Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
cristinicuta spune:
Nu stiam ca tre sa trimit 10 mesaje ca sa apara mai repede mesajele de la mine.....
Cam astea ar fi, daca mai trebuie ceva sa imi spuneti si o sa le trec
DPN 23.03.2010
Data nasterii 12.09.1982
Doctorul Herghelegiu / Euroclinic
35+ viitoare mamica de Alex
cristinicuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog cristinica bine ai venit! la ce spital nasti si cu cine? 39+ Petru Gabriel |
Greenfrog - Nasc la Euroclinic cu doctorul Herghelegiu (sper...asta dc bebe nu se grabeste sa vina cat e el plecat....
)...cand vad la tine acolo 39+....abia astept sa ajung si eu acolo ca stiu sigur ca e bine.....Jasmin - de rezistat rezist nu e asta o problema dar sper sa fie cu un final....si bebe sa vina cand ne-a chemat dl doctor...
Rebiana27 spune:
Roxi-s cu gandul la tine! Sper sa te intorci maine acasica! 
Oana face bine urcatul scarilor inainte de nastere.. poate declansa travaliul! Oricum, sunt sigura ca in curand vei avea intalnirea face off cu Eric! 
Vladi

Cristinicuta bine ai venit in gasca!
Sa dea Dumnezeu sa stea bebe Alex in burtica pana pe 16 martie!
Bianka ce putin mai este!! 
Ami foarte utila listuta postata de tine. Foarte multe dintre ele le am notate pe o agenda deoarece le-am avut in casa sau le-am folosit dupa ce l-am nascut pe Luca.
Gaby folosesti Infacol ca sa calmezi colicile lui Joy? Am citit postarile unor mamici care scriau ca e f bun. Incearca si pozitia descrisa de Vladi, pare f ok!
Vaccinurile pana la 1 an (inclusiv) le-am cumparat (Infanrix... hexa, penta in functie de recomandarile dr pediatru) si Luca nu a avut nicio reactie negativa. Am avut in casa Nurofen pt copii si Eferalgam pediatric, Novocalmin supozitoare... just in case! Asa intentionez sa procedez si de data aceasta!
Mami de Luca
again ~
Diana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
cristinicuta spune:
Vroiam sa va intreb viitoare mamici, voi ce faceti cu vaccinul de tuberculoaza??..am vazut ca se discuta deja de vaccinuri...eu tot l-am cautat pe peste tot si nu amai e deloc...parca nu prea as vrea sa stau cu Alex in casa pana in aprilie cand or face ei vaccin sau eu mai stiu cand....
camilecu spune:
Buna fetelor sunteti asa simpatice cu discutiile , nu stiu ce m-as face daca nu puteam sa va citesc.
A fost pe B1 tv o discutie interesanta despre alocatiile copiilor , politicienii astia sunt niste nesimtiti , vor sa acorde alocatiile copiilor in functie de venitul parintilor , la cei cu venituri mari , nu am auzit exact suma , nu se mai acorda alocatia de 200 lei.
Niste nesimtiti, dar traim in Romania si nu avem ce face.
31+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
Ina_3040 spune:
Salutare fetele, almost weekend! 
Cristinicuta bine ai venit si o nastere cat mai usoara!
O lala fetelor cand va vad semnaturile ma iau toate emotiile, 38+, 39+ acusica ne apucam pe aici cu nasterile ca pe banda. eu vorbesc despre nastere dar parca nu e vorba despre mine, inca nu constietizez.
Aseara am fost la un curs de alaptat si m-am intors cam trista ca am intrebat-o pe tanti aia daca faptul ca mie nu mi-au crescut sanii chiar deloc poate fi un semn ca nu voi avea lapte si mi-a zis ca in unele cazuri poate fi un semn dar nu e o regula. cam 2% dintre femei nu au lapte chiar deloc dupa spusele ei, pana acuma as fi jurat ca nu sunt in aia 2% dar si placenta previa e undeva la 5% si si acolo ma incadrez asa ca nu mai sunt asa de optimista. Voua tuturor v-au crescut sanii?
va pup si o zi cat mai buna.
