"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

zoze, tot am vrut sa zic... tare-mi place starea ta... ai asa o atitudine materna... te prinde bine

clodute

blankarimi pare tare rau de suferinta puiutului. sa treaca repede

misha a revenit?

naty

mihutza

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am atitudine materna?! Ma simt o ditai milka si..crede-ma ca nu-s buna de mancat Cred ca emotiile-s de vina pt.starea mea,ca nu pot sa spun ca sunt relaxata..Mi-e frica! Pana nu vad samburelul la eco,pana nu vad ca-i in uter,pana nu trec primele 12 saptamani,nu cred ca ma linistesc Sunt o ciudata,nu ma baga in seama!
Si mai am o very big problem-Mihai nu mai vrea tzitzi,iar eu nu mai storc 2 picaturi de lapte-si astea au inceput Marti seara Nu inteleg ce s-a intamplat..S-o fi schimbat gustul lapticului meu?!Unde a disparut intr-o zi??

Edit:A aparut Misha!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Zoze ce nu intelegi?

ESTI GRAVIDAAAAAAAAAAAAA!

pana cand vrei sa il alaptezi,pana merge la gradi?
ce n-as fi dat sa ii alaptez macar 2-3 luni dar de unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da Blanka,sunt gravida
I-as da si pana la scoala,daca ar vrea! Poate i se face pofta cand o sa-l vada pe fra'su
Femeie nebuna,care este
Puuup!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am reusit si eu sa adorm flacaii..gheu mai.
Zoze,e posibil ca sarcina sa afecteze productia de laptic.Si Mihai e baiat mare de-acum,trebuie sa cedeze tzatza fratiorului(asa ma gandesc ca va fi)
Blanka,o sa treaca si durerea asta.Si Sam a plans cam 2 zile cand facea pipi !
Clodute
Cu Naty nu vb ca nu vrea sa zica ce a patit
Va doresc o noapte linistita-asa cum sper ca voi avea si eu

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Chiar fata, mai bine te bucuri ca ai scapat asa usor Stii doar ca ti se rupe sufletul sa-l intarci...mai bine ca a fost alegerea lui si nu a ta!! macar nu-i mai da deloc si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Si eu repede pana nu trece ziua...

La Multi Ani Vladut! La multi ani Robert! Sa fiti sanatosi si sa aveti cele mai mandre mamici de baieti din lume!!

Mihutza am citit vestile rele , sunt alaturi de tine
Livy ce e si de tine cu micuta Iris- multa sanatate!

Ochisorul Antoniei e muuult mai bine, pe cat de repede s-a umflat, tot asa parca se si desumfla, evident nu de tot, dar important e ca e spre bine. Am fost azi la control si a vazut-o si dr. Ii facem totusi 5 zile Axetin + picaturi. Intre timp a inceput sa-i curga nasul la greu, a luat muci de la sorsa , dar nu-i bai ca se rezolva cu BB..

A fost foarte agitata azi noapte , nu a dormit mai deloc si nici eu..Iar la 5 m-a luat randunoiul de fresh sa-l duc la aeroport(acum e la Liverpool si vad ca se tin tare Uniristii ), apoi am avut clienta, apoi iar cu Antonia la Bucuresti , apoi iar clienta...sunt zombi , abia imi mai tin ochii..

Am citit tot, am vazut pozici de la aniversare de Robert, filmulete cu Becca ...si nu mai stiu....

Va pup pe toate si fug spre dormitor, poate mai rezist macar pana se termina meciul

Hai Unirea!!!

edit :ne-au dat gooool ..pacat
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am vazut si eu pozele Bubulinei, ce copii frumosi! Si pe Rebecca frumusica, ce gene are!

Declar oficial incheiata perioada reducerilor la Viena (mai gasesti cate ceva, dar pentru fete... ). Pentru mine nici nu ma uit ca imi iau XXXXXXL acum si in primavara voi fi XS , la ce sa arunc banii de pomana?

Ma duc la nani, va pup. Pe toate.

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

asa Nico ,bravo!!!!!!!

Zoze mi-am inchipuit cum ai arata cu 2 prunci atarnati la tzitzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

abia a adormit andru din cauza mucisorilor,l-am aspirat si au aparut imediat,parca ar curge apa la robinet asa e nasucul lui si cel mai nasol e ca nu am vazut ca randunoiul mi-a consumat picaturile nazale si n-am ce sa-i pun in nasuc...am decat apa de mare care nu face mai nimic,ser fiziologic ..nimic care sa desfunde...ma duc si eu in pat si va doresc o noapte linistita...

nicol noapte buna si sanatate antoniei..ma bucur ca i-a mai trecut ochisorul...si mda hai unirea

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput