Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

neata dragele mele!!!
felicitari fetelor care au venit cu rezultate bune de la eco si cu bebei grasuni
fetelor eu am o intrebare mai intimuta asa
aseara cand stateam in pat pe o parte lovea bebelina fff puternic si durerea o simteam parca si prin "pasarica" ca si cum m-ar intepa ceva....vi s-a intamplat si voua?

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Am intrebat si eu medicul in legatura cu asta si a spus ca sunt bataile in col: probabil ca statea aproape in picioare si de asta lovea asa puternic, sau aluneca pe=acolo si deja lupta cu existenta, mititica:). Mie mi=a spus doc. initial ca e din cauza cucului... ca ii atirna pe-acolo:))!!!!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Discordia si Nicoleta multumesc de raspunsuri.
O sa incerc si eu cu magneb6,k nu mai suport.

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele plec la cumparaturi pt bebelina
dati-mi si mie niste idei ce ati cumparat voi asa in mare parte pana acum,?

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

fetele plec la cumparaturi pt bebelina
dati-mi si mie niste idei ce ati cumparat voi asa in mare parte pana acum,?

asa creste bebicu
Cand o sa te vezi intre atatea lucrusoare micute si dragalase,nu numai ca nu o sa ai nevoie de idei,dar sigur nu o sa te mai poti opri!

poze
Cristina cu Seby 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Neata si de la noi!
Fetelor, dar zau ca voi vb de niste preturi super mari, chiar daca sunt de Buc.
Eu doctoritei mele nu i-am dat nimic pana acum si mi se pare ca m-a tratat super bine, nici la sarcina trecuta nu i-am dat, la nastere ma gandeam sa ii dau vreo 8 milioane indiferent ca este naturala sau cezariana (eu vreau natural). La neonatolog, am mai spus nu am dat nimic, dar au venit vreo 3, deci unde ajungeam daca as fi dat la toti. La asistente de asemenea, nu am dat si imi faceau spalaturi atat dimineata cat si seara, de fapt treceau prin fiecare salon si ne spuneau ca putem merge. Nu m-am simitit tratata urat sau neglijata. La asemenea preturi mai bine ma duc si nasc la privat, caci asta nu mai e nastere la "stat". Eu voi naste la Polizu si chiar sunt curioasa daca mai sunt printre voi mamici care vor naste aici sa impartasim impresii.
Mira, foarte bine ca te-a ajutat fetita la examen.
Sabina, sa dea Domnu sa stea fetitele la caldurica pana la data fixata pt nastere.
Nati, la mine la fetita bataile inimii au fost mereu intre 150-160 pe min, iar baietel sunt mai mici. Deci mai bine astepti eco din martie pt a fi sigura de sexul bebelusului.
Legat de burtica pe mine ma intreaba colegii ca ce oi fi avut in cap sa mai un copil acum pe criza asta economica...

mamica de fetita si 26s+ cu

buna fetelor imi cer scuze ca dau buzna asha peste voi
discordia yo o sa nasc la polizu...u cu cine nasti??

+16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Eu voi naste cu dr.Monica Tataru

mamica de fetita si 27s+ cu

iar yo cu zorzan georgeta

+16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Nush ce sa iti spun de dr. ta, eu am cunoscut-o anul trecut cand m-am operat de SEU si eram cazata intr-unul din saloanele de care raspundea ea. A doua zi dupa operatie a venit la vizita inaintea doctorului meu si am intrebat-o ceva, nu imi mai amintesc ce, la care ea m-a apostrofat ca de ce o intreb pe ea caci doar am alt medic
Dar daca tu esti pacienta ei, probabil ca altfel se poarta cu tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:

neata dragele mele!!!
felicitari fetelor care au venit cu rezultate bune de la eco si cu bebei grasuni
aseara cand stateam in pat pe o parte lovea bebelina fff puternic si durerea o simteam parca si prin "pasarica" ca si cum m-ar intepa ceva....vi s-a intamplat si voua?

asa creste bebicu

nu vreau sa te sperii daeu inainte de a ajunge fara col simteam loviturile inspre vagin si rect....dupa 1 sapt cand am ajuns la bucuresti deja era fff grav....fa un control nu sta asa

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Luati de cititi!
http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=18401

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Discordia , si eu sper sa stea la caldurica in burtica cat trebuie, ca o sa aiba timp destul si pentru carucior! Si asa sa faca si baietelul tau! Si eu am o pasa grasaaa... Cu fetita cum a fost? Revine la dimensiunile initiale, nu ?

Ale, te loveste Karina in col, de-aia te doare... De cumparaturi, nu stiu ce sa-ti zic. Tocmai azi mi-am facut listuta cu cele necesare (e inca draft) si la capitolul hainute necesare la inceput am cumparat doar body-urile... In rest ce mi-a facut cu ochiul .

Diana, da de ce sa ma supar ?! Ala e site-ul unde am gasit cel mai bun pret, si culoarea movulie la carucior . Da un search cu google la espiro vector 4 air si o sa gasesti produsul cu poze mai faine pe alte site-uri, de exemplu www.bebebliss.ro/espiro-carucior-vector-air4-3-in-1-p-2245.html" target="_blank">aici . Nu am reusit sa vad produsul "live" ca sunt cam legata de casa si nu am voie sa circul, dar mi-a placut super tare si m-am riscat sa-l comand fara sa-l vad .

Cris, de obicei carucioarele cu trei roti nu au manerul rabatabil, dar se poate inversa scaunul: cu fata la tine, sau spre lume!

Nico, mda... am vazut si eu la tv stirea scrisa pe banda si am cautat repede pe net sa vad plafoanele, dar se pare ca inca nu s-au stabilit. Nu mai zic nimic, indignarea imi este prea mare... Ce-ar mai fi de spus decat ca am o maaare satisfactie personala ca eu nu i-am votat!

Nana 27+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Ma vait ca intotdeauna ca sunteti tare rapide, ce ma fac cu voi cand intrati in prenatal? Ca eu cred ca o sa merg la munca pana nasc.

taty_ana, cum te mai simti?

Sabina (Ioana5255) felicitari pentru data nasterii!

r_ocsy, ce mare a crescut Sofia!!! Felicitari!

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255
Azi m-a mai enervats i un client, pe care l-a pufnit rasul cand m-a vazut, imi venea sa il intreb: ce ai bre de razi, nu mai vazut gravide. O data tot asa m-am luat de o clienta, care ma masura din cap pana in picoare si se uita cu dispret la mine si i-am zis sa nu se mai uite asa la mine, ca sunt gravida si nu ii iau ei banii pe excursie sa ma duc sa nasc . Mai era si o baba din aia ciudata. Voua nu vi se intampla sa se uite lumea, de fapt babele si femeile proaste cu dispret la voi pe strada. Eu am patit adesea, mai ales la sarcina cu Ale, eu nu prea imi arat varsta si cred ca idioatele isi inchipuiau ca sunt o pustoaica care face copii, eventual si pe banda.

Nu imi vine sa cred!!! Cum sa se uite cu dispret la o femeie gravida??!!!! Gravidutzele sunt toate atat de frumoase! Nana, nu pot sa cred, ce rea e lumea asta! Si ce legatura are verigheta cu asta, ce esti mama mai buna daca esti maritata? Eu verigheta nu o mai port demult, ca m-am ingrasat de cand m-am maritat . Cand mai mergeam in vizita pe la rudele mai in varsta ale sotului, o mai infingeam pe deget, gandindu-ma ca la 80 de ani poate au alta mentalitate, dar anul asta de Craciun n-am mai facut nici efortul asta, si n-am observat sa se uite cineva lung la mine, cred ca nici n-au bagat de seama.

Eu aici am noroc ca e oras universitar si e lumea invatata cu "copiii", si mai ales sunt multe fete care nu se machiaza, nu e considerat o noutate. Cred ca o sa ajung la 40 de ani si tot fetitza or sa ma strige. Dra totusi, nu vad care e motivul pentru care sa iti vina sa te uiti cu dispret la o fata gravida.

In loc de tricouri mari pe care sa nu le mai purtati dupa aceea, puteti sa cumparati camasi sttranse sub sani si care se largesc, merg foarte bine si dupa ce se naste bebe, sunt la moda . Eu mi-am luat si niste rochii, pentru ca m-au tot batut la cap colegele ca gravidutzele sunt frumoase in rochii , si sunt tot asa stranse sub sani si apoi evazate, sigur le voi purta si anul urmator.

Sorana (Onana) felicitari pentru vestile bune de la ecografie si pentru bebe maricel!!
Multa sanatate lui Matei.

Corina (corinasmile) si voua felicitari pentru eco! Si matzoaca mea are nasucul carn .

Cristina (cris_09), am auzit cred ca tot de la voi ca aparitia carceilor e provocata de o lipsa de calciu si ca in general multor gravidutze li se prescrie magneziu pentru asta. Si eu am avut cateva momente saptamana trecuta, vad ca acum mi-a trecut. Vorbeste cu ginecologul tau, nu sta sa suferi, mai ales ca tratamentul e asa usor.
Aa, si ajuta mult daca, pe langa masajul facut de sot, pui laba piciorului la orizontal, tragand de degetele piciorului inspre tine (talpa piciorului sa faca 90º cu piciorul).

Nana, foarte frumos caruciorul.

Citat:

Daaa, mie imi da niste senzatii tari, doamne, doamne , imi simt tot vaginul vibrand. Dar nu e durere, niici intepaturi.

Dienutza, multumim mult pentru lista!

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Da, nana revine la forma initiala. Dar la mine a mai fost o problema: la nastere mi-au facut epiziotomie, iar doctorita imi spunea dupa ce m-a cusut ca mi-a facut "gaurica" mai mica decat o aveam. Initial, nu am crezut-o, dar s-a dovedit ca nu m-a mintit, caci sotul a avut ceva de tras pana a largit-o iar, de parca as fi fost iar virgina . Asta e si acum temerea mea cea mare, mai mare decat durerile nasterii, ca daca voi ajunge iar sa ma taie, sa nu ma coasa prea rau pe urma.

Mergi la inceput