Senioare mari,mijlocii si mici (73)
Raspunsuri - Pagina 3
luminita42 spune:
Buna fetele,
Librutza, are dreptate Beatrix, sigura este amniocenteza, restul sunt evaluari bazate pe statistica , probabilitati etc.. Va fi bine. Herghelegiu iti va arata ca bebele este sanatos.
http://lbdf.lilypie.com/Xf9Jp2.png
micomic spune:
neata la amiaza
sa stiti ca tocmai am mancat o supa de pui si a fost foarte foarte buna
sunt un pic ingrijorata, alaltaieri adica marti, v-am zis ca am facut un HSG iar azi am sangerare, voi ati avut sangerare asa dupa 2 zile? mie ca poate are ceva legatura cu operatia, oare s-a prins acolo unde mi-a scos trompa
pup
miha
violab spune:
Am aparut si eu. Ce fac fetele?
galli multumim de noul capitol. nico, mona, lumi si toate celelalte
samira ai PM
Anul asta voi fi mamica!
samira33 spune:
violamerci
azi avem in meniu
-ciorba de pui
-musaca de cartofi
-salata verde
-biscuiti cu vanilie si cristale de zahar
am terminat si eu mancarea...mai am o tura de masina...si apoi ies putin pe la Camera de Munca...sa-mi iau ceva de la tradus...si mai vedem
voi???
babyblue spune:
micomic,
eu n-am avut sangerare dupa HSG, a curs doar ceva o zi si atat. dc e sange, inseamna ca te a ranit sau cine stie? ar trebui sa dai un telefon medicului ginecolog care te vede, sau celui care ti-a facut.
e mare sangerarea?
libra,
nu te stresa cu dublu test, e ceva statistic, in functie de varsta mamei. nu inseamna ca e la bebe tau ceva. o sa fie totul f bine!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
intrebare, a folosit cineva cetrodide pt inseminare?
mie mi l-a dat dr. albu, sa fac 3 fiole. mi-a zis ca impiedica endometrul sa o ia inaintea ovulatiei si sa intre in faza secretorie. ideea e ca dupa ce fac injectia mi se face o zona destul de mare, cam de 6 cm de roseata si mancarime si ma tine asa cateva ore bune, ca si cum as face reactie alergica.
ce m-a uimit a fost ca dr albu cand mi-a zis sa-l iau,nu parea f convins, mi-a zis ca dc vreau, el mi-l recom, dar nu ca era oblig. mi-a zis ca ei ii folos de vreo 2-3 luni.....
ce parere aveti?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micomic neata la amiaza sa stiti ca tocmai am mancat o supa de pui si a fost foarte foarte buna sunt un pic ingrijorata, alaltaieri adica marti, v-am zis ca am facut un HSG iar azi am sangerare, voi ati avut sangerare asa dupa 2 zile? mie ca poate are ceva legatura cu operatia, oare s-a prins acolo unde mi-a scos trompa pup miha |
acum am venit de la cumparaturi.
da,micule, eu am sangerat cel putin o saptamana....
am stat si eu, am crezut ca va trece, dar,...nimic...
dct de atunci a fost cam indiferent, ca asa se intampla..., ca cine stie, se opreste....
dupa alta saptamana, am schimbat doctorul
si am primit medicamente
fitometadion si etamsilat- imi daduse cate o fiola pe zi
ciuciu, am luat cel putin cate 2si de abia s-a mai diminuat...
atunci, am bagat cate 4 din fiecare,pe zi, ca deh, si a trecut.
dar e nasol,stiu.
o cutie are 5 fiole, oricum iti trebuie cate 2 cutii.
te-a durut?
ai grija de tine, si nu sta asa.
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
MayanMistica spune:
Fetili , va pupez si eu.Lipsit la apel pe motiv ca am avut una bucata pretena la mine ptr cateva zile si ne-am facut de cap amandoua.
ANI.G spune:
citat din mesajul lui micomic sunt un pic ingrijorata, alaltaieri adica marti, v-am zis ca am facut un HSG iar azi am sangerare, voi ati avut sangerare asa dupa 2 zile? |
Da am avut, se pare ca e normal. Ceva antibiotic ti-a dat sa iei dupa ?
...eu am lipsit o zi si acum am de citit din urma un capitol intreg
Sa va zic si rezultatul la PAP :
"negativ pentru leziune intraepiteliala sau maligna = PAP 1"
nici la secretie nu a iesit absolut nimic, deci nu stiu de unde arsurile...poate m-am iritat de la ceva
merg sa mai citesc din urma ca-s pe dinafara si sa vad daca mai intru mai tarliu
o zi frumoasa in continuare
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
luminita42 spune:
citat din mesajul lui babyblue intrebare, a folosit cineva cetrodide pt inseminare? mie mi l-a dat dr. albu, sa fac 3 fiole. mi-a zis ca impiedica endometrul sa o ia inaintea ovulatiei si sa intre in faza secretorie. ideea e ca dupa ce fac injectia mi se face o zona destul de mare, cam de 6 cm de roseata si mancarime si ma tine asa cateva ore bune, ca si cum as face reactie alergica. ce m-a uimit a fost ca dr albu cand mi-a zis sa-l iau,nu parea f convins, mi-a zis ca dc vreau, el mi-l recom, dar nu ca era oblig. mi-a zis ca ei ii folos de vreo 2-3 luni..... ce parere aveti? _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Baby, cred ca medicamentul asta e destul de rar folosit la IA-uri. Am vazut ca era pe la FIV indicat. Acu' Albu poate era mai reticent pentru ca medicamentul e nou si pentru el, dar cred ca in strainatate sau la alte clinici se foloseste de ceva timp. Intra pe la Fiv sa te mai lamuresti, fetele de acolo trebuie sa fi auzit de acest medicamentsi de eventuale reactii alergice.
Te pup
http://lbdf.lilypie.com/Xf9Jp2.png