"*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (375)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Aseara m-a mancat si pe mine undeva, ca de... omul daca nu are de treaba isi cauta si am luat si eu la baitza putza copilului la control, si dai batai, dupa indicatiile din film.. Rezolvam partial problema, in sensul ca pentru prima data mi-am luat inima in dinti si am vazut luminitza de la capatul tunelului ( sa mor daca stiu cum sa explic altfel, ca eu nu mi-s inginera ca Mimo, iar in cartea mea de relatii internationale neam n-am invatat diplomatii de astea ). Copilul se uita mirat cand la mine cand la putza proprie, n-am indraznit sa fortez mai mult decat sa zic asa vreo 3-4mm. Am plecat la un bar la Stand-up comedy si cand ne-am intors, copilul nu dormea, ii schimb pampersul si examinez iar "obiectul" si saracutul avea parca o usoara crapatura (ca atunci cand ai buzele crapate, sper sa nu muriti de ras la explicatiile mele, dar sa si intelegeti ceva). Offf Doamne, sunt convinsa ca il ustura cand face pishu si mustrarile de constiinta sunt cat casa, dar jur ca n-am fortat deloc, ce naiba am facut???? Cu ce sa il dau? L-am dat cu galbenele deocamdata, sa incerc altceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Nu pot sa ridic masina ca mi-a expirat permisul pe 16 si io juram ca pe 21... asa ca, tre' sa astept sa se duca Dan care are mana intr-o atela ca a cazut pe gheata. si azi tre' sa ma duc la mama la Ploiesti unde l-am trimis pe Mihnea ca sarea numai in brate la ranitul de tata-su.

o veste buna: am facut cafeaua fara incidente din care va rog si pe voi sa serviti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ralu,eu nu l-as da cu nimic..Linisteste-te,nu pateste nimic!Se repara singur!

Marina esti de belea
Am gasit si eu big kk in cada..si-am ars si ibricu' cu nasu-n DCEsti pe drumul cel bun!
Edit:Fata,ma omori!Iarta-ma ca rad ca toanta Si lui Dan al meu i-a expirat permisul si biroul lui e lipit de gardul politiei

Nico!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
Va mulumesc mult de tot pentru toate dedicatiile , briosele , filmuletele, sculpturile in emoticoane ,SMSurile, telefoanele, messajele de pe mess si urarile de pe forum, sunteti EXCEPTIONALE si meritati din plin o tratatie adevarata Tortul e facut de mandea, superreteta combinata reinventata iar in pahare aveti campari-orange, ca sa va binedispuneti asa de la prima ora sa uitati de oboseala, de belele, de griji, de tot.
Cel mai tare ma bucur ca stric dieta fetelor cu tratatia mea

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

dar mai am o veste buna pentru mine si... sotul meu: am slabit 4 kg, cu regim, bineinteles, el a vazut deja, dar nu ma cantarisem io. si a fost foarte dragut si mi-a spus: si sa faci si abdomene
totodata ma felicit ca nu mi-am (mai) cumparat haine multe XXXXXL, ci am fost inteleapta sa astept sa vina era lui XS, dupa cum si altcineva la fel de intelept ca mine a procedat

si nu mai am mult de slabit, 8 kile. dupa care termin analizele de facut si fac inca un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mihu, sper sa se poata rezolva asa, usor, cu pastile , sa nu ajungi la chiuretaj Capu' sus, privirea inainte, viata continua si drumul e cu urcusuri si coborasuri !
Marina masina fie cu voi , permisul la fel Si totusi nu inteleg, kk din cada nu trebuia sa aduca noroc?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Zoze, no problem, ca si mie imi vine sa rad de mine. dar jur ca aia mi-au ridicat masina ilegal si osaidauinjudecata osaidauinjudecata osaidauinjudecata si osafiebine osafiebine osafiebine

Mergi la inceput

Mimonix, multumim de tratatie, pe mine nu m-ai atins la... regim. imi place sa gatesc lucruri interzise pt mine ca sa-i arat lui Dan ca nu ma ating de ele ca vreau sa slabesc si, teoretic, da, asa trebuia, sa fie cu noroc. Zoze, tu ai pus la loto dupa ce ai luat kk in manuta?

A mai fost o faza acu' vreo 2 luni. Mihnea pe olita. eu nu's ce faceam. se ridica tipu' de pe olita ca ii trebuia ceva din dressing si, cand ma uit, un mare kk aluneca in jos... pe mocheta mea flocoasa am curatat de sa-mi vina rau, nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

marina, esti din ciclul toate mi se intampla numai mie!
hai ca se si intoarce roata, vin si cele bune.

mimo, atat?!

miha

zoze, ce tare cu biroul randunoiului si carnetul!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

mm..tooort!! Mimo!!Dudu!!Astept pozele de la party!

Felicitari Marina pt.kg.date jos!!Mortal Dan al tau!!
Asa,da-i in judecata,mama lor!!
Daaa,am bagat si la loto,dar am "dat" pe langaMai incercam!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput