Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
aleesicoo spune:
neata dragele mele!!!
felicitari fetelor care au venit cu rezultate bune de la eco si cu bebei grasuni
fetelor eu am o intrebare mai intimuta asa
aseara cand stateam in pat pe o parte lovea bebelina fff puternic si durerea o simteam parca si prin "pasarica" ca si cum m-ar intepa ceva....vi s-a intamplat si voua?
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
discordia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
buna fetelor imi cer scuze ca dau buzna asha peste voi discordia yo o sa nasc la polizu...u cu cine nasti?? ![]() +16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Eu voi naste cu dr.Monica Tataru
mamica de fetita si
27s+ cu 
discordia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo neata dragele mele!!! felicitari fetelor care au venit cu rezultate bune de la eco si cu bebei grasuni ![]() fetelor eu am o intrebare mai intimuta asa ![]() aseara cand stateam in pat pe o parte lovea bebelina fff puternic si durerea o simteam parca si prin "pasarica" ca si cum m-ar intepa ceva....vi s-a intamplat si voua? asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Si mie mi se intampla sa ma doara pasa si fara ca bebele sa loveasca. Voi intreba sapt viitoare cand voi merge la consult. Sper sa nu fie nimic grav. Oricum mie mi s-a ingrasat si pasa o simt mai mare decat inainte, parca e umflata
mamica de fetita si
27s+ cu 
Dienutza spune:
Nanafoarte dragut caruciorul. Si pretul mi se pare OK. Sa ne povestesti si noua cum este cand il primesti. Cum se deschide / inchide usor, e usor de manevrat etc.? Oricum, am marcat si eu pagina. Sper ca nu te superi. 
Diana,
26+ cu
Eva Alessia
Lia73 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui discordia
Eu voi naste cu dr.Monica Tataru mamica de fetita si 27s+ cu ![]() |
iar yo cu zorzan georgeta

+16 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
Dienutza spune:
Uite, am primit de la o prietena o lista cu ce trebuie sa imi cumpar pentru bebe la inceput. O pun aici, ca poate o gasiti si voi utila.
Mie imi place de prietena asta a mea ce este foarte organizata si nu prea ameteste lucrurile, asa cum fac eu. Asa ca am incredere in listuta ei. Dar daca sunt mamici mai cu experienta care mai vor sa adauge cate ceva (sau sa scoata), orice comentariu e binevenit. De exemplu mie nu imi prea plac produsele de la Mustela (nu prea suport mirosul). Mi-ar placea daca le-as putea inlocui, dar nu prea stiu cu ce.
1. DE LA FARMACIE
#61623; Tampoane pt sani #8211; Bella (exista si la Chicco, dar sunt mai scumpe)
#61623; Ceai de anason cu chimen pliculete (il bea mama si e bun pt lactatie si pt colici)
#61623; Galactogil #8211; 2 cutii (sunt niste granule pt lactatie)
#61623; ser fiziologic de 5 ml in fiola de plastic (de pus in nas inainte de aspirat). Vezi ca exista si in fiole de sticla, dar sunt mai greu de folosit pt ca in primul rand vei desface o fiola si nu o vei folosi pe toata intr-o zi si nu ai cum sa o mai pastrezi (la alea de plastic poti sa le pui capacelul inapoi) si in al doilea rand cand deschizi fioala pot ramane pe tifon bucatele fine de sticla
#61623; comprese sterile patrate (sters fata, urechi)
#61623; spirt
#61623; baneocin pulbere
#61623; termometru cu mercur
#61623; batista bebelusului
#61623; Bonisan picaturi colici (Himalaya)
#61623; Sapsimplex
#61623; Baby Drink de la Pharco, pliculete instant - ceai
#61623; detergent Dermalin Baby (la inceput tre sa ii speli toate hainele inaite sa il imbraci si acest detergent e special pt pielea lor sensibila. Se gasesti la Sensiblu si costa cam 30 lei, dar iti ajunge cutia mult. Mie mi-a ajuns pana la 11 luni. Si dupa ce termini cutia #8211; daca nu va avea nici o problema cum a avut Mark, ii vei lua Persil sensitive sau ceva de genul.)
