Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
biajitaru spune:
Buna si de la noi
Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco si bebei frumosi si grasuti
.
M-a luat si pe mine raceala de aseara
.
Am vb cu doctorita de familie si din martie trec si eu pe 6 ore ca nu mai rezist pe scaun.
Sa-i ia naiba pe guvernanti daca modifica ceva o iau razna

Am facut si eu o ciorbita si acu astept sa vina sotul de la munca.
Pupic,
Bia
Bia 22+ 
remy_mv spune:
Mancare chinezeasca....hehe....ce gust o mai avea???

Stomacul tau ce ar zice, Nana?![]()
Cand am facut o criza de bila in 11 saptamani, dr. care mi-a facut ecografia m-a intrebat direct..."ce-ati mancat, d-na, KFC, mancare chinezeasca?" Asa ca de atunci mi-am pus pofta in cui....
Alinettero ce bucataresti
bun pentru musafiri?
marylenac spune:
Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a
Citat:
citat din mesajul lui Madamar
Sugestie: iti iei un marker permanent si-ti tragi o dunga inainte sa se apuce de cusut... sa nu mai greseasca "reperul":)!!!
Altele care au nascut saracele se declara nemultumite ca le lasa ... de se aude cu ecou pe-acolo! Asa ca fiti multumite ca va miceste!:)
Mary 26+ cu minune de
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Eu m-am gandit sa-i fac un mulaj, copie fidela si sa-i atrag atentia ca tre sa se potriveasca si dupa cusut, ca daca nu ...
Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
Sau sa asiste sotul la coasere si sa ceara mai asa, mai asa...dupa pofta inimii: ferfenitza si cu zimtzi:))!!!
Mary 26+ cu minune de
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Fetelor, sunteti mortale...zau...M-am amuzat copios...javascript:insertsmilie('
');
Mami de Matei nazdravan si 
26 s
marylenac spune:
Sorry pt mesajul anterior...nu am stiut sa folosesc "citat din", eu am dat cu copy - paste...javascript:insertsmilie('
')
Mami de Matei nazdravan si 
26 s
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui remy_mv Mancare chinezeasca....hehe....ce gust o mai avea??? ![]() ![]() Stomacul tau ce ar zice, Nana? Cand am facut o criza de bila in 11 saptamani, dr. care mi-a facut ecografia m-a intrebat direct..."ce-ati mancat, d-na, KFC, mancare chinezeasca?" Asa ca de atunci mi-am pus pofta in cui.... Alinettero ce bucataresti bun pentru musafiri? |
Stomacul meu n-ar mai zice nimic, m-ar strange de gat direct
...Nana
27+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
olivia_popa spune:

nu am avut timp de nimic,munca,soacra,sot si casa
... .
n-am citit nimic,sper sa recuperez diseara. suntem bine,si eu am inceput sa retin apa,eu mai beau ceai pt gravidute de la fares.
in schimb mi-au aparut pete pe unghii si ma dor dintii

... bebe sa fie sanatos si daca ma-sa o sa fie stirba cu un dinte da unul ba![]()
20+
cris_09 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Madamar
Sau sa asiste sotul la coasere si sa ceara mai asa, mai asa...dupa pofta inimii: ferfenitza si cu zimtzi:))!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mary 26+ cu minune de ![]() evolutia lui bebe „Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga” |
Ca in reclama aia cu maimuta:asa betty,mai la stanga,hai Betty,mai la dreapta..poze
Cristina
cu Seby 29+
n_a_n_a spune:
N-am mai ras atata de o gramada de vreme! Numai Discordia e de vina
, deci Discordia, multumesc frumos 
!
Nana
27+ cu
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dunemaire Declar spasita ca tocmai am pacatuit cu niste paste cu ton si ceapa, dupa principiul "o viata are omul". Daca ma vedeti patruland pe forum diseara dupa 11, macar e clar de ce. Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 26+ |

Apropo de asta,imi povestea o prietena,k era mai mica,si s-a dus si ea sa se spovedeasca,la care popa i-a dat canon,nu stiu cate matanii.Iese fata de sub fusta
si se apuca de facut flotari
...L-a bufnit rasu si pe popa

poze
Cristina
cu Seby 29+
n_a_n_a spune:
Cum o fi facut saracuta confuzie intre matanii si flotari?! Mi-o si imaginez prin biserica 

Nana
27+ cu