Ina
35 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
freedelia spune:
Of, am umblat azi sa finalizam aranjamntel pentru petrecerea lui John si tot nu am finalizat
dar macar avem toate informatiile, maine pun totul pe hartie si decid si apoi il trimit pe Coleman sa rezerve.
Oana -- sa nu crezi ca toate sfaturile pe care i le-am dat lui Vladi le pun si in practica... mai incerc, dar nu-mi iese mereu...
Gaby -- nu stiu ce link sa iti dau, astea le-am invatat (multe) la seminarul ala, weekendul ala pentru cupluri la care am mers acum un an.
Bianka -- wow, avem deja 4 cezariene programate in urmatoarele 10 zile, plus va mai naste sigur si Stefi si probabil si Oana...
Vladi -- asa e, ziceam si mai sus ca la practica stam mai prost :) dar sa stii ca inainte sa raman gravida, dupa ce am mers la weekendul ala pt cupluri, se vedeau progrse serioase, comunicam mult mai bine, ne ascultam unul pe altul mult mai bine. Acum, de cand cu sarcina, mai nashpa, ca ma apuca si mi-e greu sa ma abtin iar el la fiecare sarcina a fost super stresat. Dar mai e putin...
Briza -- da de unde atata minte... atata teorie poate...
Tre sa ma duc sa ma intind, ca pe canapea, oricat m-am sucit, nu reusesc sa stau comfortabil.
Nu mai are nimeni vesti de la Dayanara?
Va pup!
37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
jeni_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmine jeni - cum faci sa fii sigura ca va fi singurul botez in ziua respectiva?eu stiu ca m-am dus cu 2 luni inainte la biserica sa vorbesc pt botez,am achitat nu stiu ce taxa si in momentul ala copilul meu era singurul ''programat'',dar in ziua cu pricina am constatat ca de fapt erau 4 copii,3 baieti si o fata si....asta a fost! cum se poate face asta?cel mai probabil vor veni si alti parinti sa programeze copiii pt botez!vorbesti cu preotul sa-i refuze,sa le spuna ca biserica e rezervata????asta e aiurea ,nu mi se pare deloc OK. deci cum se poate aranja chestia asta? 33+ ![]() |
Depinde de biserica. Sunt preoti care nu programeaza decat un singur botez sau daca sunt mai multe cereri pt ziua respectiva le programeaza la ore diferite astfel incat sa nu fie imbulzeala. Mie mi se pare mai aiurea sa fie la gramada decat separat. In fine, asta este optiunea noastra. Nu cred ca-i nici o tragedie daca se discuta in prealabil cu preotul sa-i comunici ca vrei botezul la o anumita ora si ca vrei sa fie botezat singur. Exact cum se face si in cazul nuntilor. Un singur cuplu , nu ma multe la aceeasi slujba. Se poate!!! Sustin asta pt ca am invatat din experienta altor cupluri care si-au botezat copilasi asa.
38+
Sarah Maria
GabyHila spune:
Vladi, Jasmine multumesc de info pt vaccin. Vb cu pediatra sa vedem ce zice si ea.
Picaturi de colici ii dau Babynos de la Dentinox. Mi le-a recomandat si adus o prietena care are 3 bebei si a functionat la ea. Par destul de naturale dupa cat am citit.
Jeni faina chestia cu botezul. dar daca mai vrea cineva sa faca , ii refuza preotul?
Eu mi-am comandat centura postoperatorie. Sa speram ca o pot suporta pe mine ca mi-e cald in genereal de imi vine sa imi dau jos toate pieile... ati avut? functioneaza? stiu ca erau dezbateri cum ca nu ar mai lucra muschii.
sa stiti ca nu a mai regurgitat asa mult daca am batut-o mai tare pe spate. si am pus-o pe burta ca la spital. Si avem 3070 de grame.... CHEFFFFFF
Maine avem prima iesire oficiala cu caruciorul in Muzeul satului. Si tot maine facem poze profi.. doamne de abia astept!
pupici