#61623; Garmastan
#61623; Forfecuta
#61623; perie biberoane
#61623; sterilizator electric pt. 6-8 biberoane
#61623; Interfon
#61623; termometru cu varf flexibil (ieftin)
#61623; termometru de camera
#61623; termometru de apa Baby Nova (cu OK)
#61623; perie + pieptan
#61623; incalzitor biberon
#61623;
AVENT
#61623; suzeta Avent pt 0-3 luni
#61623; pompa san manuala Avent (exista la set cu biberon de 125 ml)
MUSTELA:
#61623; Sampon spuma pentru nou-nascuti 150 ml
#61623; Vitamin barrier cream 100 ml (schimbare scutec)
#61623; Ulei de masaj 100 ml
#61623; Lotiune de corp cu Cold Cream nutri protectoare 125 ml
#61623; Gel curatator imbogatit cu Cold Cream 200 ml
HAINE BEBE:
#61623; body cu maneca lunga cu 7 capse #8211; 5 BUC.
#61623; pantaloni cu botosei #8211; 5 BUC.
#61623; salopeta care se deschide de tot cu maneca lunga - 5 BUC.
#61623; caciula cu snur de inchidere sub barba #8211; 5 BUC.
#61623; body maneca scurta #8211; 5 buc.
#61623; body maieu #8211; 5 buc.
#61623; sosete #8211; 5 perechi
#61623; manusi (de stat in casa)
2. DE LA CARREFOUR
#61623; servetele umede Pampers Sensitive (au la bax de 2 sau 4 pachete si sunt mai ieftine asa si sigur le vei folosi....)
#61623; paturica protectie lichide Happy 90*60 cm (5 buc. la pachet)
#61623; Pampers New Born 1 sa scrie pe el stretch (in bulina unde e desenat pamapersul cu omida #8211; vezi foto). Vezi ca exista si nr 2 la new born, dar ii vor fi mari si ii vor ajunge pana la piept. Exista la baxuri mari, asa ca poti lua cat mai mare baxul, ca la inceput vei folosi cam 7 buc.\zi
3. DE LA IKEA (sau din alta parte)
#61623; cerceaf pt pat cu elastic #8211; 2 buc.
#61623; patura de invelit #8211; 2 buc.
#61623; Prosop #8211; 2 buc.
#61623; Comoda
#61623; Masa infasat
#61623; Finet #8211; se cumpara material si se tiveste in 2 dimensiuni #8211; una mai mica (cam cat o foaie A4 pt a fi folosita cand se pune bebe pe umar sa ragaie ca sa nu stea direct pe hainele tale si ca sa nu te murdareasca ca e posibil sa vomite) si una mai mare (60*90 cm, pt a fi pusa peste masa de infasat, pe patul vostru sau unde va mai sta copilul ziua)
#61623; Batiste barbatesti (din alea de pe vremuri pt ster la gura ca nu sunt asa aspre ca servetelele)
#61623; Cantar TEFAL (350 lei de la Domo, electronic pana la 20 kg) - asta il poti cumpara si la 1 luna a copilului, si ar fi mai bine pt ca la inceput, daca ai cantarul il pui pe el dupa fiecare masa si o iei razna, daca nu ia in greutate zici ca nu ai tu lapte etc..., asa ca mai bine dupa 1 luna, dupa ce invata el sa suga, iti vine si tie laptele, te mai linistesti cu capul si cu banii, il cumperi....
