la Mamaia in 2010?!

la Mamaia in 2010?! | Autor: ramona71

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!Anul acesta vin in tara in vara si m-am gandit de f mult timp ca as vrea sa merg pe litoralul romanesc .Nu am mai fost din 96
Am citi pe aici si ...ce sa zic...dezastru...
Totusi eu vreau sa merg si am inteles ca in Mamaia e ok.Imi puteti recomanda un hotel unde voi v-ati simtit ok¨?!Am ales Mamaia caci merg cu copiii care au 3 si respectiv 7 ani si am inteles ca in acesta statiune ar fii un parc de distractie ceva...
Dati-mi si mie niste sugestii.Daca aveti
Multumes anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ramona, vad ca a intrat lumea la subiect dar nu ti-a raspuns nimeni. Cred ca n-au vrut sa te dezamageasca. Eu n-am mai ales concediu pe litoralul nostru de multi ani si pentru ca, in continuare, nu vad vre-o evolutie pozitiva...prefer sa duc copiii in alta parte.
Pe litoral am mai ajuns cate o noapte doua, ba profitand de delegatiile sotului, ba la vre-un campionat de-al fiului meu, plus ca bunicii aleg sa mearga in Mangalia la tratament. Mie mi se pare in continuare aceeasi jecmaneala si lipsa de interes. Am fost intr-un hotel de 3*+ unde camera era ok, dar baia era minuscula (dupa ce spalam copilul trebuia sa ies cu spatele ca n-aveam loc sa ma intorc si daca puneam prosoapele in cuier nu se mai inchidea usa). La restaurantul all inclusive, la pranz si seara alegeam de fapt mancarea din lista si asteptam sa mi-o aduca...cand se miscau bucatarii si chelnerii (care de data asta nu erau stimulati in asteptarea unui bacsis - doar mancarea era preplatita). Recunosc ca la aquaparc n-am fost pentru ca mi s-a parut mult prea aglomerat.
Zona cu plaja mare, cu hoteluri mai bune, ar fi nordul statiunii. Zona de distractie/galagie - aquaparc, magazine, terase - este in sudul statiunii. Gondola functioneaza de la parcul de distractii pana la jumatatea statiunii.
Daca ar trebui sa merg pe litoralul romanesc nu cred ca as alege Mamaia. Mi se pare foarte arida (verdeata nu prea e), aglomerata si de fitze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Depinde in ce categorie de pret vrei sa te incadrezi. La capitolul accesibil si ok iti recomand Hotel Condor, e chiar in centrul statiunii, langa gondola, aveti o groaza de locuri unde sa mancati, acolo fiind majoritatea teraselor si restaurantelor. Hotelul e ok, curat, mancarea buna ( noi am luat doar micul dejun acolo, era bufet suedez si aveau ceva feluri din care putei alege). Un altul ar fi Golden Tulip, fost Fantasy Beach care arata foarte bine, e renovat de cativa ani. Conditii si mancare foarte buna, e mai departe insa de centrul statiunii dar e mai aproape de "Butoaie" unde exista o autoservire cu mancare absolut dementiala . Noi acolo mergeam zilnic, e si ieftin si bun. La categoria de fitze ar fi Hotel Vega dar la ce preturi au mai bine te lipsesti, stai 2 sapt in Turcia la all inclusive

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Pe litoralul rom?Doamne fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Pe litoralul rom?Doamne fereste!

corect! Nu stiu ce inseamna ca "mamaia e ok", eu am fost anul trecut si nu am vazut decat kitsch si mizerie.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Decat mamaia... mai bine nisipurile de aur. Eu una vad numai figuri, o multime de bani, servicii proaste. Noi mergem la 2 mai cand mergem peste weekend in ro.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

CE dezamagire¨!!!
Oricum multumesc de raspuns tuturor.Am sa merg totusi anul acesta in romania pe litoral.Am fost in multe tari in afara dar vreau sa vad si eu cu ochii mei cum mai e acasa litoralul...Probabil o sa fiu dezamagita dar nu prea am de ales anul acesta...Vin in tara 3 saptamani in vara cu copiii si mi-i se pare un mare stres din Ro sa iau avionul sa merg 1 sapt,de ex in Turcia si apoi sa ma intorc ca sa mai stau o sapt si sa plec in Elvetia
De aceea am ales totusi sa merg in Ro pe litoral.Sa impac si capra si varza...Vad familia si merg si la mare cu copiii.
Poate dupa vacanta am sa intru sa va spun impresiile mele de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Eu am fost acum 2 ani la Mamaia. Pe litoralul românesc, in afara de plaja superba si pustie, cu nisip fin si apa putin adinca de la Sulina, in alta parte nu m-as duce. De ce am ales Mamaia? Pt ca din Bucuresti, cu trenul, se ajunge cel mai repede acolo, pentru ca exista posibilitati de distractie, pentru ca nisipul si apa sint OK (in teorie, cel putin - nisipul era curat, apa mizerabila, plina de alge, oribil!!!).

