Senioare mari,mijlocii si mici (73)
Raspunsuri - Pagina 2
lyly_mar spune:
Buna dragutelor,
Eu sunt bine,dar tb sa stau mai mult in pat.......ca dc stau mai mult in picioare/pe scaun ,incepe burta sa se intareasca si ma doare.Asa ca,nu fac decat sa mananc,sa stau si sa devin
Dar o sa treaca
Galli,ce ai facut cu banca?Ai dovedit-o?
Sorinake,inarmeaza-te cu rabdare,rabdare,rabdare pt FIV la Giulesti.......ca este atata lume la consulatii pt FIV.Doamne ajuta sa fie bine!
bebita,tb sa fi mai increzatoare!Tb sa gandesti ca o sa fie bine!Bafta multa!Sa dea DD sa fie bine!
Nico,ai inceput jobul?
La o pizza as veni si eu,sa vad cum ma simt.Macar sa va vaddc nu pot sta mai mult.Incerc!
Amy,poze???
samburei din burtici si posesoarele burticilor
gasca de gacici cu burtici in devenire
galliciana spune:
libra, ai pm.
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Beatrix69 spune:
Libra, ti-am trimis PM cu nr de telefon pt dr Herghelegiu. Ce-i drept, tipul e f bun. Acum si in cazul meu, avand in vedere varsta mea rotunda, nu mi-a recomandat sa fac nici dublu nici triplu test, cu dry test, care este cel mai complex, proba se analizeaza in Grecia, etc. Mi-a zis ca nu are incredere in ele.
Pe de alta parte, vorbeam cu o tipa pe hol in timp ce asteptam la el, si ei ii daduse dublu test sa faca, dar tipa avea 28 de ani, mersi. De altfel, dry test a iesit bine, asa a zis el, la rubrica privind sindromul Down aparea raportul de 1/420, cam asa ceva (am dosarul in masina acum). Mi-a zis ca apare asa din cauza varstei materne, iar el ca sa fie ff sigur vrea sa faca amniocenteza. La inceput am ezitat avand in vedere toate balariile care le-am citit pe net si comentariile multor neavizati. Crede-ma, facuta de el e piece of cake, oricum mi-a garantat ca el n-are niciun chix la activ.
De asta cred ca si la tine rezultatul este posibil sa fi fost influentat de varsta materna care intra in calcul, dublu test, ca si triplu test are la baza diferite statistici si alte ecuatii, nu arata cazul in speta ca la amnio.
Zi-mi si mie cand te-a programat, te rog.
Beatrix 21+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png
galliciana spune:
lylyyyyyyyyyyy
mai,nu stiu, se pare ca am cam terminat cu actele, asteptam.
nu e placut,sa ajungi la mana lor, dar,sa speram ca ne va ajuta D-zeu sa iesim cu bine si sa fie bine.
ma tirez la treaba,ne vedem mai tz.
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Beatrix69 spune:
Am vazut acum ca probabil ti l-a trimis si Galli. Cheer up, n-aveti nimic!!
Beatrix 21+
Libra spune:
Multumesc Beatrix si Galli.
Bea te rog sa-mi mai spui la cate saptamani se face triplu test, dry test, test integrat, amniocenteza.
Multumesc inca o data!
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
Beatrix69 spune:
Libra, triplu test se face intre saptamanile 14-21, maxim. Dry test eu am facut in saptamana 13-14, iar amnio se face intre 16-18. Eu am facut la aproape 19, fara o zi. Dry test la Medsana, vreo 550 Ron, iar amnio 1600 Ron.
Beatrix 21+
Libra spune:
Inca o data multumesc, Bea!
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
guzelnico spune:
Ada29- Z19 CM, stimulare cu Vitex
Adria42- Z? CM
Amy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z28 CM
Babyblue- Z9 CM, HSG pe 12.11.09, se pregateste pt IA-norocoasa in februarie
Beatrix69-+21
Bebenov- Z7 CM
BlueFlower- BINE ATI VENIT ACASA, BEBE DANIEL si MAMICA LUI!
Brunadria- Z19 CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z? CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z19 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martie
Galliciana- Z23 CM
Guzelnico- Z14 CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos nefinalizat
Libra-+13
Libru- S13 A
Lumy_Clt-+21
Luminita42-+7 (confirmat)
Lyly_mar- Z26 CM
Mami_vreau- Z8 CM
MayanMistica- Z31 CM
Menics- Z31 CM
Micomic- Z11 CM
Mona40- Z5 CM
SabinaR- Z19 CM
Samira33- FIV2- cel norocos in derulare
Simonia- Z21 CM
Sorinake- Z15 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in feb.
Soricica- Z7 CM
Violab- se pregateste de FIV2- cel norocos in aprilie
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)
IVF Herbal Support (postat de Mona)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)
Mona40 spune:
Salut frumoaselor...
Ultima...dar nu cea din urma.
Merci de cafelute sefo., nico merci de listute.
Luminita, misto semnatura ta
Nico, te inteleg la treaba su "sobita", nimeni nu-i ca seicii nostri.
Libra, scumpo....tocmai voiam si eu sa-ti spun ca testul asta ia in calcul automat varst mamei...deci e ceva statistic si nu personal...dar vad ca te-a lamurit mai bine Bea. Pupici la amandoua.
Eu am inceput ziua de kk la serv ca m-am certat cu un coleg pana m-am apucat de plans si ne-a chemat seful la el sa ne zica , cat ii suntem noi de pretiosi...si sa lasam prostiile si sa ne impaca...
Si asa am facut...
Oricum...astept weekend-ul.
Ieri am serbat si noi ziua indragostitilor...cu delay din motiv de aparat pt verificat somnul al seicului chiar in Z cu pricina.
Am fost la un restaurant foarte select si a fost excelent...ca doi porumbei...am facut planuri...etc.
Pupic