Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Picioarele incepusera sa mi se umfle de nu imi mai vedeam osul gleznei, iar verigheta era de nepurtat, pana am descoperit un ceai excelent de la Fares (cumparat de la un Plafar dar ma gandesc ca se gaseste si prin alte parti) intitulat mai mult decat sugestiv "Diuretic pentru gravide". Nu are contraindicatii, gustul e OK si ..am glezne din nou . Recomand cu caldura.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+

Multumim de sugestie! Se gaseste sper pe oriunde! Il caut si eu... ca tare ma necajeste aspectul de picior de elefant!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Neata!

Aici...ninge; stiu, stiu ca voi v-ati saturat insa mie imi place, mai ales ca nu a mai nins de mult. Dar poate vine la voi primavara si la noi ninsoarea.

Nana, super caruciorul; am vazut si eu unul cu 3 roti ieri in aeroport (a venit unul din fratii cei mari ai Arturicilor); era cu 3 roti insa ingust, nu imens, nu stiu cum sa descriu; o sa scotocesc dupa el pana in voi gasi.

Felicitari pentru echo celor ce ati venit cu vesti proaspete.

Pe mine ma dispera de vreo 2 zile niste bubite; au inceput cu burta si acum mai am cate una pe ici colo; nu ar fi o problema insa ma manancaaaaaaaaa. Miercuri merg la dr, de-abia astept; ieri in farma mi-a dat o crema cu hidrocortizon, nu prea imi vine sa ma dau insa farmacista a zis ca nu e o problema; doar rar dau si doar pe cate o bubita, cea care e in "reprezentatie" sa ma enerveze pe mine

O zi faina!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+

Arturicii: precautie mare la hidrocortizon, mai ales in sarcina: din pacate avem un exemplu negativ, de asta ma bag, un baietel care a dezvoltat un fel de dereglare hormonala din cauza continutului unei creme cu hidrocortizon. La bebelusha ta ma gindesc!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Buna fete harnicute,
si pe mine ma enerveaza remarcile fie ele si in gluma "ce faci graso" "umflato" "balonel" etc. Am invatat pana la urma sa le ignor dar dupa ce le dau peste nas
Verigheta nu o mai port nici eu de mult, mi s-au cam umflat mainele si imi da o stare de nervozitate daca ma strange, n-am nici o treaba daca zice lumea ca sunt nemaritata (oricum marea majoritatea stiu ca sunt casatorita)
Foarte interesante listutele pt dupa nastere, le-am salvat si am sa fac "o medie"
Carcei mai am si eu noaptea si reusesc ca ma trezesc din somn, folosesc aceasi metoda, aduc laba piciorului la 90gr.
Insomnii am inceput sa experimentez si eu, de unde pana acum dormeam lemn, ma trezesc buimaca dimineata. Ma tem ca de acum cam asta ne asteapta.
In we avem musafiri e ziua sotului meu si azi bucatarim
Va pup si aveti grija de voi!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Vivela intram acum rau de tot pe teren para-pisi dar nu doar copiii / bebelusii beneficiaza de pe urma unui placebo in care parintele crede, ci chiar si unele persoane in stare de coma usoara / batrani cu dementa care saracii nu mai prea stiu nici cum se numesc, darmite ce medicament iau. Baiul cu homeopatia nu e ca nu ar fi eficienta. E ca in momentul in care ii supui remediile unei testari stiintifice riguroase, si scoti din ecuatie psihosomaticul uman, isi pierde eficienta. Gandeste-te cam cum ar fi sa te vaccinezi cu un vaccin care pica in conditiile respective. Si ca un contraexemplu non medicina occidentala - acupunctura are clar dovezi (cu double blind tests si tot tacamul) de functionare peste eficacitatea unui placebo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Sugestie: iti iei un marker permanent si-ti tragi o dunga inainte sa se apuce de cusut... sa nu mai greseasca "reperul":)!!!
Altele care au nascut saracele se declara nemultumite ca le lasa ... de se aude cu ecou pe-acolo! Asa ca fiti multumite ca va miceste!:)

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Eu m-am gandit sa-i fac un mulaj, copie fidela si sa-i atrag atentia ca tre sa se potriveasca si dupa cusut, ca daca nu ...

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

eu n-o sa dau cu rosii (pe criza asta, nici daca trebuie nu dau ), dar poate imi explica si mie cineva care e faza cu placebo la un copil de 9 luni . sau cred eu si se face copilul bine?
iar daca placebo functioneaza asa bine, e super calumea, inseamna ca o sa ma pot vindeca mereu de orice cu bombonele cu zahar . ieftin, bun, fara efecte adverse .

eu iau homeopatia ca pe prima alegere, insa nicidecum singura. adica daca copilul face febra 40, ii dau un belladona sau aconitum (depinde de situatie), insa n-o sa exagerez - intercalez si cu nurofen sau alt antitermic. pentru niste bubitze insa, mi se pare barbar sa bag cortizoni in el luni intregi...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Draga Vivela, tocmai in contextul asta spuneam ca homeopatia vindeca prin efectul placebo, in cazuri fericite: ii spuneam Arturicai sa nu aplice hidrocortizon pt bubitze pentru ca am un exemplu de copil tratat astfel... nenorocit (a dezvoltat ginecomastie - pentru cine nu stie ce inseamna: dezvoltarea sinilor si minimizarea organelor sexuale, e cumplit!) PE CARE INSA HOMEOPATIA NU L-A VINDECAT, desi oamenii inca mai cred ca vor vedea rezultate cu ajutorul remediilor!!!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Sugestie: iti iei un marker permanent si-ti tragi o dunga inainte sa se apuce de cusut... sa nu mai greseasca "reperul":)!!!
Altele care au nascut saracele se declara nemultumite ca le lasa ... de se aude cu ecou pe-acolo! Asa ca fiti multumite ca va miceste!:)

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Eu m-am gandit sa-i fac un mulaj, copie fidela si sa-i atrag atentia ca tre sa se potriveasca si dupa cusut, ca daca nu ...

Sau sa asiste sotul la coasere si sa ceara mai asa, mai asa...dupa pofta inimii: ferfenitza si cu zimtzi:))!!!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Mary, draga mea, ficare tip de tratament are limitarile lui. Suntem oameni, avem pareri diferite, avem libertatea de a alege diferit, dar in acelasi timp si obligatia de a respecta parerile si alegerile celorlati, oricat de diferite sunt de ale noastre. Hai sa gasim maturitatea nu ne criticam, si sa nu ne lasam tentati sa alunecam in dispute si controverse .
Daca vrei, ne putem da PM-uri si varsa amarul pe homeopate si pe necazurile cauzate de ele, intre noi doua, sa nu necajim pe nimeni aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Declar spasita ca tocmai am pacatuit cu niste paste cu ton si ceapa, dupa principiul "o viata are omul". Daca ma vedeti patruland pe forum diseara dupa 11, macar e clar de ce.

Mergi la inceput

Si eu vreau mancare de la chinezi! Vreau platou incins cu rata crocanta si legume si orez cu curry ! Zau ca nu-s zdravana la cap, dar daca as avea in fata as infuleca in nestire, mama lor de arsuri !!!

Mergi la inceput