Impresiile mele au fost amestecate, in sensul ca mi-au placut restaurantele, am mincat bine si la preturi accesibile. Mi-a placut parcul acvatic, am fost seara, asa ca nu prea mai era lume...poate cam prea tirziu ca sa putem profita pe saturate de pretul platit. Copiii s-au balacit, atunci cind a fost posibil sa evitam algele, apa era calda. Am intilnit lume civilizata, chelneri politicosi si serviciu rapid.

Ce nu mi-a placut: hotelurile. Vorbesc la plural, ca am vizitat vreo 3. Dar nu mai stiu cum se numesc, oricum pe la mijlocul statiunii. La primul, linga hotel "Tomis", am dat telefon cu o zi inainte si noroc ca nu platisem vreun acont, era un fost garaj transformat, camere igrasioase, mirosind a fum de tigara. 3*, cica! Am plecat imediat si ne-am cazat intr-un bloc turn, 2*. 70 €/camera/zi fara mic dejun si mobilier amarit, de pe vremea lui Ceasca. Pt sotul meu a fost o experienta interesanta sa traiasca in comunism , insa n-a rezistat decit 2 zile. Am plecat la cautat hotel si am nimerit la unu' 3*, parca "Riviera". 110 €/zi/camera cu MD. Era alta viata, nici nu se compara cu ce vazusem inainte, desi mai era loc de citeva reparatii la dus.

Tot ce nu mi-a placut-trenul...zici ca era mocanita, mama draga!!! Cu opriri, intirzieri, incetiniri am facut vreo 7 ore. Asa ca eu una, voi mai ajunge pe litoralul românesc cind voi face 3 ore cu trenul si nu mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am fost in Mamaia acum trei ani la hotel Caraiman ,ultimul hotel din nordul statiunii,pe malul lacului si a fost super ok acolo pentru mers cu copii mititei.Daca as mai merge in Mamaia tot exclusiv in nordul statiunii as merge unde e plaja mai pustie si deci nu e tigania (mizeria,galagia si aglomeratia ...) din partea sudica a ei.Mai e acolo un hotel de care se scria de bine pe net ,hotel Dorna.Asta tot din categoria accesibile ca pret - hotel de 3 stele.Daca dispui de bani mai multi tot acolo in nordul statiunii se afla cateva hoteluri de 4-5 stele,care cred ca or fi si mai ok.
Dar daca iti place aglomeratia,sunt hoteluri ok si mai in sud.
Poti intra sa afli pareri despre ele pe diverse site-uri,de exemplu aici:http://www.hoinari.ro/cauta.php (scri MAMAIA)
Acum doi ani am fost in Cap Aurora (hotel California) si anul asta tot acolo mergem.E mai ieftin decat in nordul Mamaiei,la acelasi confort (mai putin la plaja )

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu hoteluri nu pot sa-ti recomand,ca de vreo 5 ani,stam numai in apartamente inchiriate,ultima oara la o forumista de-a noastra,dar de plaja pot sa-mi dau cu parerea.La plaja,e de preferat sa mergi in nord,unde e mai putin aglomerat,lume mai civilizata,nu sunt asa multe alge ca in sud,dar nici nisipul fin din sudul staiunii nu este.
Eu cred ca sunt o norocoasa,in 5 ani,o singura data erau alge in mare,in rest,apa limpede si calda.
Terase sunt destule,cu mancare buna,variata si preturi cat de cat rezonabile.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca tot vrei ceva apa/soare pentru copii - de ce nu mergi in Delta? Alege Sfantul Gheorghe (exista un coplex cu casute pe pontoane - putin cam scump dar cu conditii bune) sau Sulina - cazare la vile. Sau la Portita - dar e mai greu de ajuns. Exista cateva coplexuri si in interiorul Deltei - pentru baie au piscine. Eu am ajuns la Cormoran si m-am simtit f bine.
Daca vrei neaparat litoral - incearca Mangalia (H President, Siemens) sau mai ieftin inchiriere (de pe net) a unui apartament in bloc, in oras. Sau ca statiune-Jupiter/Neptun - plaja e f buna.
Pasaport aveti, daca aveti si masina puteti merge la Balcic, la castelul Reginei Maria. Ca o experienta inedita, puteti incerca ori la dus, ori la intorsul de la mare (daca mergeti cu masina) trecutul cu bacul la Calarasi si apoi vizita la Adamclisi. Drumul e prost dar foarte liber si cu sate pitoresti.

Mergi la inceput