Diana,
26+ cu
Eva Alessia
Madamar spune:
citat din mesajul lui Onana
Daaa, Mary, si Matei a fost un baiat maaare - 4,4 kg la nastere si 55 cm. Acum are 16 kg la aproape 3 ani, dar nu e gras deloc, e si f inalt si zdravan, arata ca un copil de cel putin 3 ani (am pus si poze pe webshots dar nu stiu daca se vede clar ce baiat mare am) Insa culmea, pe-asta "mic" nu-l prea simt, chiar imi faceam probleme, e tare linistit si nici cand se misca nu ma deranjeaza prea tare, desi e pozitionat cu picioare spre ficat Matei ma sapunea bine Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 29+ Tudor |
Sa fie sanatosi puiutii, probabil au de unde mosteni caracterele astea;)!
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
citat din mesajul lui mamanati
Mary, durerile intepatoare in zona buricului si miscarile ca in timpul cutremurului ale bebelui care nu sunt dureroase, sunt 2 lucruri diferite, cel putin la mine. Iar acum 2 zile cand m-au apucat iar intepaturile astea, ma lasau doar daca tineam burtica si apasam pe ea cu ambele maini. Asa ca, eu zic ca centura ar putea ajuta(sper sa dea mama de ea cat mai curand). Mira, ma intrebam si eu de multe ori cum Dumnezeu reuseste sa-mi cutremure asa burta? merg si eu la somnic, si noapte bunawww.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 23+ |
Da, sa dea mama de ea si sa vedem si noi cum e cu folosirea ei 2in1. Cred ca ar fi utila... desi medicul meu nu s=a pronuntat asupra interzicerii ei... inseamna ca e permis, nu?
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinasmile Fetele mele dragi, buna dimineata! Va las eu cea mai matinala cu lapte, ca trebuie sa fug.N-am reusit sa citesc din urma, promit sa recuperez cand ma intorc, insa sper din tot sufletul ca sunteti bine, sanatoase toate! Am intrat sa raportez ecografie morfofetala trim 2 intamplata ieri cu prof.Pelinescu la Medlife. Am stat vreo 40 de min, intors bebelina pe toate partile, masurat toate cele, ramas fascinati de aparatul sofisticat de acolo Concluzia finala este: SANATOASA!!!! ![]() ![]() ![]() Toate dezvoltate normal, doar o mica dilatati pe rinichiul drept, insa in limitele acceptabile, asa ca nu o lasam sa ne umbreasca marea intalnire ![]() Avem poze frumoase, o sa pun in weekend pe webshots sa vedeti nasulcul carn si "dovada" de ![]() Nici eu n-am avut inca timp sa studiez toate paginile pe care le-am primit de la medic, am vazut doar ca se incadreaza in limitele normale pe toate graficele de dezvoltare, iar medicul de familie a zis ca e perfecta ![]() Gata, scuze pt monopolizarea mesajului, vroiam doar sa va impartasesc bucuria noastra ![]() Acum ne pregatim sa plecam pana duminica in Md, la parintii mei, ca nu i-am mai vazut din noiembrie si ne e tare dor. Va rugam sa ne tineti pumnii pt drum bun si conditii bune de circulatie (eu conduc). O sa facem pauze multe (sunt totusi 470 km intr-un sens), mergem atent, ne odihnim si speram sa ajungem cu bine pe seara. Va cu drag si va urez un sfarsit de saptamana cat mai bun!Corina 21s+ cu Maria |
Bravoo! Felicitari pentru bebelina si ai grija mare in trafic! Faceti o pauza mai mare undeva! Asa e: problemutza cu rinichiul se va rezolva din mers, si mie mi=a spus ceva... dar am preferat sa nu cred si sa vedem data viitoare ce va fi!
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
cris_09 spune:
Apropo de carucioare
:cele cu 3 roti au bratul fix,nu?
Adica nu este reversibil,uneori sa vezi bebelul,si alteori sa vada "lumea"?![]()
Nana este foarte frumos,sper sa fii multumita cand il vezi,si iubiricea sa stea ca o printesa in el!
poze
Cristina
cu Seby 29+

cu lapte, ca trebuie sa fug.