?
Anul asta voi fi mamica!
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Buna draguta. Ce mai faci tu? Anul asta voi fi mamica! |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"