Locul fetelor Nou-Venite (70)
Raspunsuri - Pagina 15
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violab Merci Cora. Asa sa fie. Trombo-ass si aspenter sunt cam acelasi lucru, nu? Anul asta voi fi mamica! |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
lorin7774 spune:
am aparut si eu...
vroiam sa caut o prejitureala, repede de facut si am intrat intai sa va salut.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
nike974 spune:
eu ma lupt cu viroza mea, cu respiratia rea,care are de acum o noua etapa:o reactie alergica urata de tot, iincat imi curge nasul non stop, stranut la fel si respir rau.in rest e bine.
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 eu ma lupt cu viroza mea, cu respiratia rea,care are de acum o noua etapa:o reactie alergica urata de tot, iincat imi curge nasul non stop, stranut la fel si respir rau.in rest e bine. |
Te ,fata chinuita ce esti
cora79 spune:
Dragutele,eu va pup si va urez noapte buna, ma bag la o rugaciune si la somnel,maine si poimaine merg la un curs pentru terapia copiilor autisti si cu sindromul Down,voi avea cate 8 ore de curs pe zi,asa ca voi intra abia pe seara tarziu
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
polo spune:
Muskani, eu iau o doza mult mai mica, dar sigur iti pot spune ca se ia si in sarcina, cu atenta dozare. Chiar este recomandat in cazurile de hipotiroidie sa nu se renunte la administrarea euthyroxului decat daca analizele confirma necesitatea eliminarii. Daca iti vei monitoriza sarcina si nivelul TSH in mod sigur bb nu va avea probleme si din cate am inteles prbleme ar putea aparea daca intrerupi medicatia fara recomandarea doctorului. Si eu am fost ingrijorata in privinta asta si doctorul mi-a spus ca in cazul in care aflu ca sunt insarcinata sa continui cu doza actuala fara nici o grija, iar daca vor considera imi vor modifica ei doza pe parcurs. Din pacate, nu am fost niciodata insarcinata si nu iti pot spune exact daca te ingrasi sau ce simptome ai, oricum cred ca fiecare organism reactioneaza in mod diferit.
Aseara am uitat sa iti spun ca am avut o colega care un bb de aproape 2 ani, colega fiind operata la 16 ani si lua euthytox 100, sarcina a decurs normal chiar daca a continuat cu aceeasi doza, de ingrasat s-a ingrasat in limitele normale, iar in cateva luni de la nastere si-a recapatat silueta de invidiat.
[quote]citat din mesajul lui Muskani
iau 50 am inceput cu 25 initial si a crescut la 50 deci de un an iau 50 dar se ia si in timpul sarcinii?adica pe mine ma inetreseaza cateva lucruri si anume daca se poate duce o sarcina pana al capat fara probleme daca bebe ar putea sa aibe complicatii si daca in timpul sarcinii te simti foarte rau daca ai stari ciudate asemanatoare glandei si cat de rau te poti ingrasa[quote]
http://community.webshots.com/user/diove
JoAnn spune:
Eu intru doar sa va salut dimineata si seara
fetelor nu stiu ce sa ma fac....am o foame de lup...si am mancat toata ziua ...am mancat chiar paste cu paine...poate din cauza ca erau de post ,dar oricum eu nu prea sunt prietena cu carnea...
sper sa imi treaca de nu paguba scrie pe mine
www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
polo spune:
Cora, somn usor. Tinem pumnii pentru curs si da Doamne sa ai rezultate dupa.
http://community.webshots.com/user/diove