la Mamaia in 2010?!
Raspunsuri - Pagina 2
RAMONELLA spune:
La hotel Tomis a fost cineva???Acolo as vrea sa mergem anul asta,am citit pareri bune despre el si pretul in jur de 10 milioane cu mic dejun si cina.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
2 sarcini oprite din evolutie la 5 si 7 sapt.
Cristina_C spune:
Se pare ca hotelul Cocor din Neptun ar fi foarte bun. Ma contrazice cineva?
Oricum, daca tot ajungem si noi in Romania vara asta si stam destul de mult, vrem sa mergem o saptamana la Marea Neagra si-o sa stam la Cocor, probabil. Am fost acum 3 ani la Mamaia, am stat undeva in nord, la hotelul Lido - nu il recomand, am avut destule probleme si in camera, si la restaurant, si in parcare, dar plaja din era relativ curata si neaglomerata.
Ramona, cauta pe www.holidaycheck.com , poti lua la rand hotelurile din Mamaia si din alte statiuni sa vezi ce note primescsi ce scrie lumea care-a fost la ele.
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Se pare ca hotelul Cocor din Neptun ar fi foarte bun. Ma contrazice cineva? |
Nu, nu, e tare frumos la Cocor in neptun. eu l-am vizitat prin august, cu ocazia unui concert tinut acolo. am trecut si pe la spa, care arata super. piscina e frumoasa, e aproape de plaja... cred ca va veti simti bine.
Ramonella.... la Tomis din cate stiu eu nu e chiar minunat. am vazut ceva review-uri negative despre el.
Roxana
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Roxana - ne-am decis sa mergem acolo. |
Cristina, super, imi pare bine si sper sa nu fiti dezamagiti.
R
sunnyday07 spune:
Cocor e ok, acum vreo cativa ani aveau chiar si piscina incalzita (cineva care a fost anul trecut mi-a spus ca nu mai este, dar cine stie cum va fi vara asta?)
Problema-i plaja, care nu-i departe dar ai de coborat/urcat ceva trepte. Si apoi chiar in dreptul hotelului plaja este destul de ingusta, plina de sezlonguri "bara la bara", vine umbra devreme, plus ca-i o plaja din RO cu toate beneficiile ei (alge, mucuri, mizerie, etc)
Ar mai fi ok hotelul Europa din Eforie, cu o piscina superba rotunda, dar si acolo tot la plaja de RO ajungi odata ce ai iesit din parcul hotelului.
+ vestitele servici romanesti ...
Dar daca te-ai hotarat sa vii la mare in RO, cred ca e o alegere buna Cocor
MIHA78 spune:
La Hotel Tomis in Mamaia a fost sora mea anul trecut. Ei au fost tare multumiti, au avut ceva bilete in care intra o suma de bani ptr. mancare. Era ptr. mic dejun si pranz, mancare ff. multa si buna. Le-a placut totul, hotelul, statiunea, eu cred ca a fost bine, si ei au fost si in Turcia in concediu, deci termen de comparatie au avut, dar chiar au fost f. incantati de concediul pe litoralul romanesc.
vn_edelweiss spune:
Buna ziua tuturor ...Nu am mai fost la mare de zece ani, pe litoralul romanesc
Ramona, ca si tine, venim in Romania in iunie si vrem sa mergem cu fetita noastra cateva zile la mare..Si noi ne-am gandit tot la Mamaia pentru ca este mai usor de ajuns cu trenul, altfel am fi ales Neptun
Dar noi ajungem in Bucuresti ne cazam la hotel seara si a doua zi luam trenul si mergem la mare. Stiu ca sunt multe ore de mers, cunosc si situatia turismului in Romania dar vrem totusi sa ajungem la marea noastra anul acesta...Nu ne permitem sa luam avionul de atatea ori si sa facem vacanta in alta parte la mare. Daca tot venim in Romania sa ne vedem familia, atunci profitam sa ducem copilul la mare cateva zile.
Cautam si noi un hotel mai civilizat, la un pret accesibil, nu prea ne intereseaza all inclusive sau demi pensiune, nu mananc eu de 40 sau mai mult de RON la o masa, cred ca ne descurcam noi sa mancam unde vrem si apoi nici nu imi place sa mananc la hotel, si sa fiu legata de ora de masa, nu in Romania
De asemenea, cine poate sa imi spuna si mie cum se pot procura biletele de tren, Bucuresti Constanta ? Se pot rezerva pe internet ? Nu vad pe mersul trenurilor aceeasta optiune. Nu stiu daca le putem cumpara in aceeasi zi, daca gasim bielte, sa nu avem suprize
Multumesc mult.
je t'aime énormément petit cœur
RAMONELLA spune:
Pana la urma am ales hotel Tomis,vom vedea cum va fi.
vn_edelweiss trenul opreste si in Neptun,este gara.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s