"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ma, am tot asteptat sa apara mimo cu tratatia adevarata si vad ca degeaba
poate maine

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, mai Ramo...imi pare rau de Andru! nu ai si tu aparat de priza olinth sau karvol sa pui pe perna?

V-am zis ca Vlad avea duminica niste muci verzi...luni l-am tinut acasa si i-am dat Sinupret, picaturi, sunt extraordinare! In 2 zile i-au trecut! si nici macar nu i-am dat de 3 ori pe zi, ca daca pleca la gradi nu puteam sa i le dau pe stomacul gol...eu sunt fan sinupret Plus in primele doua zile de muci nurofen, seara la culcare, apa de mare in nas.

M-am apucat si am facut putina ordine , maine fac curat si sa-mi fie mai usor...erau numai jucarii, jucarioare, creioane, carti, foi, peste tot pe mobila, pe jos, ca la balamuc
Ce bine arata biblioteca mea fara toate alea pe ea

Nico , foarte tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Deci stati asa, ca nu am zis-o pe bune ma, doar ziceam ca nu mi-am luat haine... Nu am fost niciodata XS. Dar na, speranta moare ultima. Si eu tot dupa Mimo am intrat, dar vad ca nimic! Poze, ceva... tort de piersici... nika! Mimoooo!

Si cu dieta... dupa Pasti tin de 4-5 ori primele 2 saptamani din dieta Bubulinei si tot nu ajung "acolo". Va veni ea si vremea mea. Macar sub un numar cu 0 la sfarsit sa ajung...

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc tuturor de cuvinte si imbratisari!
Olgu m-ai lovit cu melodia!

azi am fost la gine.. mi-a facut o noua ecografie si s-a confirmat diagnosticul.. asadar mi-a dat pastile pt contractii ca sa pot elimina sarcina.. scriu si parca vb de prin filme.. inca nu realizam parca.. al meu ma tot intreba azi: si chiar nu mai e? sigur nu mai e?
cu ajutorului lui D-zeu o sa trecem peste asta si o sa avem si bb2, ca nu renuntam..
ieri am bocit de mi-au secat lacrimile.. azi sunt mai bine.. imi mai aduc aminte iar vars o lacrima in coltul ochiului.. probabil ca atunci ca voi sangera voi realiza cu atat mai mult ceea ce s-a intamplat..
momentan am mici dureri ca la inceput de CM de la pastile.. offf..

va pup!

si nu in ultimul rand sa urez si eu
La multi ani Vladut si Robert! multa sanatate si tot binele din lume!

sanatate bolnaviorilor! am vazut pozici cu copilasi frumosi si veseli!
si sa stiti ca sunt prin preajma..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mihuu!! Esti o luptatoare,stiam eu ca nu te lasi!!

Sanatate puilor muciosi!!

De tzatze..ce sa mai zic..Cred ca s-a terminat! L-am luat azi dimi pe Mih,langa mine in pat si i-am pus tzi la bot N-a vrut-o!Radea cu nasu-n ea,o lingea,dar n-a apucat-o nicio secunda
Probabil ca asta a fost..Ma bucur ca am reusit sa-l alaptez si ma bucur ca am reusit-pana la varsta asta!

Olga,te-am visat!Erai burtoasa si vroiai sa-ti dai demisia

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Alexia de LyMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Miha, . Multa putere.

Declar inceputa o zi de kk. Mi-au ridicat masina, ma duc s-o recuperez Si tot in aceasta minunata dimineata... primesc o amenda de pe dn1 de pe 1 dec... am depasit cu 12 km. si duminica m-a oprit politia ca n-aveam centura. se mai poate?.
Ma duc sa fac cafeaua si dau o cana apoi.

Ca sa va binedispun putin: miercuri seara la baita. Mihnea nu mai face demult baie in cada lui, vrea doar la cea mare a lu' mami si tati ca acolo inoata, vorba vine, se suie pe ea si face plonjari in apa, e belea curata, tre' sa fiu foarte atenta. ei, si miercuri facem spuma multa, ca de obicei, jucarii peste jucarii, si-a luat si barcuta colac, ne jucam, am stat aproape o ora. il bag la sters si somnic, ma duc sa strang in baie. dau drumul la apa, nu se vedea nimic de spuma, si incep sa adun jucariile. cand colo, apuc in mana un... KK facuse kk in cada si n-a spus nimic.
revin cu cafeaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Clau, ce frumusete de fata ai tu acolo, are niste ochi superbi. Iar Razvanici e un scump!
Bubule, sa stii ca sunt super cuminti baietii tai...frumosi stiai deja ca sunt !
Vali, poza cu barbateii tai eleganti e de pus in rama (cadou pt tati de ziua lui??!!).
NATYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!! Ce ai patit???????/
Clodute ????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, asta a fost de data asta. Dumnezeu are un plan cu toti, trebuie sa ai incredere ca data viitoare va fi bine! Greu este normal sa iti fie. Cui nu i-ar fi, sa fie in locul tau?

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Zoze, tu ai fi primit niste laptic de la mine in loc de cafea ca esti graviduta. daca nu-l uitam pe foc vreo ora imagineaza-ti cum e bucataria mea acum

Mergi la inceput